Bigbro ارسال شده در پنجشنبه در 17:06 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:06 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: توضیحات: ایشون سر موضوعی که بنده با سرپرست بازی هم درموردش صحبت خواهم کرد پشت سر رفیقش درمیومد من هم با دوتا ادمین دیگه در این مورد پرسجو کردم و متوجه شدم که حق با منه با جرعت رفتم و ماشینمو جای قانونیش پارک کردم ایشون متوجه شد که حق با منه پس برای تلافی به من اخطار اگهی نامناسب دادند درحالی که من اصلا اگهی نگذاشته بودم. لطفا رسیدگی بشه. مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/8e3e30_25InShot-20250130-201416688.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ViPeX ارسال شده در جمعه در 00:24 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 00:24 (ویرایش شده) درود خدمت شاکی عزیز امیدوارم بنده قانونه زیر را با دقت خواندید متوجه بشید.! که کی از ما اشتباه کرده بجای شکایت کردن اشتباه خود را بپذیریید در صورت تکرار طبق قانونه زیر مجازات میشید.! نقل قول شما مجاز به پارک کردن وسیله نقلیه خود در وسط خیابان یا روبروی خانه بازیکنان دیگر بدون کسب اجازه از آنها نیستید. (مجازات: در ابتدا Kick، سپس Warn و در صورت تکرار مصادره شدن وسیله نقلیه برای همیشه) و در نهایت سریعا این مورد را با سرپرستِ کارکنان در میون گذاشتم اخطاره شما پاک بشه به دلیل اشتباه و اخطاره صحیح دریافت کنید.! اگر اشتباهی طبق قانون بوده و عمل کردم عذر خواهی میکنم و پس از مجازاتِ صحیح به اشتباهِ خودتان پی ببریید.! مدارک به صورتهِ Staff-Note برای سرپرست ادمین ها ارسال شد. موفق باشید. ویرایش شده جمعه در 00:26 توسط ViPeX Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در جمعه در 13:45 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:45 با سلام خدمت شاکی محترم در رابطه با دلیل وارن اشتباهی که ادمین مربوطه ثبت کرده است ادمین مربوطه یک عدد AV دریافت خواهد کرد اما طبق مدارک ارسالی فضایی که شما ماشین خود را در آن پارک کرده اید متعلق به شما نبوده که در این رابطه ادمین مربوطه میبایست طبق قوانین با شما برخورد کند. جهت پاکسازی وارن خود با سرپرست های تیم کارکنان ( @EnDWaY یا @Mortezaa) در ارتباط باشید. شکایت شما تایید شد. موفق باشید. + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده