رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

کلاهبرداری از اکانت MaCroN

ArmouR

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: MaCroN.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: HaDiSeH.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل:  -

• توضیحات: 

ا سلام و درود خدمت مسئولین عزیز

بنده در دیروز در ساعت  00:06 صبح وارد اکانت خانوم MeLy  شدم و اکانت مولتیم رو Invite کردم داخل کلن [NwA]  و با اکانت R5 کلن دسترسی به خودم دادم برای Take Cash Clan و  من بعد 2 دقیقه پول رو برداشتم و از کلن Resign  دادم و پول هایی که مال کلن بود و داخل اکانت مولتیم بود رو رفتم زدم به اکانت اصلیم یعنی MaCroN  ساعت 12 ظهر بود و انگاری همه فهمیده بودند که پول برداشته شده از کلن. من اون موقع ظهر افلاین بودم و به موبایلم  زنگ  زدند که پشت خط خانوم MeLy بودند و گفتند میای سری تر پول رو پس میدی مقداری که برداشتی رو مقداری که من از کلن برداشت کرده بودم به صورت دقیق: 19,300,000$ بوده و من گفتم که خونه نیستم و نمیتونم انلاین شم برای پس دادن پول به من گفتند که اگه الان نیای EnDWaY Ban  میکنت از سرور و گفت پسورد اکانت رو بده تا من پول رو بردارم یعنی همون مقداری که برداشتم کردم از کلن. من الان انلاین شدم و میبینم 29,000,000$ اضافه تر برداشت شده از اکانتم و تمامی اون پول ها برای خودم بوده و هیچ ربطی به پول های کلن ندارد و حتی باید پول کلن هم به حساب بنده بک بخورد در قوانین چنین چیزی نیومده که برداشت پول از کلن مجازاتی داشته باشد و خوده لیدر کلن این رو خواسته که ما دسترسی داشته باشیم

طبق بررسی هایی که خودم انجام دادم به مبلغ 28,000,000$  به اکانت HaDiSeH  واریز شده و 20,000,000$ به اکانت Cheater واریز شده و باید تمام پول ها یعنی 48 ملیون بک بخورد.

ولی الان از خودمم دزدی شده و درخواست بررسی دارم از شما مسئولین عزیز: 

@EnDWaY @Kamyab @SFC

• مدارک (فیلم یا عکس): 

122411_25AG-SA-1429.jpg.

141011_25AG-SA-1428.jpg0

bc3a11_2569ce13-24ddf615-2462a608-24892d

MaCroN.png

bc3a11_2569ce13-24ddf615-2462a608-24892d

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• Robert موضوع را قفل کرد
  • Robert موضوع را باز کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...