Anabell ارسال شده در شنبه در 22:13 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:13 به شخصه میگم خودم @Anabell چون برا تیم استف و کارکنان کم نزاشتم و بازم کم نمیزارم و معرفتم توی تیم خیلی زیاده و جنبه دارم از نظر خودم ادمین: @Merkel: Merkel @AdmBoT GeO @Roya: Roya @PermenentLion: ممد دبل MamadW یا همون Mamad هلپر ها: خودم @Anabell: GhostBusters @AmiRKomanDo: Komando @moji188king: LiFT @Harold: HaroldShipMan 1 1 نقل قول :My Account : My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در یکشنبه در 00:31 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 00:31 لطف دارید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در یکشنبه در 03:24 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 03:24 @Mehrdad @Slap نقل قول به قول بهروز وثوقی: گور بابای عشق اگه پول تو جیبت نباشه حتی قصابی سر کوچه بت دل نمیده چه برسه به عشقت...؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در یکشنبه در 10:06 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:06 @Arvan @EnDWaY @Slap @SFC نقل قول MONOXIDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در یکشنبه در 12:12 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:12 @ZakharAsli @Slap @EnDWaY @SajjiLey @Meli @Kamyab فخری (آیدی فرومشو نمیدونم)، @AliAgent @DawN @AbbasMZ 3 1 نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در یکشنبه در 15:46 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:46 در ۱۴۰۳/۱۱/۶ در 14:44، Nullef گفته است: @Kamyab @Slap @ORTEGA @ZakharAsli @WarranT @EnDWaY @Luigi شماره یکی ستونم در ۱۴۰۳/۱۱/۶ در 15:37، Komisar گفته است: @LOPY , @Slap فدات شم ستون گنگ, نظر لطفته 23 ساعت قبل، Integer گفته است: من اونایی که میشناسم و بهترین بودن اینا هستن: @Martyn (MartyN) @MatriX (MatriX) @EnDWaY (EnDWaY) @Kamyab (Kamyab) @Toofan (BaDStorm) @SFC (Amir) @Slap (Slap) @AdmBoT (GeO) @Luigi (Luigi) @Destroyer (Destroyer) @Pooriya (Yeager) @DrDep (Dr.Dep) @JinX (Atiye) @Exit (Parsa) @Asall (Asal) @Empty (AmirHosseiN) @Olden (OldeN) @ViPeX (ViPeX) @ZakharAsli (MobiN) همینا فقط بهترینن قربونت جواد جون 21 ساعت قبل، Bamdad گفته است: @ZakharAsli @SFC @EnDWaY @Kamyab @Slap @SaLiOne @ORTEGA @AdmBoT @Mehrdad @SajjiLey @Luigi بهترین خودتی جیگر 18 ساعت قبل، SpoiLer گفته است: ادمین که بدون شک @AdmBoT و @Slap@Pooriya ولی بهترین هلپری که دیدم قطعاً @Slap بوده و اون تایمی که هلپر بود فوق العاده بود البته الان که ادمینه هم همینطوره مهران جون, عشق منی, نظر لطفته جیگر طلا, اسم مهران بهت میاد 12 ساعت قبل، kadkhodaa گفته است: @Mehrdad @Slap عزیز دلمی کدخدا جان 5 ساعت قبل، MONOXIDE گفته است: @Arvan @EnDWaY @Slap @SFC فدای تو ستون گنگ 3 ساعت قبل، Pooriya گفته است: @ZakharAsli @Slap @EnDWaY @SajjiLey @Meli @Kamyab فخری (آیدی فرومشو نمیدونم)، @AliAgent @DawN @AbbasMZ مرسی سیگما ترین ادمین حاضر امیدوارم تمام اشخاص بالا به هر چیزی که میخوان, هر نیازی که دارن, هر ارزو ای, همشون برطرف بشن, و اگر کمکی از دستم ساخته بود بهشون برسونم. نظر لطفتونه جیگر طلا ها من خودم ادمینم قبلا هم گفته بودم که کیا بنظرم خوب هستن, بهترین هلپرای کل دوران (اگه هنوز هلپر میموندن) از نظر من: @Exile @AdmBoT @Fayez @Slap و از امروزیا @SpoiLer و KingMostafa کسایی که هیچوقت تو بدترین شرایط که تعداد هلپرامون 2 رقمی هم نمی شد تو تیم موندن و بالای 1 سال و نیم به تیم هلپری و استف خدمت کردن. که اخیرا این دوستان بالاخره به تیم ادمین ها پیوستن و هنوزم دارن خدمت میکنن اگر کسی از این دوستان رو یادم رفت عذر خواهی میکنم 5 1 نقل قول We are Aware, of what we did We are Aware, of what you did لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در یکشنبه در 17:30 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:30 اکثرا Abuse میکنن یا درست و حسابی برخورد نمیکنن و وقت نمیذارن بنظرم به صورت کلی رو دست @ORTEGA نمیاد 1 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoReM ارسال شده در یکشنبه در 17:47 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:47 (ویرایش شده) @EnDWaY @Feu @AdmBoT @ViPeX @DrDep @Syd @Mehrdad @Slap @Olden بهترین کسایی که تو ستف دیدم ویرایش شده یکشنبه در 17:49 توسط RoReM 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در یکشنبه در 18:01 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:01 (ویرایش شده) اقا @Slap ویرایش شده یکشنبه در 18:03 توسط Shreder نقل قول Alone :)))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در یکشنبه در 18:29 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:29 22 ساعت قبل، TheCaptain گفته است: @ZakharAsli عزیز دلی حاج یوسف 21 ساعت قبل، Alonso گفته است: @ZakharAsli اقا متین گل 6 ساعت قبل، Pooriya گفته است: @ZakharAsli اقا پوریا خودت یکی از بهترین هایی نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با آدما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در یکشنبه در 18:51 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:51 در ۱۴۰۳/۱۱/۶ در 19:50، Integer گفته است: من اونایی که میشناسم و بهترین بودن اینا هستن: @Martyn (MartyN) @MatriX (MatriX) @EnDWaY (EnDWaY) @Kamyab (Kamyab) @Toofan (BaDStorm) @SFC (Amir) @Slap (Slap) @AdmBoT (GeO) @Luigi (Luigi) @Destroyer (Destroyer) @Pooriya (Yeager) @DrDep (Dr.Dep) @JinX (Atiye) @Exit (Parsa) @Asall (Asal) @Empty (AmirHosseiN) @Olden (OldeN) @ViPeX (ViPeX) @ZakharAsli (MobiN) همینا فقط بهترینن در ۱۴۰۳/۱۱/۶ در 21:35، Bamdad گفته است: @ZakharAsli @SFC @EnDWaY @Kamyab @Slap @SaLiOne @ORTEGA @AdmBoT @Mehrdad @SajjiLey @Luigi 23 ساعت قبل، BLUM گفته است: @LOPY @Pooriya @AdmBoT 23 ساعت قبل، TravisScott گفته است: @AdmBoT @Merkel @Robert و هلپر ها @Anabell @IGNORE @Art @FasTShoT 21 ساعت قبل، SpoiLer گفته است: ادمین که بدون شک @AdmBoT و @Slap@Pooriya ولی بهترین هلپری که دیدم قطعاً @Slap بوده و اون تایمی که هلپر بود فوق العاده بود البته الان که ادمینه هم همینطوره 20 ساعت قبل، Anabell گفته است: به شخصه میگم خودم @Anabell چون برا تیم استف و کارکنان کم نزاشتم و بازم کم نمیزارم و معرفتم توی تیم خیلی زیاده و جنبه دارم از نظر خودم ادمین: @Merkel: Merkel @AdmBoT GeO @Roya: Roya @PermenentLion: ممد دبل MamadW یا همون Mamad هلپر ها: خودم @Anabell: GhostBusters @AmiRKomanDo: Komando @moji188king: LiFT @Harold: HaroldShipMan ۱ ساعت قبل، RoReM گفته است: @EnDWaY @Feu @AdmBoT @ViPeX @DrDep @Syd @Mehrdad @Slap @Olden بهترین کسایی که تو ستف دیدم کوچیک همتونم نظر لطفتونه 3 ساعت قبل، Slap گفته است: شماره یکی ستونم فدات شم ستون گنگ, نظر لطفته قربونت جواد جون بهترین خودتی جیگر مهران جون, عشق منی, نظر لطفته جیگر طلا, اسم مهران بهت میاد عزیز دلمی کدخدا جان فدای تو ستون گنگ مرسی سیگما ترین ادمین حاضر امیدوارم تمام اشخاص بالا به هر چیزی که میخوان, هر نیازی که دارن, هر ارزو ای, همشون برطرف بشن, و اگر کمکی از دستم ساخته بود بهشون برسونم. نظر لطفتونه جیگر طلا ها من خودم ادمینم قبلا هم گفته بودم که کیا بنظرم خوب هستن, بهترین هلپرای کل دوران (اگه هنوز هلپر میموندن) از نظر من: @Exile @AdmBoT @Fayez @Slap و از امروزیا @SpoiLer و KingMostafa کسایی که هیچوقت تو بدترین شرایط که تعداد هلپرامون 2 رقمی هم نمی شد تو تیم موندن و بالای 1 سال و نیم به تیم هلپری و استف خدمت کردن. که اخیرا این دوستان بالاخره به تیم ادمین ها پیوستن و هنوزم دارن خدمت میکنن اگر کسی از این دوستان رو یادم رفت عذر خواهی میکنم یادش بخیر، اون موقع تازه AG:SAMP اومده بود و هلپمیها به شدت افزایش دیده بود و از طرفی حقوق Staff ثلث حقوق در حال حاضر بود... بنظر خودم ادمین/هلپر خوب ادمین/هلپر خوبیه که 1- وقت بذاره برای بازیکنان 2- خوش برخورد باشه بنظرم این افراد Staff رو ترکوندن: @SajjiLey @ORTEGA @Pooriya @Slap @ZakharAsli @Mortezaa @Kamyab @SFC @Javad @Omid @Empty @EnDWaY @SaLiOne @RoseRain @Mary @BuTleR 4 نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در یکشنبه در 20:05 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:05 ۱ ساعت قبل، AdmBoT گفته است: بنظر خودم ادمین/هلپر خوب ادمین/هلپر خوبیه که 1- وقت بذاره برای بازیکنان 2- خوش برخورد باشه بنظرم این افراد Staff رو ترکوندن: @SajjiLey @ORTEGA @Pooriya @Slap @ZakharAsli @Mortezaa @Kamyab @SFC @Javad @Omid @Empty @EnDWaY @SaLiOne @RoseRain @Mary @BuTleR خودت میدونی که چقدر دوست دارم 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در یکشنبه در 20:25 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:25 20 دقیقه قبل، ORTEGA گفته است: خودت میدونی که چقدر دوست دارم بمولا که من بیشتر نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTiin ارسال شده در یکشنبه در 21:38 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:38 لیستی از درجه یکای سرور ادمین: @AdmBoT: مملی بی نقص(چون صورتی دوس داری با صورتی نوشتم) @Slap:مهران (به قول خودش ۱۵ ساله) @Mehrdad:مهرداد باجنبه @ViPeX:امیر بی نظیر @Olden:علی عزیز @PermenentLion:ممد جان برار(لهجه مشدی)خیلی باهات حرف نزدم ولی درجه یکی @ZakharAsli: مبین عزیز کل سرور دوسش دارن @ORTEGA: عمو رضا دوس داشتنی هلپر ها: خودم @MaTiin @Poriiya @IGNORE @LOPY بقیه رو نمیدونم. لیدر ها: @Arda @CyberiX @RadaN @AdmBoT @ORTEGA بقیه رو اطلاعی ندارم. 2 3 نقل قول 𝙏𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙬𝙖𝙠𝙚 𝙪𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙢𝙤𝙧𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙥𝙪𝙩 𝙢𝙖𝙣𝙮 𝙩𝙤 𝙨𝙡𝙚𝙚𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در یکشنبه در 21:43 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:43 2 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: کوچیک همتونم نظر لطفتونه یادش بخیر، اون موقع تازه AG:SAMP اومده بود و هلپمیها به شدت افزایش دیده بود و از طرفی حقوق Staff ثلث حقوق در حال حاضر بود... بنظر خودم ادمین/هلپر خوب ادمین/هلپر خوبیه که 1- وقت بذاره برای بازیکنان 2- خوش برخورد باشه بنظرم این افراد Staff رو ترکوندن: @SajjiLey @ORTEGA @Pooriya @Slap @ZakharAsli @Mortezaa @Kamyab @SFC @Javad @Omid @Empty @EnDWaY @SaLiOne @RoseRain @Mary @BuTleR برو دیگه نوموخوام صداتو بشنوومممممممممم نقل قول MonsterS [M] :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Poriiya ارسال شده در دوشنبه در 02:57 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 02:57 ادمینا همشون خوبن حتی هاسترا البته ب جز یک ادمین لول ۵ که خودشم میدونه و یک هاستر از کلن st هلپر ها @Poriiya @MaTiin طاها (real devil) ولی آی دی فرومشو نمیدونم King mostafaاینم همینطور بقیه هم فعلا آشناییتی ندارم نقل قول 𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒! My Staff Account My Staff friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در دوشنبه در 10:07 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:07 12 ساعت قبل، MaTiin گفته است: لیستی از درجه یکای سرور ادمین: @AdmBoT: مملی بی نقص(چون صورتی دوس داری با صورتی نوشتم) @Slap:مهران (به قول خودش ۱۵ ساله) @Mehrdad:مهرداد باجنبه @ViPeX:امیر بی نظیر @Olden:علی عزیز @PermenentLion:ممد جان برار(لهجه مشدی)خیلی باهات حرف نزدم ولی درجه یکی @ZakharAsli: مبین عزیز کل سرور دوسش دارن @ORTEGA: عمو رضا دوس داشتنی هلپر ها: خودم @MaTiin @Poriiya @IGNORE @LOPY بقیه رو نمیدونم. لیدر ها: @Arda @CyberiX @RadaN @AdmBoT @ORTEGA بقیه رو اطلاعی ندارم. عزیزی❤ 1 نقل قول :Me in the game :My Dapuush in the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UFC ارسال شده در دوشنبه در 10:50 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:50 ما رو نمیخواید تگ کنید؟ نقل قول Niggas With Attitudes NwA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در دوشنبه در 11:10 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:10 @Exileخلاف کار؟! @AdmBoTمملی ماره خبیس @Robertنادیده میگیره دمش گرم 3> 1 2 نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در دوشنبه در 11:12 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:12 @ORTEGAعمو رضا شماره یک بازی نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در دوشنبه در 11:19 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:19 @WarranT 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در دوشنبه در 12:26 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:26 @ZakharAsli نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در دوشنبه در 12:32 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:32 14 ساعت قبل، MaTiin گفته است: لیستی از درجه یکای سرور ادمین: @AdmBoT: مملی بی نقص(چون صورتی دوس داری با صورتی نوشتم) @Slap:مهران (به قول خودش ۱۵ ساله) @Mehrdad:مهرداد باجنبه @ViPeX:امیر بی نظیر @Olden:علی عزیز @PermenentLion:ممد جان برار(لهجه مشدی)خیلی باهات حرف نزدم ولی درجه یکی @ZakharAsli: مبین عزیز کل سرور دوسش دارن @ORTEGA: عمو رضا دوس داشتنی هلپر ها: خودم @MaTiin @Poriiya @IGNORE @LOPY بقیه رو نمیدونم. لیدر ها: @Arda @CyberiX @RadaN @AdmBoT @ORTEGA بقیه رو اطلاعی ندارم. ۱ ساعت قبل، Leaked گفته است: @ORTEGAعمو رضا شماره یک بازی واکنشام تموم شده، شرمنده لطف دارید عشقا 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cop ارسال شده در دوشنبه در 12:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:58 @ORTEGA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در دوشنبه در 14:25 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:25 همشون که خوبی ولی @ORTEGA نمیشه باهاشون مقایسه کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.