DeJixo ارسال شده در January 10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 3 ساعت قبل، Protocol گفته است: درود زیبا و مفید . از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 2 دقیقه قبل، Loner گفته است: درود نظر بنده (+) از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 این مورد برای افرادی که مخصوص این کار هستند طراحی شده است و موجود هست ولی نه برای همه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در January 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 14 دقیقه قبل، Nicolay گفته است: این مورد برای افرادی که مخصوص این کار هستند طراحی شده است و موجود هست ولی نه برای همه. از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mischievous ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 موافقم نقل قول God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در January 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 10 دقیقه قبل، Mischievous گفته است: موافقم از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
REAZAKD ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
neghahechap ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل موافقم اینطوری میشه تجربه بهتری و البته با فیلم داشت که برخیا نمیتونن به خاطر اون علامت ها ظبط کنن عکس میزارن (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در 9 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۰/۲۹ در 13:08، REAZAKD گفته است: موافقم از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 10 ساعت قبل، neghahechap گفته است: موافقم اینطوری میشه تجربه بهتری و البته با فیلم داشت که برخیا نمیتونن به خاطر اون علامت ها ظبط کنن عکس میزارن (+) از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariajoo ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ در 15:35، DeJixo گفته است: برای ارتقاء کیفیت محتوای تولید شده و جذب بیشتر بازیکنان به سرور آرساکیا گیم پیشنهاد میشود که قابلیت اضافه کردن پهبادهای عکاسی و فیلمبرداری به سیستم بازی معرفی گردد. این پهبادها که میتوان از طریق بیزنس مارکتها خریداری شوند، بهعنوان ابزاری کارآمدوپیشرفته برای گرافیستها و تولیدکنندگان محتوا عمل خواهند کرد.پهبادها با قابلیتهای پیشرفته به کاربران این امکان را میدهند تا از زوایای مختلف و با کیفیت بالا به عکسبرداری و فیلمبرداری بپردازند. با استفاده از این فناوری، گرافیستها میتوانند تصاویر و ویدیوهای باکیفیتی تولید کنند که نهتنهاجذابیت بیشتری به محتوای آنها میافزاید، بلکه نقش بسزایی در تبلیغات و جذب بازیکنان جدید خواهد داشت. در کنار این امکانات، پیشنهاد میشود که کاربر بتواند تنظیمات مختلفی نظیر ارتفاع پرواز، زاویه دوربین و فریم ریت فیلمبرداری را برای دستیابی به بهترین نتیجه، انتخاب کند. با کمال میل از شما بابت وقتی که برای خواندن این مطلب صرف کردید، سپاسگزارم. نمایش محتوا مخفی @ijoker @Mohny @Ali @Tofaan @Kamyab @iPOWER @REAZAKD @LiN @Buff @New @EzraeeI @Lone @Semtex @Blank @AdmBoT @Fayez @AliExpert @UpRoaR @Meli @Alonso @EagleEye @UFC @Fail و.. بخدا دستم به کیبورد نمیره درود موافقم پیشنهاد کاربردیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rande ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ در 15:37، Destroyer گفته است: با سلام وقت بخیر، خسته نباشی این موردی که گفتی موجود هست اما نه برای پلیر های عادی! البته پهباد نیست اما قابلیت FreeCam داره و برای اگر اشتباه نکنم هاستر ها و برای Supervisor و Manager و... هست درسته عزیز ولی ایشون گفتن برا کل پلیر ها! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در 5 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 38 دقیقه قبل، Ariajoo گفته است: درود موافقم پیشنهاد کاربردیه از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 25 دقیقه قبل، Rande گفته است: درسته عزیز ولی ایشون گفتن برا کل پلیر ها! از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rande ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل هم اکنون، DeJixo گفته است: از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. خاعش میکنم اصلن قابل شمارو نداره❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.