amir138600 ارسال شده در شنبه در 09:57 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 09:57 عکس سایز کوچک شما از اطلاعات کاربری از طریق کنترل عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از شاهدین از طریق کنترل پنل توضیحات با سلام بنده یک بند خدا بنام sogoliii بن زدیم به دلیل کلاه برداری و ایشون با اکانت iMohamadali آمده پلیر آزاری کرده و بنده فحاشی کردم این فحاشی کرد گرفته از وست کات زده دیار گذاشته فروم بن زده من الان 7 روز و 3 بار پشت هم بن زده مدارک فیلم یا عکس) UCP لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در شنبه در 16:32 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:32 با سلام خدمت شاکی محترم ادمین مربوطه @Mehrdad تا 24 ساعت مهلت دارد مدارک و دفاعیه خود را ارسال کند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir138600 ارسال شده در شنبه در 17:16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:16 مرسی ممنون ولی مدارک هست اقای که از من شکایت کرده با یه رکرد کات خرده 4 بار شکایت کرده و بن زده چک کنین لطفا خسومت شخسی داره با من این پلیر 4 بار ازم شکایت کرده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در شنبه در 21:01 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:01 باسلام خدمت مسئول محترم و شاکی عزیز مدارک به صورت Staff-Note فرستاده شد. 11 ساعت قبل، amir138600 گفته است: با سلام بنده یک بند خدا بنام sogoliii بن زدیم به دلیل کلاه برداری و ایشون با اکانت iMohamadali آمده پلیر آزاری کرده و بنده فحاشی کردم این فحاشی کرد گرفته از وست کات زده دیار گذاشته فروم بن زده من الان 7 روز و 3 بار پشت هم بن زده طبق شکایتی که از شما شده بود بنده مجازات رو اعمال کردم و اگر همچین چیزی که میگید که کات کرده یا فحاشی کرده و یا ۳ بار گزاشته و یا با یه اکانتی اومده شکایت کرده رو ندیدم و اینکه شما مدارکی ارائه ندادید و فقط گفتید بن شدم که طبق این صحبت ها دفاعیه به مسئول محترم فرستاده شد. :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در یکشنبه در 16:31 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:31 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما در حال بررسی میباشد, تا پاسخ نهایی لطفا صبور باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در دوشنبه در 14:22 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:22 با سلام خدمت شاکی محترم طی بررسی هایی که صورت گرفت مجازات ادمین مربوطه به اشتباه بر روی حساب کاربری شما صورت گرفته است و از آنجایی که شما 1 بار توسط ادمین Exile برای همان مدارک مجازات شدید دیگر نیازی نبود مجدد برای همان مدارک نیز مجازات بشوید. ادمین مربوطه یک عدد AV برای محرومیت اشتباه حساب کاربری و یک عدد AV برای محرومیت از صحبت اشتباه دریافت خواهد کرد, همچنین حساب کاربری شما نیز رفع محرومیت خواهد شد اما برای رفع محرومیت از صحبت با سرپرست های تیم کارکنان ( @EnDWaY یا @Mortezaa) در ارتباط باشید. شکایت شما تایید شد. موفق باشید. + بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده