TuTun ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل دوستان من یک نظریه به ذهنم رسید که گفتم شما هم بدونید، و اگر خوشتون اومد نظرتون رو اعلام کنید... بریم سراغ تو ضیحات: میخواستم یک دستور بیاد که وقتی ما داخل اون چت میدیم فقط برای کسی که باهاش در طلفن حرفمیزنیم بره، مثل CR, Walkie-talkieو... و اون دستور برای مثال Phone/ یا C)hat(P)khone)/ باشه که اگر ما میخوایم حرفی رو به اون شخص برسونیم شاید خصوصی باشه و کسی نفهمه، انشالله که خوشتون اومده باشه، بدرود. نقل قول ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل سلام و درود. با نظر شما موافقم (+) توضیحات: در صورتی که خودمان این گزینه را فعال کنیم نه اینکه به بازی اضافه بشه و نشه پیامی که میخوایم یکی دیگه هم بشنوه رو قطع بشه و پیام رو دریافت نکنه. نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل تکراری نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل 1 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: تکراری داداش تکراری نیست بالاخره حرفی چیزی باشه خصوصی بخوای بزنی آدم زیر کش زیاده ریپورت میده تموم میشه کارت من میگم این مورد. مورد خوبیه. نقل قول :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل سلام فکر میکنم تکراریه موافقم نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MadFlighT ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل درود موافقم. نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝐖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل 6 ساعت قبل، TuTun گفته است: دوستان من یک نظریه به ذهنم رسید که گفتم شما هم بدونید، و اگر خوشتون اومد نظرتون رو اعلام کنید... بریم سراغ تو ضیحات: میخواستم یک دستور بیاد که وقتی ما داخل اون چت میدیم فقط برای کسی که باهاش در طلفن حرفمیزنیم بره، مثل CR, Walkie-talkieو... و اون دستور برای مثال Phone/ یا C)hat(P)khone)/ باشه که اگر ما میخوایم حرفی رو به اون شخص برسونیم شاید خصوصی باشه و کسی نفهمه، انشالله که خوشتون اومده باشه، بدرود. تلفن خصوصی؟ پس cerw برای چه ایجاد میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل موافقم (+) نقل قول تویـــــ تاپ 10 منم اینا نیستن ته جدول نهایت فیکسن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.