Mischievous ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 موافقم نقل قول The most special ArsaCia account ☠ My account ☠ God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در January 18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۲ در 19:41، Nicolay گفته است: پیشنهاد جالبی هست ولی فکر کنم این نوع سیستم ها فقط زمانی به سرور اضافه میشوند که AgSamp PC به سرور اضافه بشود. از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 5 ساعت قبل، Mischievous گفته است: موافقم از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirFarBod ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 با ایده که شما در نظر گرفتید موافقم اما چه بهتر که یک رویداد بزرگ و یک تغییر بزرگی در سرور ایجاد شود و همه از این تغییر راضی باشند و سرور جای بهتری باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
REAZAKD ارسال شده در January 19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Protocol ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 بنده موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariajoo ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ در 18:23، DeJixo گفته است: با سلام و احترام به بازیکنان و تیم بزرگ آرساکیا با توجه به تلاشهای مستمر شما در ایجاد یک تجربه بینظیر، پیشنهاد میکنم که مودهای جدیدی با قابلیتهای ویژه برای ماشینها به بازی اضافه کنید. این امکانات میتوانند به جذابیت و تنوع گیمپلی افزوده و بازیکنان را به چالش و رقابت بیشتر ترغیب کنند. 1- سیستم دریفت پیشرفته: طراحی سیستمی که امکان دریفتهای واقعیتر را فراهم کند و شامل تنظیمات ریموت برای تغییر نوع لاستیکها و تنظیمات تعلیق باشد. 2- شخصیسازی و تغییر موتور: فراهم آوردن گزینههای متنوع برای تغییر موتور که تأثیر بسزایی بر عملکرد و صدای خودروها داشته باشد. 3- مسابقات ریس دینامیک: برگزاری مسابقاتی هیجانانگیز با خودروهای شخصیسازی شده در پیستهای مختلف و ارائه جوایز ویژه برای برندگان. این قابلیتها میتوانند به غنای تجربه بازی افزوده و باعث حس مالکیت بیشتر بازیکنان نسبت به وسیله نقلیه خود شود. امیدوارم این پیشنهاد مورد توجه قرار گیرد و با هم به پیشرفت سرور آرساکیا کمک کنیم. با تشکر نمایش محتوا مخفی @Ali @Toofan @Semtex @iPOWER @Kamyab @Mohny @Fayez پیشنهاد جالبیه + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.