AbSenT ارسال شده در January 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2022 • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: طاها • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: Dimond • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نمد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): Dimond • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ Dimond • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Paradise ارسال شده در January 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با استعداد.خلاق.کوشا.توانا.ماهر.هنرمند.صمیمی.لطیف.باهوش.احساساتی.اجتماعی.آروم.قابل اعتماد.با دقت.زرنگ.خوش ذوق.دوست پذیر.با ادب.مهربون.قوی.تابع قوانین.دارای روابط عمومی بالا.پر انرژی.شاد.راست گو.پر محبت.صبور.درست کار.خوش بین.آینده نگر.دوراندیش. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5 11 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به این اقلیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اقلیت خوبی میباشد. علاقه ی زیادی به این اقلیت دارم و میخواهم خرج و مخارج زندگیم رو از این راه تأمین کنم و به بازیکنان دیگر نیز از این راه کمک کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد من در این اقلیت بیشتر است و خیلی این اقلیت را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 بار و معمولا بین ربع ساعت تا نیم ساعت نقل قول ?? ????????, ??? ???????? ?? ????? ?? ???? ??? ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Russell ارسال شده در January 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00تا21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عاشق تاکسی هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقم لیدره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در January 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2022 @sadra13mh97 درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! @Dracula درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! موفق باشید iRvinG @Russell درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! موفق باشید iRvinG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
dinammory ارسال شده در January 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با استعداد.خلاق.کوشا.توانا.ماهر.هنرمند.صمیمی.لطیف.باهوش.احساساتی.اجتماعی.آروم.قابل اعتماد.با دقت.زرنگ.خوش ذوق.دوست پذیر.با ادب.مهربون.قوی.تابع قوانین.دارای روابط عمومی بالا.پر انرژی.شاد.راست گو.پر محبت.صبور.درست کار.خوش بین.آینده نگر.دوراندیش. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5 11 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به این اقلیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اقلیت خوبی میباشد. علاقه ی زیادی به این اقلیت دارم و میخواهم خرج و مخارج زندگیم رو از این راه تأمین کنم و به بازیکنان دیگر نیز از این راه کمک کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد من در این اقلیت بیشتر است و خیلی این اقلیت را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 بار و معمولا بین ربع ساعت تا نیم ساعت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abbaspc ارسال شده در January 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعباس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با استعداد.خلاق.ماهر.هنرمند.باهوش.احساساتی.اجتماعی.آروم.قابل اعتماد.با دقت.زرنگ.خوش ذوق.دوست پذیر.با ادب.مهربون.قوی.تابع قوانین.دارای روابط عمومی بالا.پر انرژی.شاد.راست گو.پر محبت.صبور.درست کار.خوش بین.آینده نگر.دوراندیش. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداکثر 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به این اقلیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اقلیت خوبی میباشد. علاقه ی زیادی به این اقلیت دارم و میخواهم خرج و مخارج زندگیم رو از این راه تأمین کنم و به بازیکنان دیگر نیز از این راه کمک کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد من در این اقلیت بیشتر است و خیلی این اقلیت را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 @dinammory درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! @abbaspc درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! موفق باشید iRvinG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عطیه • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بی اعصاب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوس دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: متین • اسم واقعی: 15 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مراپ بیمولا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بخواطر فحاشی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رنک 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نمد نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 @Atiyee درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! @iMatin درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! موفق باشید iRvinG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مراپ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نمد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrab ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: شهاب • اسم واقعی: 18 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پلیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): یکسان نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رنک 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:هوا خوبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همین طوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رانندگی را عشق است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول ⠀ᎷᏋᏖᎥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 @iMatin درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! @Mehrab درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! @Dolphin درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! موفق باشید iRvinG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilNeverGone ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: پرهام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): کل روز • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵بار نقل قول در حیــرتم از مــرام ایــن مــردم پـست ایــن طــایفــه زنــده کــش و مــرده پــرست --------------------------------------------------------------------------- [Kw] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Matin66 ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي: 18 • اسم واقعي: متين • در 30 کلمه خود را توصيف کنيد: خودمو زياد نميشناسم ولي با وفا هستم • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ خيلي زياد • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگي دارد • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: علاقه نداشتم • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل 30 کلمه): ليدرشو دوست دارم • چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ چون علاقه زيادي دارم • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ هميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 @ZIM درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! @Matin66 درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 سن واقعی: 9. اسم واقعی: ستایش. در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد , اجتماعی , تابع قوانین و سعی میکنم اشتباهاتم را بپذیرم. روزانه چقدر بازی می کنید؟ نصف روز. در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 01:00 - 14:00. چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به اقلیت مورد علاقم. برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ کمک و پیشرفت در سرور. چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه میتونم وظیفمو به خوبی انجام بدم. روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 - 5 بار. نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 @CaKe درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TabahKar ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مهرسانا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دختر خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 @TABHKAR درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hoomansa ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مهرسانا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دختر خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 @hoomansa درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbSenT ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: taha • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: Dimond • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): :| • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:dost dashtam • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): dostdaram • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ dostdaram • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 @sadra13mh97 درخواست عضویت شما پذیرفته شد، خود را برای تست آماده کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.