Vinak ارسال شده در پنجشنبه در 10:34 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:34 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: اگر در جایی که میشه اینتر زد مثلا خونه٬ ماشینی نزدیکش باشه که درش باز باشه و بری بغل درش وایسی اف کنی وارد خونه میشی و دیگه نمیتونی بیای بیرون. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): داخل توضیح مشخصه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در پنجشنبه در 10:46 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:46 درود مورد گزارش شده تست شد و مشاهده نشد. ( بعد از ورود به خانه مجددا توانستم خارج شوم ) لطفا فیلم یا عکس تهیه کنید و ارسال کنید. 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در پنجشنبه در 10:59 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:59 با سلام خدمت شما این مورد در پیسی مشاهده کردم قبلا! ( شاید دیسکانکت بودم) موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در پنجشنبه در 11:30 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 11:30 (ویرایش شده) گزارش مورد بررسی قرار گرفت. نتیجه: رویت نشد(PC). ویرایش شده پنجشنبه در 11:30 توسط LordMeysam لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAbdollah ارسال شده در پنجشنبه در 13:05 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 13:05 با عرض درود و وقت خیر خدمت شما دوست عزیز @Vinak موردی که گفتین رو بررسی کردم ولی چنین چیزی مشاهده نشد حدس میزنم اون موقع شاید Desync بوده باشید, اگر امکانش هست فیلمی از این مورد قرار بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در جمعه در 13:44 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:44 نتیجه گزارش در بررسیِ نهایی (-) میباشد؛ مشاهده نشد. The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در شنبه در 06:06 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:06 درود، گزارش شما رد شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده