AmirEdwiN ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 (ویرایش شده) با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمام کارکنان ارساکیا گیم من بازی رو کامل پاک کردم و دوباره تمام فایل هارو از سایت ارساکیا دانلود کردم اما هر بار که روی دکمه "Play" میزنم مینویسه بازی کرش شد. لطفا پیگیری کنید با سپاس Logs:https://uploadkon.ir/uploads/caec24_25logs.rar ویرایش شده January 24 توسط AmirEdwiN 2 نقل قول 𝐹𝑜𝓇 𝓂𝑒, 𝓎𝑜𝓊 𝒶𝓇𝑒 𝓁𝒾𝓀𝑒 𝓉𝒽𝑒 𝓁𝒶𝓈𝓉 𝓅𝒾𝑒𝒸𝑒 𝑜𝒻 𝓅𝒾𝓏𝓏𝒶, 𝓂𝓎 𝒻𝓇𝒾𝑒𝓃𝒹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirEdwiN ارسال شده در شنبه در 16:28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:28 @JinX @Mehrdad @Exile @Syd @Pooriya @Kentish @Slap @Jansuz @AdmBoT @LiN @ViPeX @Merkel @Pokers @EnDWaY @ZakharAsli @Arvan @Roya @Terible @Ali @Kamyab و بقیه ادمین های محترم منتظر کمکتون هستم, لطفا کمک کنید... 1 نقل قول 𝐹𝑜𝓇 𝓂𝑒, 𝓎𝑜𝓊 𝒶𝓇𝑒 𝓁𝒾𝓀𝑒 𝓉𝒽𝑒 𝓁𝒶𝓈𝓉 𝓅𝒾𝑒𝒸𝑒 𝑜𝒻 𝓅𝒾𝓏𝓏𝒶, 𝓂𝓎 𝒻𝓇𝒾𝑒𝓃𝒹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAdwin ارسال شده در یکشنبه در 14:50 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:50 فکر کنم نیاز هست ویندوز رو بروزرسانی کنی گزارش ارورهایی که فرستادهاید، به نظر میرسد مربوط به راهاندازی یا اجرای بازی یا برنامهای است که با فایلهای سیستمی و ماژولهای مختلف در تعامل است. این گزارش شامل بارگذاری ماژولها و توابع مختلف است که در اکثر مواقع برای شبیهسازی عملکرد یا گرافیک به کار میروند. ممکن است مشکلاتی مانند: ناسازگاری نسخهها: برخی از فایلهای DLL یا ماژولها ممکن است با سیستم شما سازگار نباشند. اطمینان حاصل کنید که نسخههای مورد نیاز برای بازی یا برنامه شما نصب شدهاند. مشکل در تنظیمات گرافیکی: از آنجا که برخی از ارورها مربوط به ماژولهای گرافیکی هستند (مثل D3D9.dll و DirectX)، احتمالاً باید درایور گرافیکی خود را بروزرسانی کنید یا تنظیمات گرافیکی بازی را تغییر دهید. وجود فایلهای آسیبدیده: ممکن است برخی از فایلهای بازی یا سیستم عامل خراب شده باشند. اجرای ابزارهای تعمیر یا نصب مجدد برنامه میتواند کمک کند. مداخله برنامههای دیگر: احتمالاً برنامههای دیگر که در حال اجرا هستند (مثل Discord یا ابزارهای شبیهسازی) با بازی تداخل دارند. سعی کنید برنامههای غیرضروری را غیرفعال کنید. اگر اطلاعات بیشتری از مشکل دقیق یا پیامهای خطا دارید، میتوانم دقیقتر راهنمایی کنم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirEdwiN ارسال شده در یکشنبه در 14:53 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:53 (ویرایش شده) جمعه اپدیت کردم, ویندوزم 7 ریختم مشکلی که با ویندوز 7 نداره؟ ویرایش شده یکشنبه در 14:54 توسط AmirEdwiN 1 نقل قول 𝐹𝑜𝓇 𝓂𝑒, 𝓎𝑜𝓊 𝒶𝓇𝑒 𝓁𝒾𝓀𝑒 𝓉𝒽𝑒 𝓁𝒶𝓈𝓉 𝓅𝒾𝑒𝒸𝑒 𝑜𝒻 𝓅𝒾𝓏𝓏𝒶, 𝓂𝓎 𝒻𝓇𝒾𝑒𝓃𝒹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salakhi ارسال شده در یکشنبه در 14:54 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:54 آنتی ویروس خاموش هست؟ نقل قول :My account :MyBro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirEdwiN ارسال شده در یکشنبه در 14:57 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:57 اره خاموش کردم بعد نصب کردم نقل قول 𝐹𝑜𝓇 𝓂𝑒, 𝓎𝑜𝓊 𝒶𝓇𝑒 𝓁𝒾𝓀𝑒 𝓉𝒽𝑒 𝓁𝒶𝓈𝓉 𝓅𝒾𝑒𝒸𝑒 𝑜𝒻 𝓅𝒾𝓏𝓏𝒶, 𝓂𝓎 𝒻𝓇𝒾𝑒𝓃𝒹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salakhi ارسال شده در یکشنبه در 16:27 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:27 میشه مشخصات سیستم رو دقیق بگی؟ اول میومده؟ یا جدید گرفتی سیستم؟ نقل قول :My account :MyBro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirEdwiN ارسال شده در یکشنبه در 16:30 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:30 نه قبلا بازی میکردم حذفو نصب کردم اینجوری شد Intel(R) Core(TM) i3 cpu M350 @2.27GHz 2.27GHz 2.00GB (1.74 GB usable) 64-bit Operating System Intel(R) HD Graphics امیدوارم با این اطلاعات بتونی کمکم کنی. نقل قول 𝐹𝑜𝓇 𝓂𝑒, 𝓎𝑜𝓊 𝒶𝓇𝑒 𝓁𝒾𝓀𝑒 𝓉𝒽𝑒 𝓁𝒶𝓈𝓉 𝓅𝒾𝑒𝒸𝑒 𝑜𝒻 𝓅𝒾𝓏𝓏𝒶, 𝓂𝓎 𝒻𝓇𝒾𝑒𝓃𝒹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salakhi ارسال شده در یکشنبه در 21:10 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:10 لانچر رو پاک کن باز نصب کن ولی فایل داخل رو پاک نکن 3 تا راه حل وجود داره اول یه چک کن ببین ویندوز بروزه؟ بعد فایل پاک کن باز نصب کن یا مشکل از انتی چیته میشه بگی از چه نوع انتی چیت استفاده میکنید؟ اگه دیفالت خود سیستمه لطفا اونو خاموش کن و یه انتی چیت جدید نصب کن چون که منم همین مشکل داشتم اوکی شد اگه این نمیشه که همون چیزی که تو پیوی فرومت گفتم انجام بده برات اوکیش میکنم 3> ولی احتمالا مشکل از ویندوزه اگه سیستم ضعیفه ویندوز بهتر نصب کن چون یکم ارساکیا رو ویندوز هفت باگ هایی داره که خودمم باهاش سرو کار دارم اگه ضعیفه ویندوز ۸ نصب کن باگ هاش فیکسه نقل قول :My account :MyBro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirEdwiN ارسال شده در سهشنبه در 14:10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:10 با سپاس فراوان از @iAdwin عزیز و با سپاس فراوان از @Salakhi عزیز بابت کمکشون امروز که چک کردم مجدد اپدیتی برای ویندوز موجود بود که پس از ان اپدیت مشکل کامل حل شد. @Salakhi و @iAdwin عزیز امیدوارم همیشه سلامت و تن درست باشید, متشکرم نقل قول 𝐹𝑜𝓇 𝓂𝑒, 𝓎𝑜𝓊 𝒶𝓇𝑒 𝓁𝒾𝓀𝑒 𝓉𝒽𝑒 𝓁𝒶𝓈𝓉 𝓅𝒾𝑒𝒸𝑒 𝑜𝒻 𝓅𝒾𝓏𝓏𝒶, 𝓂𝓎 𝒻𝓇𝒾𝑒𝓃𝒹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.