Sami ارسال شده در September 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2018 @kianosh00003424 درخواست عضویت شما قبول شد. @Mohammadjavad درخواست عضویت شما قبول شد. به دلیل محدودیت جا، در صف قرار میگیرید! مواردِ تست: 5 سوال از قوانین عمومی سرور، 5 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم، 10 سوال از قوانین اقلیت و 5 سوال از مکان های مهم سرور نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverLord ارسال شده در September 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق بامرام خوش خنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست هر ساعتی ممکنه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تازه کارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم ب فکشن تاکسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nima090 ارسال شده در September 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2018 ·عکس سایز کوچک از"اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ·سن واقعی:14 ·اسم واقعی:نیما ·در 30 کلمه خود را توصیف کنید:یک گیمر خوب و صادق ·روزانه چقدر بازی میکنید:2 یا 3 ساعت ·در چه ساعت های بازی میکنید:(مثلا 08:00 تا 11:00)-(19:00 تا 21:00) ·چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم ·برای چه میخواهید به فکشن بیایید(حداقل30کلمه):میخوام اولین فکشنی در آن مشغول میشوم این فکشن باشد ·چرا فکر میکنید این فکشن جای مناسبی برای شما است:برای اینکه دوستانم در این فکشن هستند و به من کمک میکنند ·روزانه چقدر انجمن را چک میکنید: 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در September 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2018 @MaXiNuS021 درخواست عضویت شما قبول شد. @nima090 درخواست عضویت شما قبول شد. به دلیل محدودیت جا، در صف قرار میگیرید! مواردِ تست: 5 سوال از قوانین عمومی سرور، 5 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم، 10 سوال از قوانین اقلیت و 5 سوال از مکان های مهم سرور نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ParsaDgp ارسال شده در September 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و جدی در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 الی 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟20 الی 30 بار ویرایش شده September 26, 2018 توسط ParsaDgp نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در September 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2018 @ParsaDgp درخواست عضویت شما قبول شد. به دلیل محدودیت جا، در صف قرار میگیرید! مواردِ تست: 5 سوال از قوانین عمومی سرور، 5 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم، 10 سوال از قوانین اقلیت و 5 سوال از مکان های مهم سرور نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinLogan2018 ارسال شده در September 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب و حرف گوش کن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17 تا 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تاکسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کارشو خوب بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
redevils ارسال شده در September 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش و اما گوشه گیر در عین حال خوشحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تاکسیو دوس دارم از نظرم جالبه و دوست داشتنی بصورت کلی بهش علاقه دارم... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بدلیل علاقم بهش... • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ تقریبا 5 بار بستگی داره که در روز به چه دلیل رجوع کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bogy ارسال شده در September 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2018 در در 9/30/2018 در 03:41، redevils گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی:محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال و شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):.علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا هم توش بودم فکر میکنم هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 4 بار نقل قول اغلب مردم فقط تقلید می کنند از متمایز بودن نترس بپذیر که انگشت نما بودن بهتر از احمق بودن است....!!! ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoodLike ارسال شده در October 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2018 @HosseinLogan2018 درخواست عضویت شما قبول شد @redevilsدرخواست عضویت شما قبول شد @Bogyدرخواست عضویت شما قبول شد مواردِ تست: 5 سوال از قوانین عمومی سرور، 5 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم، 10 سوال از قوانین اقلیت و 5 سوال از مکان های مهم سرور. نقل قول Mᴀᴍᴀᴅ Ɠ♡♡DĿĪҠƐ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSoheiL ارسال شده در October 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش و اما گوشه گیر در عین حال خوشحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به خاطره لیدره اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تاکسیو دوس دارم از نظرم جالبه و دوست داشتنی بصورت کلی بهش علاقه دارم... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بدلیل علاقم بهش... • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ تقریبا 5 بار بستگی داره که در روز به چه دلیل رجوع کنم نقل قول نقل قول Fly without wings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoodLike ارسال شده در October 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2018 (ویرایش شده) @MrSoheiL درخواست عضویت شما رد شد. در حال حاظر در اقلیت دیگری حضور دارید. ویرایش شده October 1, 2018 توسط GoodLike نقل قول Mᴀᴍᴀᴅ Ɠ♡♡DĿĪҠƐ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yazdan82 ارسال شده در October 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یزدان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم جدی و عاشق رانندگی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 3 بعضی وقت ها بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 6 یا 6 تا 10 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: من قبلا فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای پول دراوردن بیشتر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من به رانندگی علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoodLike ارسال شده در October 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2018 @yazdan82 درخواست عضویت شما قبول شد. مواردِ تست: 5 سوال از قوانین عمومی سرور، 5 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم، 10 سوال از قوانین اقلیت و 5 سوال از مکان های مهم سرور. نقل قول Mᴀᴍᴀᴅ Ɠ♡♡DĿĪҠƐ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rezaaref1380 ارسال شده در October 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب پر تلاش کاری • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5تا 12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 و 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل بد بودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoodLike ارسال شده در October 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2018 (ویرایش شده) @rezaaref1380 درخواست عضویت شما قبول شد. مواردِ تست: 5 سوال از قوانین عمومی سرور، 5 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم، 10 سوال از قوانین اقلیت و 5 سوال از مکان های مهم سرور. ویرایش شده October 4, 2018 توسط GoodLike نقل قول Mᴀᴍᴀᴅ Ɠ♡♡DĿĪҠƐ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
redevils ارسال شده در October 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش و اما گوشه گیر در عین حال خوشحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تاکسیو دوس دارم از نظرم جالبه و دوست داشتنی بصورت کلی بهش علاقه دارم... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بدلیل علاقم بهش... • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ تقریبا 5 بار بستگی داره که در روز به چه دلیل رجوع کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در October 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عباس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با هوش خوش رفتار صادق راستگو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سابقه دارم توش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoodLike ارسال شده در October 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2018 @AlBeRT درخواست عضویت شما قبول شد. @redevilsدرخواست عضویت شما قبول شد. مواردِ تست: 5 سوال از قوانین عمومی سرور، 5 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم، 10 سوال از قوانین اقلیت و 5 سوال از مکان های مهم سرور. نقل قول Mᴀᴍᴀᴅ Ɠ♡♡DĿĪҠƐ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaBaLoO ارسال شده در October 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عباس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش-خوش اخلاق-با اداب • روزانه چقدر بازی می کنید: 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت موشخصی ندارم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون باعث پیشرفت من می شود • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnderCoverLove ارسال شده در October 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: پویا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5-6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل علاقه ام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4-5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza7801 ارسال شده در October 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوختب هوای دوستامو دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه شدید دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون یه گیمر فعالم و حس میکنم میتونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoodLike ارسال شده در October 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2018 (ویرایش شده) @UnderCoverLove درخواست عضویت شما قبول شد. @reza7801درخواست عضویت شما قبول شد. @BaBaLoOدرخواست عضویت شما قبول شد. @ArminLordدرخواست عضویت شما قبول شد. مواردِ تست: 5 سوال از قوانین عمومی سرور، 5 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم، 10 سوال از قوانین اقلیت و 5 سوال از مکان های مهم سرور. ویرایش شده October 4, 2018 توسط GoodLike نقل قول Mᴀᴍᴀᴅ Ɠ♡♡DĿĪҠƐ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bahramiwolf ارسال شده در October 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: آریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ در ایام مدرسه ها 1 یا 2 یا 3 یا بیشتر بازی میکنم نگران نباشید • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون تاکسی را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نمیکنم اینجا برایم مفید است سعی میکنم من برای اینجا مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ سعی میکنم زیاد چک کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoodLike ارسال شده در October 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2018 @bahramiwolfدرخواست عضویت شما قبول شد. مواردِ تست: 5 سوال از قوانین عمومی سرور، 5 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم، 10 سوال از قوانین اقلیت و 5 سوال از مکان های مهم سرور. نقل قول Mᴀᴍᴀᴅ Ɠ♡♡DĿĪҠƐ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.