AssassiN ارسال شده در August 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال ٰ آرام ٰ صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8-9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد و پول زیادش و اینکه دوستانم در این فکشن هستن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول زیادی توشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10-12 نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nima ارسال شده در August 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2018 • سن واقعی: نیما • اسم واقعی: 17 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تازه اومدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پیشرفت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوشم میاد باحاله • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ پنجره انجمن همش برام بازه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlickSloth ارسال شده در August 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2018 @matin0050 درخواست عضویت شما قبول شد. @nima درخواست عضویت شما رد شد, فرم را کامل و درست پر کنید. نقل قول Finally, they will all go one day لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nima ارسال شده در August 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2018 (ویرایش شده) • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10 تا 9 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تازه اومدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پیشرفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باحاله خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ همیشه ویرایش شده August 4, 2018 توسط nima نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaMBlgm ارسال شده در August 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کار بلد احترام به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:مدت زیادی بازی نکردم کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه پیشرفت کنم و به جایگاه بالاتر برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم توش پیشرفت کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10-15 ویرایش شده August 5, 2018 توسط SaMBlgm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanted ارسال شده در August 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: کیان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و کاربلد هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11 تا 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تاکسیو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کارشو خوب بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlickSloth ارسال شده در August 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2018 @nima درخواست عضویت شما رد شد, لطفا 3 روز بعد از رد شدن پستتان دوباره درخواست دهید. @SaMBlgm درخواست عضویت شما قبول شد. @Wanted درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول Finally, they will all go one day لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yaqoobkolehabadi ارسال شده در August 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 23 اسم واقعی : یعقوب در 30 کلمه خود را توصیف کنید:کار جو و عاقل هستم. روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 8 ساعت در چه ساعت هایی بازی می کنید؟10 تا 14 و 15 تا 22 چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تاکسیو دوست دارم چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کارشو خوب بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlickSloth ارسال شده در August 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2018 @yaqoobkolehabadi درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول Finally, they will all go one day لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
snowman ارسال شده در August 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی:حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام.با ادب.شوخ. جدی به هنگام کار. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2:30تا5ظهر و 8تا10:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشته ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه.در امد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlickSloth ارسال شده در August 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2018 @snowman درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول Finally, they will all go one day لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlickSloth ارسال شده در August 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2018 @ArminLord درخواست عضویت شما رد شد, شما سن کافی را ندارید. نقل قول Finally, they will all go one day لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScuRe ارسال شده در August 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2018 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پوریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ساکت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زمان مشخص نداره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): زمان مشخص نداره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ازش خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خودمو توش موفق می بینم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9تا10بار ویرایش شده August 8, 2018 توسط pooryakozemi اشتباه در Post نقل قول You don't know me there is no relationWhy you pray for someone that you knew its not real #NO_God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlickSloth ارسال شده در August 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2018 @ArminLord درخواست عضویت شما رد شد, لطفا 3 روز بعد از رد شدن پستتان دوباره درخواست دهید. نقل قول Finally, they will all go one day لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlickSloth ارسال شده در August 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2018 @pooryakozemi درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول Finally, they will all go one day لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jfr ارسال شده در August 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: جعفر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخم D: • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12تا 3ظهر.10شب تا 2 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه هست موفقیت هم هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار یا بیشتر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlickSloth ارسال شده در August 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2018 @jfr درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول Finally, they will all go one day لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RezaJonz ارسال شده در August 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوبی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه دیگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yoones ارسال شده در August 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2018 سن: 15 اسم: یونس توصیف خود در 30 کلمه: در زمان فراغت شوخ طبع اما در کار جدی روزانه چقدر بازی میکنید: 8 یا 9 ساعت در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 10:00_15:00 18:00_23:00 چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ با لولم سازگاری دارد را فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون بیشتر مواقع در حال کار کردن میشوم و پول در می اورم و بیکار در شهر نمیگردم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajadBomb ارسال شده در August 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:13 • اسم واقعی:سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:شوخ -همرنگ مردم-مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:30 تا 17:00 و 20:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):زیرا این فکشن را دوست دارم و از این فکشن تعریف شنیدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون که از هلپر ها پرسیدم و اهنها به من این فکشن را معرفی کردند • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mitisd ارسال شده در August 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی صادقی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و فعال و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 الی 12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همیشه دوست داشتم یه تاکسی داشته باشم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خشونتی توش نیست و از راننده تاکسی ها سوال کردم و راضی بودن . • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار ویرایش شده August 10, 2018 توسط Mitisd فراموش کردن جواب یکی از سوال ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlickSloth ارسال شده در August 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2018 @RezaJonz درخواست عضویت شما قبول شد. @yoones درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول Finally, they will all go one day لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeedkhodaie ارسال شده در August 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2018 در در 11/6/2016 در 19:39، Ali گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سعید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهنر یا هوش با دقت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00تا19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون میدرش رو میشناسم و دوست دارم با ایشون باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در این راه صبورم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
snowman ارسال شده در August 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی:حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام.با ادب.شوخ. جدی به هنگام کار. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2:30تا5ظهر و 8تا10:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشته ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه.در امد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در August 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: مرتضی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با هرکی مث خودش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فک کردم قانون رنک 3 ورداشته شده • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): گرفتن رنک 3 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلن بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید?دائم فرومم نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.