GNV ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات:با سلام خدمت ادمین مربوطه بند چند دقیقه پیش بن شدم به دلیل زبان ناپسند و توهین که ادمینی هم که بن کردم رامتین بود خداییش خودتون و انصافتون چرا بقیه بازیکنان مانند cj_offکه فحاشی شدت بالا انجام داده فقط میوت میخوره ولی منی که فقط یک چیز ساده گفتم رو بن میزنه من نمیدونم از یا بنده خواهش میکنم که با همه یکسان رفتار کنید و از ادمین میخوام که رسیدگی کنه که چرا یکی که فحاشی شدت بالا انجام میده باید ۵۰۰دقیقه میوت بشه ولی بنده دوباره باید برم اون بن کنم. رسیدگی کنید.با تشکر مدارک(فیلم یا عکس): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل Staff-Note نقل قول 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.