Muichiro ارسال شده در شنبه در 21:40 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:40 (ویرایش شده) سلام و درود خدمت همگی پلیرلن هزیز ارساکیا گیم یک پیشنهاد داشتم که خیلی جاها من بهش نیاز داشتم اون پیشنهاد اینه که ما مثلا از گان شاپ یا حالا Arms Dealer ها اسلحه تهیه میکنم مثلا جایی داریم فایت میدیم یا حالا هرچی دوستمون اصلحه نیاز داره و ما بتونیم با سی ام دی /Ggun به دوستمون اصلحه در دست خودمون رو بدیم /GGun Id Ammo به این شکل خیلی ساده و کوتاه که ممکنه برای خیلیاتون اتفاق افتاده باشه که میخواید به دوستتون گان بدید و نمیتونید منتظر نظر های زیبای شما عزیزان هستم با تشکر از همگی شبو روزگار خوش امیدوارم همیشه شاد باشید ویرایش شده شنبه در 21:42 توسط Muichiro غلط املایی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Muichiro ارسال شده در شنبه در 21:47 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:47 (ویرایش شده) 10 دقیقه قبل، Muichiro گفته است: سلام و درود خدمت همگی پلیرلن هزیز ارساکیا گیم یک پیشنهاد داشتم که خیلی جاها من بهش نیاز داشتم اون پیشنهاد اینه که ما مثلا از گان شاپ یا حالا Arms Dealer ها اسلحه تهیه میکنم مثلا جایی داریم فایت میدیم یا حالا هرچی دوستمون اصلحه نیاز داره و ما بتونیم با سی ام دی /Ggun به دوستمون اصلحه در دست خودمون رو بدیم /GGun Id Ammo به این شکل خیلی ساده و کوتاه که ممکنه برای خیلیاتون اتفاق افتاده باشه که میخواید به دوستتون گان بدید و نمیتونید منتظر نظر های زیبای شما عزیزان هستم با تشکر از همگی شبو روزگار خوش امیدوارم همیشه شاد باشید شرمندم بابت غلط املایی به بزرگی خودتون ببخشید ویرایش شده شنبه در 21:50 توسط Muichiro 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در شنبه در 21:57 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:57 15 دقیقه قبل، Muichiro گفته است: سلام و درود خدمت همگی پلیرلن هزیز ارساکیا گیم یک پیشنهاد داشتم که خیلی جاها من بهش نیاز داشتم اون پیشنهاد اینه که ما مثلا از گان شاپ یا حالا Arms Dealer ها اسلحه تهیه میکنم مثلا جایی داریم فایت میدیم یا حالا هرچی دوستمون اصلحه نیاز داره و ما بتونیم با سی ام دی /Ggun به دوستمون اصلحه در دست خودمون رو بدیم /GGun Id Ammo به این شکل خیلی ساده و کوتاه که ممکنه برای خیلیاتون اتفاق افتاده باشه که میخواید به دوستتون گان بدید و نمیتونید منتظر نظر های زیبای شما عزیزان هستم با تشکر از همگی شبو روزگار خوش امیدوارم همیشه شاد باشید درود چی بگم والا ( + ) 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALIIEN ارسال شده در شنبه در 22:21 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:21 خیلی هم عالی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliyaaaa ارسال شده در دیروز در 00:33 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 00:33 2 ساعت قبل، Muichiro گفته است: سلام و درود خدمت همگی پلیرلن هزیز ارساکیا گیم یک پیشنهاد داشتم که خیلی جاها من بهش نیاز داشتم اون پیشنهاد اینه که ما مثلا از گان شاپ یا حالا Arms Dealer ها اسلحه تهیه میکنم مثلا جایی داریم فایت میدیم یا حالا هرچی دوستمون اصلحه نیاز داره و ما بتونیم با سی ام دی /Ggun به دوستمون اصلحه در دست خودمون رو بدیم /GGun Id Ammo به این شکل خیلی ساده و کوتاه که ممکنه برای خیلیاتون اتفاق افتاده باشه که میخواید به دوستتون گان بدید و نمیتونید منتظر نظر های زیبای شما عزیزان هستم با تشکر از همگی شبو روزگار خوش امیدوارم همیشه شاد باشید عزیز خوب برای دادان صلاح از دستور sellgun استفاده میکنیم که به دوستمان هرچی میخواد میدیم اگه تو جاب arms باشیم و اگه خواستید از گان شاپ خرید کنید به نظر من نظم سرور بهم میخوره دیگه کسی برای خریدن گان به گان شاپ نمیره ولی نظرت خوبه و به نظر من تو creategun اسپری هم برای وال هم بزارید خیلی ممنون از نظرتون بدرود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل 11 ساعت قبل، Muichiro گفته است: سلام و درود خدمت همگی پلیرلن هزیز ارساکیا گیم یک پیشنهاد داشتم که خیلی جاها من بهش نیاز داشتم اون پیشنهاد اینه که ما مثلا از گان شاپ یا حالا Arms Dealer ها اسلحه تهیه میکنم مثلا جایی داریم فایت میدیم یا حالا هرچی دوستمون اصلحه نیاز داره و ما بتونیم با سی ام دی /Ggun به دوستمون اصلحه در دست خودمون رو بدیم /GGun Id Ammo به این شکل خیلی ساده و کوتاه که ممکنه برای خیلیاتون اتفاق افتاده باشه که میخواید به دوستتون گان بدید و نمیتونید منتظر نظر های زیبای شما عزیزان هستم با تشکر از همگی شبو روزگار خوش امیدوارم همیشه شاد باشید واقا نمیدونم چی بگم ( - ) در gunshop ها مکانی برای Duel شما دارن که حالت یه اتاقک هست !! در جا هم به قول خودت فایت بدین هم تیر تموم شد تیر بخرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل واکنش /Sellgun: نقل قول به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AboIfazl ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 11 ساعت قبل، Nemking گفته است: واکنش /Sellgun: نقل قول ✯ 𝙾𝚞𝚃𝙻𝚊𝚠𝚂 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 11 ساعت قبل، Nemking گفته است: واکنش /Sellgun: مشتی تو از گان شاپ گان میخری sellgun/ جوابه برای دادن به دیگران؟! نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iPOWER ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل میتونیم از sellgun استفاده کنیم مخالفم نقل قول :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.