MrSoheiL ارسال شده در October 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: با سلام من ریپورت دادم ایشون هنوز باز کردن گفتند مشکلی دارید بعد کلوز داد بعد اشتباه نکنید من هنوز با ایشون حرف نزدم داشتم با هلبر حرف میزدم • مدارک (فیلم یا عکس): Fly without wings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در October 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2018 @MrSoheiL با سلام. شما سؤال کردید و از دستورات (Report/) و (Helpme/) به طور همزمان استفاده کردید. لذا من Report را بستم تا شما در Helpme سؤال کنید. پ.ن: اول در مورد صحّت گزارشتون اطمینان داشته باشید و بعد فرم گزارشات رو اشغال کنید! سربلند باشید. 1 1 ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSoheiL ارسال شده در October 17, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2018 (ویرایش شده) سلامی مجدد اولا من کاری که با هلپر داشتم سوال بود وبا ادمین میخواستم بگم که یه شخصی ایجاد مزاحمت میکند ولی شما هنوز ریپورت رو باز کردید بستید ویرایش شده October 17, 2018 توسط MrSoheiL Fly without wings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در October 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2018 با سلام شکایت شما رد شد، سعی کنید در گزارش (Report/) که استفاده میکنید به جای ? حرفتون رو بزنید نکته: ادمین نسترن به شما توصیه میشود قبل از بستن Report کمی صبر و دقت داشته باشید. بسته شد. Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده