DeJixo ارسال شده در چهارشنبه در 14:53 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 14:53 (ویرایش شده) با سلام و احترام به بازیکنان و تیم بزرگ آرساکیا با توجه به تلاشهای مستمر شما در ایجاد یک تجربه بینظیر، پیشنهاد میکنم که مودهای جدیدی با قابلیتهای ویژه برای ماشینها به بازی اضافه کنید. این امکانات میتوانند به جذابیت و تنوع گیمپلی افزوده و بازیکنان را به چالش و رقابت بیشتر ترغیب کنند. 1- سیستم دریفت پیشرفته: طراحی سیستمی که امکان دریفتهای واقعیتر را فراهم کند و شامل تنظیمات ریموت برای تغییر نوع لاستیکها و تنظیمات تعلیق باشد. 2- شخصیسازی و تغییر موتور: فراهم آوردن گزینههای متنوع برای تغییر موتور که تأثیر بسزایی بر عملکرد و صدای خودروها داشته باشد. 3- مسابقات ریس دینامیک: برگزاری مسابقاتی هیجانانگیز با خودروهای شخصیسازی شده در پیستهای مختلف و ارائه جوایز ویژه برای برندگان. این قابلیتها میتوانند به غنای تجربه بازی افزوده و باعث حس مالکیت بیشتر بازیکنان نسبت به وسیله نقلیه خود شود. امیدوارم این پیشنهاد مورد توجه قرار گیرد و با هم به پیشرفت سرور آرساکیا کمک کنیم. با تشکر مخفی کننده @Ali @Toofan @Semtex @iPOWER @Kamyab @Mohny @Fayez ویرایش شده چهارشنبه در 14:58 توسط DeJixo نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در چهارشنبه در 15:19 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 15:19 با سلام خدمت شما پیشنهاد شما به دلیل محدودیت سمپ فعلا اجرا نمیشود اما با این حال پیشنهاد من مثبت اه موفق باشید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iPOWER ارسال شده در چهارشنبه در 18:42 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 18:42 موافقم (+) 1 نقل قول :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeapoN ارسال شده در پنجشنبه در 06:54 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 06:54 بعید عه اجرا بشه اما موافقم نقل قول print("Hello, World!") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MashAlireza ارسال شده در پنجشنبه در 07:14 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 07:14 بودجه میخواد ولی (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در پنجشنبه در 08:01 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:01 16 ساعت قبل، Semtex گفته است: با سلام خدمت شما پیشنهاد شما به دلیل محدودیت سمپ فعلا اجرا نمیشود اما با این حال پیشنهاد من مثبت اه موفق باشید از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 13 ساعت قبل، iPOWER گفته است: موافقم (+) ۱ ساعت قبل، WeapoN گفته است: بعید عه اجرا بشه اما موافقم 44 دقیقه قبل، MadFlighT گفته است: بودجه میخواد ولی (+) از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVaNGe ارسال شده در پنجشنبه در 09:09 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 09:09 موافقم (+) مثلا سیستم هدلایت یا پکیج من مشابه اینارو داخل سرور های خارجی دیدم جذابیت بیشتری میده به بازی ماشین های تیون بیشتر نمونه اینو چند ماه پیش مطرح کردم ولی به جایی نرسید امیدوارم نظر زیباتون عملی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingMT ارسال شده در پنجشنبه در 09:15 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 09:15 موافقم ولی اجرا کردنش سخته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در پنجشنبه در 12:44 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:44 موافقم (+) نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در پنجشنبه در 13:38 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 13:38 4 ساعت قبل، ReVaNGe گفته است: موافقم (+) مثلا سیستم هدلایت یا پکیج من مشابه اینارو داخل سرور های خارجی دیدم جذابیت بیشتری میده به بازی ماشین های تیون بیشتر نمونه اینو چند ماه پیش مطرح کردم ولی به جایی نرسید امیدوارم نظر زیباتون عملی بشه 4 ساعت قبل، KingMT گفته است: موافقم ولی اجرا کردنش سخته 53 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: موافقم (+) از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mischievous ارسال شده در پنجشنبه در 15:44 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:44 درود با نظر شما کاملا موافقم (+) 1 نقل قول God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
REAZAKD ارسال شده در پنجشنبه در 16:46 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:46 (ویرایش شده) موافقم + ویرایش شده پنجشنبه در 16:48 توسط REAZAKD 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در شنبه در 15:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:49 پیشنهاد جالبیست ولی شما باید محدودیت پلیر ها و سمپ رو در نظر بگیرید با این حال ( + ) نقل قول Street Light flicker, heart attack Azrael's laugh, no way to run away .Eyes close forever, final curtain drop ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.