Deci ارسال شده در شنبه در 19:38 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:38 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: سلام من در روز 2025/3/3 که در UCP قابل مشاهده است بن شدم این تاریخ اکانت DeCi است که این اکانت ماله منه و آخرین تاریخ ورود به بازی من 2025/1/31 است و اون موقع که من بن شدم در بازی حضور نداشتم و حتی با اکانت من لاگین هم نشده من درخواست مدرک دارم برای بن شدنم کلی اکانت دیگر هم بن شدن که من وقت نداشتم اینجا ذکر کنم • مدارک (فیلم یا عکس): در UCP قابل مشاهده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deci ارسال شده در شنبه در 20:24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:24 44 دقیقه قبل، Deci گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: سلام من در روز 2025/3/3 که در UCP قابل مشاهده است بن شدم این تاریخ اکانت DeCi است که این اکانت ماله منه و آخرین تاریخ ورود به بازی من 2025/1/31 است و اون موقع که من بن شدم در بازی حضور نداشتم و حتی با اکانت من لاگین هم نشده من درخواست مدرک دارم برای بن شدنم کلی اکانت دیگر هم بن شدن که من وقت نداشتم اینجا ذکر کنم • مدارک (فیلم یا عکس): در UCP قابل مشاهده است اینم اکانت منه که یادم رفت بزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در یکشنبه در 09:56 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:56 (ویرایش شده) درود خدمت شاکی و مسئول محترم. 14 ساعت قبل، Deci گفته است: سلام من در روز 2025/3/3 که در UCP قابل مشاهده است بن شدم این تاریخ اکانت DeCi است که این اکانت ماله منه و آخرین تاریخ ورود به بازی من 2025/1/31 است عذر میخوام بابت ۲ ماه تاخیر در محروم کردن حساب کاربری شما، دفعات بعد همان لحظه اقدام میکنیم. اما به نظرم هنوز 02-02-2025 هستیم. مدارک ارسال میشود. ویرایش شده یکشنبه در 10:01 توسط Arvan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در یکشنبه در 10:05 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:05 STAFF-NOTE 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در 13 ساعت قبل سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل درود در حال بررسی هستیم لطفا صبور باشید... نقل قول God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.