رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ban / Ramtin

SeTaM

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: SeTaM.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Ramtin.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام خسته نباشید من رامتین آمد Check pc من هیچی نداشتم پیدا ام نکرد و بهم گفت از hud ویدیو بده رفتم ریکود ان کردم بیام گیم دیدم امدن داخل بازی ریپورت دادم که Tp بده TP داد و گفت Time out a شدی با اینکه شدم ولی نباید لج باشی آدم اینقدر سره یک گیم سری بن کنی اقای @Robert حقیقت تلخه داش ریکورد check pc بنده رو بده time out بنده رو نده check pc رو بده بعد گفتیی از hud ویدیو بدم رقتم بندیکم آن کردم که ریکورد بدم دیدم جا house هستم گفتم tp بده دادی و سری بن کردی لطفا ربکورد بده این که گیم است یک بازی بعد بهش گفتم داخل بازی اگه پیدا نکنی در جریان هستی sv میگیری دیگه ایشون داخل چک پی سی پیدا نکرد و میخواست منو بند بده که sv نگیره ریکوردش است 

Click @EnDWaY داداش قضاوت با خودت است این F3 ام گش که لج کرده بود سره همون که SV میگرفته فقط میخواست SV نگیره :/

• مدارک (فیلم یا عکس): Ban Log SeTaM

• دوست دارم که 1
  • هاها 2
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 دقیقه قبل، Robert گفته است:

درود:

توضیحات خدمتِ سرپرست محترم ارسال شد.

Staff-Note

بعد یه سوال دیگه داشتم اگه داخل بازی time out شدم شما که رو Anydesk بنده بودید همونجا چک داشتید میکردید دیدید پیدا نکردید گفتی داخل anydesk بیا ار hud ویدیو بده امدم tp دادی میخواستم ویدیو بگیرم سری ban داد نزاشت

لینک به دیدگاه

• سرپرست کارکنان

درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @SeTaM

شکایت شما رد شد.

در ۱۳۹۵/۱۰/۲۲ در 12:33، Ali گفته است:

لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد)

برای روشن تر شدن مسئله بوجود آمده باید اعلام کنم که خارج شدن از بازی پس از دریافت PM عدم خروج به هر دلیلی ( رفتن برق - اتصالی برق - ریستارت شدن کامپیوتر - قطع شدن اینترنت - تمام شدن اینترنت و.... ) قابل قبول نیست .

بسته شد.

• هاها 3
  • چی چی 1

Morteza.png

🇺🇸❣️ God Bless Great America 🇺🇸

لینک به دیدگاه

• Mortezaa موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...