ggghhhgg ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام یه ادمین بهم بدون مدرک و شاهد بن بی دلیل دادن طرف به نام amir138600 که به من پول بدهکار بودن گفتن ماشینم رو ببر از طلبکاری دست بردار و بهم سل داد ۱ دلار بعدش شبش گفت بیا ماشینمو بده منم ندادم گفتم ماشینت جای بدهی دادی و فردا یعنی الان یه ادمین اومده میگه ماشینو سل داده ۱ دلار هواسش نبوده و من گفتم جای بدهی ماشینو داده و گفتم بدهی شو بده منم ماشینشو میدم من که زور ازش نگرفتم میتونست نده جاش بدهیشو بده و اینا حرف حالیشون نشد و منو بن کردن تقاضا میشه سریع رسیدگی شه بدون مدرک اومده میگه کلاه برداری کردی یه دلار سل داده هواسش نبوده یعنی چی این پارتی بازی محسوب میشه اقای ادمین اگه شمام مدرکی دارین راجب اینکه میگی کلاه برداری کردی نشون بده ما و مسئول ادمین ها هم ببینن. الان این ناعدالتی محسوب میشه الان شاید شما بگین چرا پول قرض دادی منم میگم چرا ماشینو جای بدهی داد این شکایت باید مورد بررسی قرار بگیره این خیلی ناعدالتی هستش و دارین سو استفاده میکنین • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/4c0f20_25InShot-20250120-144824054.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل با سلام و درود ما طبق قوانین با شما برخورد کردیم ما چیزی به اسم نسیه یا همون طلب بدهی نداریم و هیچ هماهنگی صورت نگرفته شما میتونید این مورد ادمین های عزیز در میون بزارید و پیگیری بشه این مورد واسه اینکه میگید بدهی داشته مورد دوم ما بعد از چک کردن مدارک و صحبت با سرپرست کارکنان عزیز آقای @EnDWaY برخورد کردیم و شما هیچ همکاری با ما نکردید در صورتی همکاری میکردید ما مورد هم [ خودم به شخصه] پیگیری میکردم که نگید بی عدالتی شده در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ggghhhgg ارسال شده در 17 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل (ویرایش شده) خوبه که میگی نسیه نداریم منم نگفتم که پیگیری کنین شما گفتین کلاه برادری کردی که منم کلاه برداری نکردم اگه مدرک داری که بده که میگی 1 دلار سل داده خودش داد چون طلب کار بودم این به این معنا نیست که بدون دلیل بن بزنی و اینکه جلوی خودتون گفتم پیگیری کن و نکردی و بن کردی من شاکیم هنوزم. بعدشم فروم رو برای این ساختن که اگه کسی خلاف قوانین رفت شکایت کنه دلیل نمیشه که من بگم این این کارو کرده شما بیاید بالا سر طرف طبق معمول همه میگن مدرک داری بزار فروم چرا طرف نزاشته فروم و شما دوستش هستید و دارید علیه من پیش میرید. ویرایش شده 17 ساعت قبل توسط ggghhhgg . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل با سلام خدمت شاکی محترم شما همکاری لازم با ادمین مربوطه جهت کلاهبرداری و پس دادن اموال مورد نظر انجام ندادید در نتیجه عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده است. شکایت شما رد شد. موفق باشید. + بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده