رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

اخطار بی مورد | ViPeX

Bigbro

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Ehsan_NGM.png

عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ViPeX.png

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: RaiMonD.png

توضیحات: ایشون سر موضوعی که بنده با سرپرست بازی هم درموردش صحبت خواهم کرد پشت سر رفیقش درمیومد من هم با دوتا ادمین دیگه در این مورد پرسجو کردم و متوجه شدم که حق با منه با جرعت رفتم و ماشینمو جای قانونیش پارک کردم ایشون متوجه شد که حق با منه پس برای تلافی به من اخطار اگهی نامناسب دادند درحالی که من اصلا اگهی نگذاشته بودم. لطفا رسیدگی بشه.

مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/8e3e30_25InShot-20250130-201416688.mp4

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود خدمت شاکی عزیز 

امیدوارم بنده قانونه زیر را با دقت خواندید متوجه بشید.! که کی از ما اشتباه کرده بجای شکایت کردن اشتباه خود را بپذیریید در صورت تکرار طبق قانونه زیر مجازات میشید.!

نقل قول

شما مجاز به پارک کردن وسیله نقلیه خود در وسط خیابان یا روبروی خانه بازیکنان دیگر بدون کسب اجازه از آنها نیستید. (مجازات: در ابتدا Kick، سپس Warn و در صورت تکرار مصادره شدن وسیله نقلیه برای همیشه)

و در نهایت سریعا این مورد را با سرپرستِ کارکنان در میون گذاشتم اخطاره شما پاک بشه به دلیل اشتباه و اخطاره صحیح دریافت کنید.!

اگر اشتباهی طبق قانون بوده و عمل کردم عذر خواهی میکنم و پس از مجازاتِ صحیح به اشتباهِ خودتان پی ببریید.!

مدارک به صورتهِ Staff-Note برای سرپرست ادمین ها ارسال شد.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط ViPeX

b44102_25nody-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%

Be the one that nobody‌ thought you could be                              

ViPeX.png

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شاکی محترم

در رابطه با دلیل وارن اشتباهی که ادمین مربوطه ثبت کرده است ادمین مربوطه یک عدد AV دریافت خواهد کرد اما طبق مدارک ارسالی فضایی که شما ماشین خود را در آن پارک کرده اید متعلق به شما نبوده که در این رابطه ادمین مربوطه میبایست طبق قوانین با شما برخورد کند.

جهت پاکسازی وارن خود با سرپرست های تیم کارکنان ( @EnDWaY یا @Mortezaa) در ارتباط باشید.

شکایت شما تایید شد.

موفق باشید.

+ بسته شد.

DawN.png

لینک به دیدگاه

• Mortezaa موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...