ArmouR ارسال شده در دوشنبه در 12:16 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:16 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام مجدد خدمت مسئولین عزیز. طبق شکایت های قبلی ای که از HadiseH کردم مسئول اول یعنی Ramtin شکایت بنده رو تایید کردند ولی بررسی های لازم رو انجام ندادند و من تاپیک جدیدی ایجاد کردم برای این شکایتم که اقای Morteza اون شکایت رو رجکت کردند. من شکایتم این بود که HadiseH وارد اکانت بنده شده و به مبلغ 48,000,000$ برداشته اند و به اکانت Cheater هم مبلغی واریز کردند یعنی به مقدار 20,000,000$ من 19,000,000$ از کلن [NwA] برداشتم و این خانوم تمام پولی که خودم داشتم و مقداری که از کلن برداشته بودم رو برداشته اند و طبق قوانین این مورد کلاهبرداری حساب می شود و باید تمام پولی از حساب کاربری بنده خارج شده پس گرفته شود تا حق بنده خورده نشود. و در قوانین چیزی نیومده که برداشت Cash , Materials , Drugs مجازاتی دارد و من پول از کلن برداشتم و تمام اون پول برای بنده هست و اقای Morteza این شکایت بنده رو رد کردند. بنده تقضای بررسی از این شکایت دارم تا پول بنده برگرده به حسابم. تا الان به مقداره 28,600,000$ به حساب بنده بازگشته است ولی پولی که از کلن برداشته ام برنگشته لطفا پول بنده برگردونید. لطفا در صورت تایید شکایت مجازاتی روی ادمین مربوطه اعمال نکنید با تشکر از شما. @SFC درخواست بررسی های اخر رو از شما دارم با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در سهشنبه در 11:52 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 11:52 درود بنده به شما اعلام کردم که : نقل قول در ۱۴۰۳/۱۰/۲۲ در 18:55، Mortezaa گفته است: این مورد در حال بررسی کامل تری می باشد لطفا تا پایان بررسی مسئولین صبور باشید. نقل قول God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در سهشنبه در 13:18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:18 ۱ ساعت قبل، Mortezaa گفته است: درود بنده به شما اعلام کردم که : درود مجددأ؛ چشم بنده صبوری لازم رو انجام میدم، شماهم رسیدگی کامل رو انجام بدید. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.