SICRON ارسال شده در دیروز در 20:04 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:04 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaddyGolzaR ارسال شده در دیروز در 20:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:11 (ویرایش شده) یادمه وقتی میخواستم اسکین بگیرم میرفتم پی بی از بقیه تیغ میزدم، ۴ ۵ بار از امیر خواستم بدون هیچ خساستی داد بهم، در کل خیلی پسر گلی بود دمش گرم و روحش شاد ویرایش شده دیروز در 20:12 توسط DeliciouS نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amin123456789 ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل هوووف خواستم به دوستانی که فکر میکنن دروغه بگم واقعیت داره من خیلیاتون میشناسید با نیک نیم Amin Tiger من بالای ۱0 سال با امیر رفیق بودم خیلی خاطره های شیرینی با هم داشتیم تقریبا اولین رفیق من داخل اینترنت بود اولین بار که دیدمش توی سرور public 2 اسیا گیم بود و ۱.۶ بازی میکرد خواستم بگم شاید خیلیاتون باهاش عشق کرید خیلی هاتونم باهاش کل کردید امیدوارم خوبی بدی چیزی اگه دیدید حلالش کنید چون دستش از این دنیا کوتاهه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TravisScott ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل 5 ساعت قبل، FonX گفته است: خیالتون راحت باشه دیگه کسی کار جکتون نمیکنه داش من خیلی دوست دارم دوباره کار جکم کنه نقل قول :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢 ArMor Team NighT FamiL GoodBye All لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiFT ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل روحت شاد امیر پسر خوش قلب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Self ارسال شده در 15 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل 9 ساعت قبل، DeliciouS گفته است: یادمه وقتی میخواستم اسکین بگیرم میرفتم پی بی از بقیه تیغ میزدم، ۴ ۵ بار از امیر خواستم بدون هیچ خساستی داد بهم، در کل خیلی پسر گلی بود دمش گرم و روحش شاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARiZ ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل 23 ساعت قبل، Self گفته است: شما فکر کن دروغه روحش شاد دلیل مرگش مشخص نیست؟ نقل قول MyAccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Munster ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل روحش شاد نقل قول انسان موجودیست که زیاد موجود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SmirK ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل روحش شاد نور به قبرش ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Travis ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل R.I.P نقل قول ミ★ The Rulers Of The West Are OuTLawS ★彡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aura ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل برای رفتن زود بود.. نقل قول تَرس اَز کَسی نیست وَلی خُب اِحتِرام قَشَنگتَرِه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imYaS1N ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل Her soul is happy🩶 بشدت پسر خوش قلب و با معرفتی بود. روحش شاد. نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <TK> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnatomY ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل یک کارجکر آرساکیا رو ترک کرد. GG :cigar: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Self ارسال شده در 4 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل 1 دقیقه قبل، AnatomY گفته است: یک کارجکر آرساکیا رو ترک کرد. GG :cigar: اینم حرفه تو میزنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnatomY ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل هم اکنون، Self گفته است: اینم حرفه تو میزنی زندس باوا میخوای اثبات کنم.؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Self ارسال شده در 4 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل 7 دقیقه قبل، AnatomY گفته است: زندس باوا میخوای اثبات کنم.؟ پروفسور اثبات کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FonX ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل 7 دقیقه قبل، AnatomY گفته است: زندس باوا میخوای اثبات کنم.؟ منتظره اثباتتم 9 ساعت قبل، ARiZ گفته است: روحش شاد دلیل مرگش مشخص نیست؟ تومور تو سرش بود عمل کرد که خوب بشه فردایه عملش بدنش نکشید.. نقل قول My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Self ارسال شده در 3 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 59 دقیقه قبل، FonX گفته است: منتظره اثباتتم تومور تو سرش بود عمل کرد که خوب بشه فردایه عملش بدنش نکشید.. واقعا اشک ادمو درمیاره این جمله ها (فکر کن چقدر فکر و ارزو داشته چقدر فکر فردا و پس فردا رو داشته و اینجوری از دنیا رفت)+ @FonX برگرد گیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FonX ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل 1 ساعت قبل، Self گفته است: واقعا اشک ادمو درمیاره این جمله ها (فکر کن چقدر فکر و ارزو داشته چقدر فکر فردا و پس فردا رو داشته و اینجوری از دنیا رفت)+ @FonX برگرد گیم باورش سخته که دیگه نیستش.. به چه امیدی بیام گیم داداش :) نقل قول My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Self ارسال شده در 1 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل 38 دقیقه قبل، FonX گفته است: باورش سخته که دیگه نیستش.. به چه امیدی بیام گیم داداش خیلی سخته، درکت میکنم چون عزیز تر از یک عزیز از دست دادم داش تو گیم تنها نیستی درسته lambda نیست ولی ما که هستیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EaSy ارسال شده در 32 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 32 دقیقه قبل غمه آخرتون باشه، خدا بهتون صبر بده نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FonX ارسال شده در 4 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دقیقه قبل 59 دقیقه قبل، Self گفته است: خیلی سخته، درکت میکنم چون عزیز تر از یک عزیز از دست دادم داش تو گیم تنها نیستی درسته lambda نیست ولی ما که هستیم دمت شما گرم که هستین ولی کسی که منو اورده تو اون گیم ولی خودش نیس چه فایده من باشم ؟ نقل قول My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.