Halghe ارسال شده در January 28 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: (-) • توضیحات: بنده در Paintball بودم و داشتم در مورد صحبت ها نظر میدادم و با اقای HamidX صحبت می کردیم اصلا بحثی با کسی نداشتم که ایشون تازه ریپورت کردم و بهم گفتن شما بحث کردید و برای بار اول بک دادن شمارو و برای بار دوم بن داره حالا اینا به کنار اصن من کاری نداشتم به کسی که شما و هاستر Taaha بیمورد بنده را تلپورت بک دادید. • مدارک (فیلم یا عکس): وسط های چت هست پیام تلپورت بک! :My Account :My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در January 28 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در January 28 با سلام و درود؛ توضیحات به مدیریت و سرپرستِ مجموعه داده شد. Staff-Note ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در January 30 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در January 30 درود: @Anabell, عزیز: طبق بررسی های لازمه ادمین های مربوطه در حال رسیدگی و حل مشکلات تجمیع در مکان خاصی بوددند که به دلیل وجود چندین ادمین چنین موردی پیش آمده است. شکایت شما رد شد. شاد باشید. +بسته شد. 2 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده