CalaCe ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: علی رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال، پر انرژی، خستگی ناپذیر، کمی هم خستگی پذیر، دوستدار آرساکیا، با مرام و مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مشکلات • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل چند کلمه): این فکشنو دوست دارم و علاقه دارم و جای مناسبی میتونه باشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم و علاقه دارم اینجا باشم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +30 نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yasin1392 ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: وقت شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۵الا۱۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟علاقه شدید (حداقل چند کلمه): • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
itachiuchiha ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش قلب،مهربان،صمیمی،بادب،سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟11 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00t21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:80fp • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):زیرا این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا با اخلاقیاتم سازگار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول Myacc: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KillShOt ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید:فعال-خوش اخلاق-راستگو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمئنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0ARMIN0 ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 •سن واقعی: 15 • اسم واقعی: armin • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باحال بامرام مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳الی۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):۴الی۷ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به دلیل وجود تنوع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل داشتن لیدر خوب و اقلیت جالب و سرگرم کننده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahyar138888 ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله و مهربون و خیلی به پلیر ها کمک میکنم و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا بالای 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 05.00 18:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):عاشق رانندگی هستم و کمک به پلیر ها در سرور و در آمد خوبی هم دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ درآمد خوبی دارد و فکشن را دوست دارم و فکر میکنم مناسب من هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahyar138888 ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله و مهربون و خیلی به پلیر ها کمک میکنم و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا بالای 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 05.00 18:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):عاشق رانندگی هستم و کمک به پلیر ها در سرور و در آمد خوبی هم دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ درآمد خوبی دارد و فکشن را دوست دارم و فکر میکنم مناسب من هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MMM2471 ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: محمد • اسم واقعی: 22 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال گیمر گانریم خوبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 12:00- 17:00) ( 18:00- 22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی برای امدن یه این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانریم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir224466 ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: وفادار و جدی و قابل اعتماد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ یا ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۲۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشن نبودم تا حالا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای پیشرفت و درامد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ الی ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir224466 ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: وفادار و جدی و قابل اعتماد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ یا ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۲۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشن نبودم تا حالا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای پیشرفت و درامد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ الی ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MahmoodBarr ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱۵ • اسم واقعی:محمود • در چند کلمه خود را توصیف کنید:قوانین جدی میگیرم و از شغل خوشم میاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟۵ الا ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00- 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون این فکشن اولیمه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):میخام رنک دو بگیرم برم پلیس بشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون رانندگیم خوبه عالی عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ الا ۳ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rez666 ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق سمپ هستم و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟(مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبوده ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن مورد علاقه من است و علاقه زیادی به دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسب برای شما هست؟ چون با سلیقه من سازگار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
REAZAKD ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید:آدمی خوب و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟6یا8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):20:00الی08:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تا حالا به فکشن نرفتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این فکشن خوب هست و من دوست دارم به این فکشن برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون خوب هست و لیدر خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5الی8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Viad ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال خوش اخلاق باادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۳تا۹ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:داخل فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه ای که دارم باعث میشه که بهتر در این فکشن کار کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۶الی۹ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMD ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ٬مهربان٬صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2:00 9:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیل اینکه بیام توی تاکسی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تنوع کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه یه کار جالب و متفاوت هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید: 3 ویرایش شده October 26 توسط AMD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rooin ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: الیاس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور مهربان دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ ۱۹:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):همینطوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: محمدصفا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00.06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رسوندن پلایر ها به مقصد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
meil ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب باهوش صبور مهربان خوش اخلاق خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1تا10 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم پول خوبی میده • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amircr7r ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان گیمر صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 8:00 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ چون فکشن خوبیه (حداقل چند کلمه): تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alininja ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: علی اکبر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):صبر زیاد و داشتن وقت برای سرور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هر فکشنی به عضو فعال احتیاج داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کاری، صبور، گیمر، فعال، جذاب، خوش تیب، مهربون، حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ بعدظهر تا ۱۲شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به رانندگی و کمک به مردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در کنار لیدر با تجربه تجربه کسب کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Imanm ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: ایمان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، وفادار، علاقه مند به سرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16 تا 19 23 تا 2 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: سابقه ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل علاقه و و سرعت یادگیری بسیار بالا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asteroid1390 ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور, تعامل بالا و اجتماعی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:30-18:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن مورد علاقه ی منه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دست فرمون عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید: بالای 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dani ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 @hesam88 درخواست عضویت شما قبول شد. 1 @SRC درخواست عضویت شما قبول شد. 2 @FriendOfGod درخواست عضویت شما قبول شد. 3 @rezaee درخواست عضویت شما قبول شد. 4 @ISA درخواست عضویت شما قبول شد. 5 @PLaY درخواست عضویت شما برای اکانت Hitmen قبول شد، بقیه اکانت ها به دلیل اینکه ساعات بازی کرده این ماهشان کمتر از 20 ساعت بود، درخواستشان رد شد. 6 @SladeWilson درخواست عضویت شما قبول شد. 7 @MamadSaleh درخواست عضویت شما قبول شد. 8 @MasterAssassins درخواست عضویت شما قبول شد. 9 @Strict درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @Entity درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @SunFlower درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @4589 درخواست عضویت شما رد شد. @amir89 درخواست عضویت شما قبول شد. 10 @BLUM درخواست عضویت شما قبول شد. 11 @DerAkuLa درخواست عضویت شما قبول شد. 12 @MaxTeR درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @Snyder درخواست عضویت شما قبول شد. 13 @amooali8120 درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @EzraeeI درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @ayesshe درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @AMIIRHOSEIIN درخواست عضویت شما قبول شد. 14 @haster درخواست عضویت شما قبول شد. 15 @mersadmmdreza1234 درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @Fayez درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @Woodi درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @CalaCe درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @yasin1392 درخواست عضویت شما قبول شد. 16 @itachiuchiha درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @KillShOt درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @0ARMIN0 درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @mahyar138888 درخواست عضویت شما قبول شد. 17 @MMM2471 درخواست عضویت شما قبول شد. 18 @Amir224466 درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @MahmoodBarr درخواست عضویت شما قبول شد. 19 @reza666 درخواست عضویت شما قبول شد. 20 @REAZAKD درخواست عضویت شما قبول شد. 21 @Viad درخواست عضویت شما قبول شد. 22 @AMD درخواست عضویت شما قبول شد. 23 @Rooin درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @KrillZ درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @meil درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @Amircr7r درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @Alininja درخواست عضویت شما قبول شد. 24 @AriZ درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @Imanm درخواست عضویت شما قبول شد. 25 @LeetGamer درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. @Asteroid1390 درخواست عضویت شما رد شد، ساعات بازی کرده این ماه شما کمتر از 20 ساعت می باشد. لطفا از هرگونه تماس با لیدر یا ساب لیدر خودداری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dani ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 با سلام و احترام با توجه به تکمیل بودن ظرفیت اقلیت خواهشمندیم تا اطلاع ثانوی از قرار دادن درخواست عضویت خودداری کنید. در صورت نیاز به اعضای جدید در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهیم کرد. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.