Erfanjs ارسال شده در یکشنبه در 17:49 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:49 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده زمانی که ریپورت دادم در حال مطرح مشکلم بودم که ایشون امد پیش من و مشکل من در مورد اتصال نت و قطی نت بود در همین لحظه که دو بار اقدام به teleported کردن نت بنده قطع شد و بعد مجدد به سرور امدم و منتظر بودم که این ادمین عزیزمون بیاد دیدم نیامد و بنده اقدام به دوباره Report دادن کردم و به این ادمین عزیزمون که جزء شاهدین هست موضوع گفتم و مثل اینکه ادمین عزیزمون jansuz در چت خودشون (ادمینا) گفته همچین report ی با این شخص نداشتم ممنون میشم پیگیری کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/9aba26_25Screenshot-20250126-210230-ir-arsacia-sa.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jansuz ارسال شده در یکشنبه در 19:07 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:07 ۱ ساعت قبل، Erfanjs گفته است: دو بار اقدام به teleported کردن نت بنده قطع شد و بعد مجدد به سرور امدم شما از سرور خارج شدید نه بنده. موفق باشید. 1 • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در دوشنبه در 13:59 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 13:59 با سلام خدمت شاکی محترم مدارک شما برای اثبات این موضوع کافی نمیباشد. شکایت شما رد شد. موفق باشید. + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده