MenageR ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 سلام من که چند وقت پیش که به gta sa اصلی رفته بودم چششم به کازینو های lv افتاد که با خودم فکر کردم که اگه کازینو بیا تو بازی خیلی باحال میشه مثل گيم نت که تو گروه استریت هست بازی های مختلف داشته باشه مثل اتاری پاسور و ..... و خیلی خوب میشه که به شهر سن فیرو یا همون sf بیشتر برسن و پلیر ها به اونجا ورود کنن به خاطر امکانات جدید ممنون میشم نظر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در شنبه در 02:15 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 02:15 8 ساعت قبل، MenageR گفته است: سلام من که چند وقت پیش که به gta sa اصلی رفته بودم چششم به کازینو های lv افتاد که با خودم فکر کردم که اگه کازینو بیا تو بازی خیلی باحال میشه مثل گيم نت که تو گروه استریت هست بازی های مختلف داشته باشه مثل اتاری پاسور و ..... و خیلی خوب میشه که به شهر سن فیرو یا همون sf بیشتر برسن و پلیر ها به اونجا ورود کنن به خاطر امکانات جدید ممنون میشم نظر بدید با سلام در وهله اول پیشنهاد شما تکراریست. در وهله دوم بخاطر قوانین حاکم بر کشور فراهم کردن امکان قمار برای بازیکنان فراهم نیست. (گرچه بخاطر عدم جابجایی پول ممکنه فکر کنین مشکلی نداره اما از نظر برخی مراجع استفاده از آلات قمار به هر شکلی حرام است و از جهتی دیگر این مورد اشاعه فعل حرام تلقی میشه) با فعال کردن دستگاههای بازی که در نسخه آفلاین در دسترس هستند موافقم. 1 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.