DeliciouS ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 با سلام در این روز ها کلن NwA تاپه تو تایمو کانت چرا؟ چون FBI زیاده داخل کلن من خودم به شخصه وقتی وال کلن nwa اتک میدم و همشونو میزنم میانو frisk میدن بنظر من قانونی اضافه شود که وقتی بعد از تمام شدن وال اون طرفو فریسک بدی Fp80 بشی اینطور وال منصفانه میشه و کسی از یک طرفگی وال ناراحت نمیشه اکثر NwA نوچه پول هستند و کلا 11 12 نفر NwA واقعی هستن اگه بریسم ندن 100 درصد میمیرن اینا نظر خودتونو بگید ممنون میشم که با نظرتون به من انرژی بدید بای نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 زیاد دیدم تو پیشنهادات میگن FBI بعد وال فریسک نده که بیشترم مخالفن و رد میشه خودمم مخالفم (-) نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeliciouS ارسال شده در January 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 هم اکنون، UpRoaR گفته است: زیاد دیدم تو پیشنهادات میگن FBI بعد وال فریسک نده که بیشترم مخالفن و رد میشه خودمم مخالفم (-) خوب چرا وقتی نمیتونن بزنن فریسک میدن نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AboIfazl ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 (ویرایش شده) (+) قدیم هم FBI OuT فریسک میدادن الانم Nwa موافقم با حرفت ویرایش شده January 11 توسط AboIfazl نقل قول ✯ 𝙾𝚞𝚃𝙻𝚊𝚠𝚂 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 این پیشنهاد تکراری هست، تو تاپیک مشابه شما متاسفانه اونجا به جوابی نرسیدیم ولی یک حرکتی میتوانید انجام بدید که نتوانند شما رو بازرسی کنند و به شما درجه تحت تعقیب بدهند. هروقت یکی از آن ها خواست شما رو بازرسی کند شما شروع کنید به دیوار تیراندازی کنید تا تیر شما تمام شود، پس اگر اون ها شما رو بازرسی کنند شما به تهیه مدرک میتوانید از اون ها شکایت کنید و اون افراد اخطار اقلیت دریافت خواهند کرد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLUM ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 هم اکنون، DeliciouS گفته است: با سلام در این روز ها کلن NwA تاپه تو تایمو کانت چرا؟ چون FBI زیاده داخل کلن من خودم به شخصه وقتی وال کلن nwa اتک میدم و همشونو میزنم میانو frisk میدن بنظر من قانونی اضافه شود که وقتی بعد از تمام شدن وال اون طرفو فریسک بدی Fp80 بشی اینطور وال منصفانه میشه و کسی از یک طرفگی وال ناراحت نمیشه اکثر NwA نوچه پول هستند و کلا 11 12 نفر NwA واقعی هستن اگه بریسم ندن 100 درصد میمیرن اینا نظر خودتونو بگید ممنون میشم که با نظرتون به من انرژی بدید بای موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 1 ساعت قبل، DeliciouS گفته است: با سلام در این روز ها کلن NwA تاپه تو تایمو کانت چرا؟ چون FBI زیاده داخل کلن من خودم به شخصه وقتی وال کلن nwa اتک میدم و همشونو میزنم میانو frisk میدن بنظر من قانونی اضافه شود که وقتی بعد از تمام شدن وال اون طرفو فریسک بدی Fp80 بشی اینطور وال منصفانه میشه و کسی از یک طرفگی وال ناراحت نمیشه اکثر NwA نوچه پول هستند و کلا 11 12 نفر NwA واقعی هستن اگه بریسم ندن 100 درصد میمیرن اینا نظر خودتونو بگید ممنون میشم که با نظرتون به من انرژی بدید بای شما وقتی تو crew هستین وقتی میبینی FBI داره میاد طرفت به رفیقت تیراندازی کن و از اون صحنه فیلم هم بگیر و اگر FBI، فریسک داد شکایت کنی اگ که دراگ داری بحثش جداعه اصلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Strap ارسال شده در سهشنبه در 18:18 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:18 سلام این قانون بنظرم مناسب نیست در بعضی مواقع اعضای FBI از کجا متوجه بشن که فرد تازه وال زده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Puri ارسال شده در چهارشنبه در 04:51 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 04:51 درود مخالفم ( - ) چون اگر همچین قانونی برای اف بی ای بیاد واقعا غیر منطقی و دور از واقعیت میشه، بنظر من یک فکر اساسی باید صورت بگیره که به عنوان مثال وال رو سیستمش رو عوض کنن شبیه به وار کنن یا هرچی دیگ باید با همفکری یک ایده خلاقانه پیدا کنیم. نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirLicht ارسال شده در چهارشنبه در 05:02 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 05:02 سلام نظرم (-) از اونجایی که خودم ممبر OuT ام میگم که ما هم اینجوری وال هارو جمع میکردیم حالا دسته NwA و اعتراضی نیست. 1.وقتی در چت /D اعلام میکنن که یک نفر رو فریسک بدین طرف مجبوره که بده از کجا میخواد بفهمه طرف تو وال بوده 2.یکی از جذابیت های FBI اینه که میتونی بری کلن های وال زن و کسب درآمد کنی چگونه می توانیم از فریسک شدن جلو گیری کنیم؟ خوب باید بگم که شما قبل از اینکه وال رو کامل اسپری کنید گان هاتون رو دراپ کنید و وقتی وال رو کامل اسپری کردین اسپری هم دراپ کنید برای فریسک شدن بعد از وال یک کول داون حدودا ۱.۲ دقیقه ای هست که طرف بعد اون تایم میتونه شماره فریسک بده. نقل قول ✯OuTLawS Is Like Family ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mischievous ارسال شده در دیروز در 17:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:11 موافقم نقل قول God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.