ArmouR ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ا سلام و درود خدمت مسئولین عزیز بنده در دیروز در ساعت 00:06 صبح وارد اکانت خانوم MeLy شدم و اکانت مولتیم رو Invite کردم داخل کلن [NwA] و با اکانت R5 کلن دسترسی به خودم دادم برای Take Cash Clan و من بعد 2 دقیقه پول رو برداشتم و از کلن Resign دادم و پول هایی که مال کلن بود و داخل اکانت مولتیم بود رو رفتم زدم به اکانت اصلیم یعنی MaCroN ساعت 12 ظهر بود و انگاری همه فهمیده بودند که پول برداشته شده از کلن. من اون موقع ظهر افلاین بودم و به موبایلم زنگ زدند که پشت خط خانوم MeLy بودند و گفتند میای سری تر پول رو پس میدی مقداری که برداشتی رو مقداری که من از کلن برداشت کرده بودم به صورت دقیق: 19,300,000$ بوده و من گفتم که خونه نیستم و نمیتونم انلاین شم برای پس دادن پول به من گفتند که اگه الان نیای EnDWaY Ban میکنت از سرور و گفت پسورد اکانت رو بده تا من پول رو بردارم یعنی همون مقداری که برداشتم کردم از کلن. من الان انلاین شدم و میبینم 29,000,000$ اضافه تر برداشت شده از اکانتم و تمامی اون پول ها برای خودم بوده و هیچ ربطی به پول های کلن ندارد و حتی باید پول کلن هم به حساب بنده بک بخورد در قوانین چنین چیزی نیومده که برداشت پول از کلن مجازاتی داشته باشد و خوده لیدر کلن این رو خواسته که ما دسترسی داشته باشیم طبق بررسی هایی که خودم انجام دادم به مبلغ 28,000,000$ به اکانت HaDiSeH واریز شده و 20,000,000$ به اکانت Cheater واریز شده و باید تمام پول ها یعنی 48 ملیون بک بخورد. ولی الان از خودمم دزدی شده و درخواست بررسی دارم از شما مسئولین عزیز: @EnDWaY @Kamyab @SFC • مدارک (فیلم یا عکس): . 0 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 درود @ArmouR شکایت شما تایید شد. موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده