cim ارسال شده در پنجشنبه در 07:02 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 07:02 برای مثال اگر میشد پلیس رانندگی و دپارتمان از هم جدا میشدند یا اقلیت کشاورزی به سمپ اضافه شه فکر میکنم جذاب تر میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در پنجشنبه در 12:43 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:43 مخالفم (-) نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cim ارسال شده در پنجشنبه در 16:32 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:32 3 ساعت قبل، UpRoaR گفته است: مخالفم (-) میتونم دلیل مخالفتت رو بدونم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در جمعه در 09:57 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:57 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۳ در 10:32، cim گفته است: برای مثال اگر میشد پلیس رانندگی و دپارتمان از هم جدا میشدند یا اقلیت کشاورزی به سمپ اضافه شه فکر میکنم جذاب تر میشه. اون موقع گریه میکردین چقدر جریمه میشیم و پلیس رانندگی اضافه بشه باعث شلوغ شدن دسته ویژه میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mischievous ارسال شده در جمعه در 09:59 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:59 (ویرایش شده) درود نظر بنده منفی (-) موفق باشید ویرایش شده جمعه در 09:59 توسط Mischievous نقل قول God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در جمعه در 10:01 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:01 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۱۰/۱۳ در 10:32، cim گفته است: برای مثال اگر میشد پلیس رانندگی و دپارتمان از هم جدا میشدند یا اقلیت کشاورزی به سمپ اضافه شه فکر میکنم جذاب تر میشه. مخالفم چون که اول پلیسی که فقط جریمه میکنه دیگه حال نمیده اون سیستم فرار از دست پلیس و دستگیری و نکته ی بعدی همین الان کلی PD داریم بازم زیاد شن؟ پس وانتد های NG از کجا تامین بشه. و نکته ی دوم شغل کشاورزی بهتره و چون سیستمه ساده ای داره نیاز به اقلیت شدنش نیست. ویرایش شده جمعه در 10:03 توسط RedDragon نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در جمعه در 17:16 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:16 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۳ در 20:02، cim گفته است: میتونم دلیل مخالفتت رو بدونم؟ اگه یکم سمپری کنی دلیلشو میفهمی نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLUM ارسال شده در دیروز در 14:14 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:14 مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MooN ارسال شده در دیروز در 16:31 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:31 مخالفم چون کشاورزی جاب خوب و بی دردسری هست که برای تازه وارد ها راحت تر و بهتره و من با بیشتر شدن کاپ ها هم مخالفم نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛 SR BLOOD FOR BLOOD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.