Deci ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: سلام من در روز 2025/3/3 که در UCP قابل مشاهده است بن شدم این تاریخ اکانت DeCi است که این اکانت ماله منه و آخرین تاریخ ورود به بازی من 2025/1/31 است و اون موقع که من بن شدم در بازی حضور نداشتم و حتی با اکانت من لاگین هم نشده من درخواست مدرک دارم برای بن شدنم کلی اکانت دیگر هم بن شدن که من وقت نداشتم اینجا ذکر کنم • مدارک (فیلم یا عکس): در UCP قابل مشاهده است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deci ارسال شده در February 1 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 44 دقیقه قبل، Deci گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: سلام من در روز 2025/3/3 که در UCP قابل مشاهده است بن شدم این تاریخ اکانت DeCi است که این اکانت ماله منه و آخرین تاریخ ورود به بازی من 2025/1/31 است و اون موقع که من بن شدم در بازی حضور نداشتم و حتی با اکانت من لاگین هم نشده من درخواست مدرک دارم برای بن شدنم کلی اکانت دیگر هم بن شدن که من وقت نداشتم اینجا ذکر کنم • مدارک (فیلم یا عکس): در UCP قابل مشاهده است اینم اکانت منه که یادم رفت بزارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 (ویرایش شده) درود خدمت شاکی و مسئول محترم. 14 ساعت قبل، Deci گفته است: سلام من در روز 2025/3/3 که در UCP قابل مشاهده است بن شدم این تاریخ اکانت DeCi است که این اکانت ماله منه و آخرین تاریخ ورود به بازی من 2025/1/31 است عذر میخوام بابت ۲ ماه تاخیر در محروم کردن حساب کاربری شما، دفعات بعد همان لحظه اقدام میکنیم. اما به نظرم هنوز 02-02-2025 هستیم. مدارک ارسال میشود. ویرایش شده February 2 توسط Arvan 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 STAFF-NOTE 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در February 4 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 درود در حال بررسی هستیم لطفا صبور باشید... God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در February 6 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 با سلام و درود؛ شما به درستی توسطِ اَدمینِ مربوطه محروم شده اید. +عملکردِ اَدمینِ مربوطه صحیح می باشد. شکایتِ شما رد شد. +موفق باشید. +بسته شد! ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده