DeJixo ارسال شده در دوشنبه در 23:54 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 23:54 (ویرایش شده) سلام به همه اعضای عزیز انجمن آرساکیا گیم امروز میخواهم نکتهای را در خصوص محدودیت حجم برای آپلود عکس پروفایل و کاور مطرح کنم. همانطور که همه شما میدانید، این محدودیت باعث کاهش کیفیت نهایی کار میشود و در بسیاری از موارد، خروجی نتایج، استانداردهای انجمن را تامین نمیکند. این امر به ویژه برای گرافیستها چالشبرانگیز است، زیرا آنها نمیتوانند آثار خود را با کیفیت مورد انتظار ارائه دهند. با این حال، باید در نظر داشت که این محدودیت به رشد سرعت سایت کمک کرده است و مانع از بارگذاری حجم بالای دیتا میشود. اما اگر بتوانیم حجم آپلود تصاویر پروفایل و کاور را تا حدودی افزایش دهیم، قطعاً میتوانیم به ارتقاء کیفیت کارها و تجربه کاربری بهتری دست یابیم. پیشنهاد من این است که حجم آپلود برای این تصاویر به بین ۳ تا ۵ مگابایت افزایش یابد. این تغییر نه تنها به گرافیستها کمک میکند تا آثار با کیفیتتری ارائه دهند، بلکه میتواند به افزایش جذابیت بصری انجمن و جلب نظر بیشتر کاربران نیز منجر شود. در انتها، از زمانی که برای خواندن این مطلب صرف کردید، سپاسگزارم و امیدوارم که این درخواست مورد توجه قرار گیرد ویرایش شده دوشنبه در 23:55 توسط DeJixo نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در سهشنبه در 00:02 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 00:02 7 دقیقه قبل، DeJixo گفته است: سلام به همه اعضای عزیز انجمن آرساکیا گیم امروز میخواهم نکتهای را در خصوص محدودیت حجم برای آپلود عکس پروفایل و کاور مطرح کنم. همانطور که همه شما میدانید، این محدودیت باعث کاهش کیفیت نهایی کار میشود و در بسیاری از موارد، خروجی نتایج، استانداردهای انجمن را تامین نمیکند. این امر به ویژه برای گرافیستها چالشبرانگیز است، زیرا آنها نمیتوانند آثار خود را با کیفیت مورد انتظار ارائه دهند. با این حال، باید در نظر داشت که این محدودیت به رشد سرعت سایت کمک کرده است و مانع از بارگذاری حجم بالای دیتا میشود. اما اگر بتوانیم حجم آپلود تصاویر پروفایل و کاور را تا حدودی افزایش دهیم، قطعاً میتوانیم به ارتقاء کیفیت کارها و تجربه کاربری بهتری دست یابیم. پیشنهاد من این است که حجم آپلود برای این تصاویر به بین ۳ تا ۵ مگابایت افزایش یابد. این تغییر نه تنها به گرافیستها کمک میکند تا آثار با کیفیتتری ارائه دهند، بلکه میتواند به افزایش جذابیت بصری انجمن و جلب نظر بیشتر کاربران نیز منجر شود. در انتها، از زمانی که برای خواندن این مطلب صرف کردید، سپاسگزارم و امیدوارم که این درخواست مورد توجه قرار گیرد موافقم حداقل ۱مگ باید باشه برای کیفیت خوب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در سهشنبه در 04:08 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 04:08 موافقم (+) نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در سهشنبه در 04:22 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 04:22 درود با نظر شما موافقم ( + ) +موفق باشید. نقل قول Street Light flicker, heart attack Azrael's laugh, no way to run away .Eyes close forever, final curtain drop ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در سهشنبه در 06:21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 06:21 6 ساعت قبل، DeJixo گفته است: سلام به همه اعضای عزیز انجمن آرساکیا گیم امروز میخواهم نکتهای را در خصوص محدودیت حجم برای آپلود عکس پروفایل و کاور مطرح کنم. همانطور که همه شما میدانید، این محدودیت باعث کاهش کیفیت نهایی کار میشود و در بسیاری از موارد، خروجی نتایج، استانداردهای انجمن را تامین نمیکند. این امر به ویژه برای گرافیستها چالشبرانگیز است، زیرا آنها نمیتوانند آثار خود را با کیفیت مورد انتظار ارائه دهند. با این حال، باید در نظر داشت که این محدودیت به رشد سرعت سایت کمک کرده است و مانع از بارگذاری حجم بالای دیتا میشود. اما اگر بتوانیم حجم آپلود تصاویر پروفایل و کاور را تا حدودی افزایش دهیم، قطعاً میتوانیم به ارتقاء کیفیت کارها و تجربه کاربری بهتری دست یابیم. پیشنهاد من این است که حجم آپلود برای این تصاویر به بین ۳ تا ۵ مگابایت افزایش یابد. این تغییر نه تنها به گرافیستها کمک میکند تا آثار با کیفیتتری ارائه دهند، بلکه میتواند به افزایش جذابیت بصری انجمن و جلب نظر بیشتر کاربران نیز منجر شود. در انتها، از زمانی که برای خواندن این مطلب صرف کردید، سپاسگزارم و امیدوارم که این درخواست مورد توجه قرار گیرد مخفی کننده @Ali @Kamyab @AdmBoT @LiN @Mahdi @Mandi @EzraeeI @AzraeI @UpRoaR @iPOWER @New @Semtex @AliExpert @Fayez @Buff @Blank @Alonso @Azure @IGNORE @EagleEye @Lone و.. 6 ساعت قبل، amirdii گفته است: موافقم حداقل ۱مگ باید باشه برای کیفیت خوب از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 2 ساعت قبل، UpRoaR گفته است: موافقم (+) از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 1 ساعت قبل، AzraeI گفته است: درود با نظر شما موافقم ( + ) +موفق باشید. از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandi ارسال شده در سهشنبه در 07:05 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 07:05 سلام و دورود خیلیم عالی دوست عزیز. نقل قول MySelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNORE ارسال شده در سهشنبه در 07:07 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 07:07 نظر من (+) هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در سهشنبه در 07:34 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 07:34 27 دقیقه قبل، Mandi گفته است: سلام و دورود خیلیم عالی دوست عزیز. از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 26 دقیقه قبل، IGNORE گفته است: نظر من (+) هست. از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در سهشنبه در 07:50 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 07:50 سلام (+) نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در سهشنبه در 07:52 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 07:52 درود نظرم + هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در سهشنبه در 08:44 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 08:44 سلام بسیار عالی (+) نقل قول - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iPOWER ارسال شده در سهشنبه در 10:03 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 10:03 موافقم نقل قول :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lone ارسال شده در سهشنبه در 12:42 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 12:42 موافقم نقل قول یه موقع هایی هست که حال هیچی نی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در سهشنبه در 21:40 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:40 13 ساعت قبل، Fail گفته است: سلام (+) از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 13 ساعت قبل، Buff گفته است: درود نظرم + هست موفق باشید از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 12 ساعت قبل، EpiRuS گفته است: سلام بسیار عالی (+) از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 11 ساعت قبل، iPOWER گفته است: موافقم از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 8 ساعت قبل، Lone گفته است: موافقم از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
REAZAKD ارسال شده در چهارشنبه در 18:13 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 18:13 موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GereftaR ارسال شده در چهارشنبه در 19:43 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:43 (+) نقل قول میدونی چرا خوبی های ما به چشم نمیاد؟! چون بلد نیستیم بکوبیمش تو سر بقیه... . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در چهارشنبه در 19:46 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:46 موافقم نقل قول My account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در چهارشنبه در 19:52 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:52 1 ساعت قبل، REAZAKD گفته است: موافقم از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 8 دقیقه قبل، GereftaR گفته است: (+) از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 5 دقیقه قبل، AlCheMy گفته است: موافقم از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در چهارشنبه در 20:11 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:11 موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در چهارشنبه در 21:52 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:52 1 ساعت قبل، Rate گفته است: موافقم از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mischievous ارسال شده در دیروز در 17:00 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:00 درود موافقم (+) نقل قول God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در دیروز در 17:05 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:05 4 دقیقه قبل، Mischievous گفته است: درود موافقم (+) از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.