iliooo ارسال شده در September 2 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون فعال قوی قانونمند صبور.. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ در روز 5 ساعت یا بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر (17:00) تا (23:00) و (08:00) تا (12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین ثبت نام من هست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم و کار جالبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بلدم و فعالم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ مثبت 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnormouS ارسال شده در September 2 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام-مهربان-مردمدوست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت الی 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا دادم چون نمیتونستم کمکی کنم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 بار نقل قول Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hAnTeR ارسال شده در September 2 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پرانرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):۱۸تا۲۱ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:دلم خواست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون پول خوبی میدهند • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳با نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hellboys ارسال شده در September 2 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی:عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - صبور - با همه دوست - با معرفت - اهل رفاقت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه کندی زیاد - کمک رسانی - • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کمک رسانی و امداد به مردم را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spaiderman ارسال شده در September 3 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 15 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون فعال قوی قانونمند صبور.. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ در روز 5 ساعت یا بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر (17:00) تا (23:00) و (08:00) تا (12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین ثبت نام من هست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم و کار جالبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بلدم و فعالم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ مثبت 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در September 3 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق کمک به مردم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت بازی میکنم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 06:00تا 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کمک کنم به دیگران • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اگر برام مناسب نبود پس برای کی مناسبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول سلامتی اون رفیقـی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن… (◉‿◉)(◠‿◕) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Imanbang ارسال شده در September 3 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: بابک • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شب زنده دار مهربون کمک به عدالت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تویه فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای رفتن به دسته های بالاتر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن و رنگشو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Police ارسال شده در September 3 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی و پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 یا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): پول خوبی میده • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در September 3 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: کاردایی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام . مهربان . علاقه مند کمک به بقیه . عشق ماشین قدیمی و روز کلاسیک و اسپرت . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ الی ۲۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 07:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): اولا من به این فکشن علاقه مند هستم و دوستان من هم هستند و لیدر رو میشناسم و تجربه و کار های این فکشن را بلدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ الی ۳ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EagleEye ارسال شده در September 3 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: هادی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را خیلی دوست دارم و احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arast ارسال شده در September 3 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بچه آروم باحال و بامعرفت با ادب ماشین باز مودب خجالتی خلاصه بچه خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ یا ۸ بار نقل قول ғɪɢʜᴛ ᴜɴᴛɪʟ ʏᴏᴜ ʟᴇᴀʀɴ ɴᴏᴛ ᴛᴏ ʟᴏsᴇ اینـقدر بـجنگ تـا نباخـتن رو یاد بـگیری.): https://uploadkon.ir/uploads/360203_24VID-20241103-175224-192.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spaiderman ارسال شده در September 3 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام . مهربان . علاقه مند کمک به بقیه . عشق ماشین قدیمی و روز کلاسیک و اسپرت . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ الی ۲۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 07:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): اولا من به این فکشن علاقه مند هستم و دوستان من هم هستند و لیدر رو میشناسم و تجربه و کار های این فکشن را بلدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ الی ۳ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALIjaponi ارسال شده در September 3 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از " اطلاعات کاربری " از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و آرام و با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5الی 6 ساعت در روز • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10صبح الی10 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:قبلا در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به این فکشن علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه مند هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ ویرایش شده September 3 توسط ALIjaponi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
inm ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 12 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: زرنگ و فعال عاشق رانندگی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(16:00 _ 21:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):لیدر خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید: 10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoseingod ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خونگرم_شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ یا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00_12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:توی فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):رانندگی بیشتر و پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگیم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 الی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoseingod ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ _ خونگرم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تو فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):رانندگی بیشتر و پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم بیشتر رانندگی کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mobini ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱۵ • اسم واقعی:مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید:دوستارآرساکیاگیم محربان عاشق تاکسی ها • روزانه چقدر بازی می کنید؟2یا3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟(مثلا08:00 - 00:12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در هیچ فکشن عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون این فکشن رودوست دارم بچه های خوبی داره جایه مناسبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر خوبی داره پول خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2الی3 ساعت ویرایش شده September 4 توسط mobini ساعت را اشتباه نوشته بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mobini ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱۵ • اسم واقعی:مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید:دوستارآرساکیاگیم محربان عاشق تاکسی ها • روزانه چقدر بازی می کنید؟2یا3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟6الی8 9الی12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در هیچ فکشن عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون این فکشن رودوست دارم بچه های خوبی داره جایه مناسبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر خوبی داره پول خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2الی3 ساعت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Devill ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: emad • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان_خوش رفتار_ خوش صحبت_رانندگی حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰_۲۱:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه شدیدی دارن_در تاکسی رانی میخوام خودمو امتحان کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستان توش هستن و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۳ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saman890 ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سامان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون صمیمی و کاربلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10 الی 12، 4 الی 6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: این اولین ثبت نام من هستش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دست فرمون خوب و علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کار اسونیه و درامد خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار ویرایش شده September 5 توسط saman890 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TEREVERTAISON ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پر انرژی و اشتیاق کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6الا 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-۲0:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون که بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samyar726927 ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سامیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت الی 12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11الی 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی خوبی دارم و این فکشن به رانندگی ارتباط دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALIjaponi ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 • عکس سایز کوچک از " اطلاعات کاربری " از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و آرام و با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5الی 6 ساعت در روز • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10صبح الی10 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:قبلا در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به این فکشن علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه مند هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amiraliyt ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: امیرعلی • اسم واقعی: ۱۴ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کاربلد پرفعالیت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ الی ۷ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۷ الی ۳ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون تاکسی رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به پول نیاز دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Milad2022 ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15. • اسم واقعی: میلاد. • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صمیمی ، مؤدب ، آروم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 6 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (18:00- 15:00) و از (2:00 - 00:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ رانندگیم خوبه و لیدر خیلی خوبی داره و مسیر های بازی رو بلدم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگیم خوبه و لیدرشو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.