MeIi ارسال شده در December 27, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2024 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: - سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم، طی مسائلی که اخیرأ رخ داده فکر می کنم سوء تفاهمی پیش آمده و به اشتباه یکسری از اموال مصادره شده است. از آنجایی که تعدادی از این اموال به بنده ارتباطی ندارد و مختص به مالک اکانت می باشد شکایت بنده در این باره نا مفهوم و بی دلیل می باشد اگرچه ایشان شکایتی در این باره تنظیم کردند ولی با این جمله مواجه شدند: "هر زمان اکانت رفع محرومیت شد به شکایت شما رسیدگی خواهیم کرد" فکر نمیکنم که برای اشتباهی که از سمت مدیریت رخ داده اجبار بر رفع محرومیت اکانتی وجود داشته باشد. موضوع اصلی شکایت: یکی از اموالی که از اکانت فرد مذکور برداشته شده متعلق به من می باشد (یک NRG-500)، داخل اکانت 2 تا NRG-500 بود که من به تازگی متوجه برداشته شدنش شدم (دلیل دیر متوجه شدنم هم مشخص هست که زمان طولانی از مجموعه غیبت داشته ام و خیلی ها شاهده اش هستند) اگر مدارکی که داشتید به قدری کافی بوده که NRG-500 بنده داخل این خرید و فروشِ خیالی دخیل بوده من هم باید مشمول این لیست محرومیت قرار می گرفتم. آخرین روزی که وارد بازی شدم در قبال دریافت گلدی که همچنان داخل اکانتم قابل مشاهده هست پول های داخل بازی ام را به مهرشاد فروختم در کنارش چون می خواستم ماشینی معامله کنم و Slot کافی نداشتم و قصد خرید Slot بیشتر را نداشتم یکی از Vehicle های خودم را به آقای علیرضا امانت دادم. اگرچه به صورت واضح مدیریت محترم هم در جریان این موضوع هستند که به دلیل مشغله زیاد، متاسفانه زمان کافی برای ورود به بازی را ندارم و اکانت ام برای اینکه بلا استفاده نباشد Share شده است. ♥امیدوار هستم که این شکایت سوءتفاهم باشد و به اشتباه این NRG-500 مصادره شده باشد، لطفا اموالی که به بنده ارتباط دارد را برگردانید ممنونم♥ • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک داخل Log قابل مشاهده می باشد. 6 2 2 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
این ارسال پرطرفدار است. Alireza ارسال شده در December 27, 2024 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2024 درود و احترام. از اونجایی که به عنوان شاهد تگ کردند یک سری موارد رو لازم دونستم که شفاف سازی کنم خدمتتون. در موردی که خانم ملیکا گفتند بله NRG ایشان امانت بوده و شما از اکانت بنده برداشته اید و به جز NRG، اموالِ دیگری هم برداشته شده است که در صورتی که Log را بررسی کنید متوجه اموال انتقال یافته می شوید( تا جایی که متوجه شدم Infernus به همراه خانه مصادره شده است) لذا اموالی که مصادره شده تمام و کمال با آیتم های داخلش به گزارش کننده رسیده در گذشته خانه هایی که گیت داشتند Object ها برداشته می شد و بعد برای فروش گذاشته میشد یا به گزارش کننده داده میشد. دلیل مطرح این موضوع برای این هست که آیا با موسس مجموعه هماهنگی صورت گرفته یا به اشتباه این جابه جایی صورت گرفته! (لطفا بررسی کنید) یک مورد رو هم اضافه کنم در زمانه مدیریتی بنده: اگر هم خرید و فروشی انجام میشد تا یه حدی اموال به طرف مقابل داده میشد بنده نمیخوام قوانین مربوط به مدیریت رو بازگو کنم که مقداره این موارد مذکور ذکر گردد اما قوانین خرید و فروش قسمته مدیریتی Staff Responsible رو میتوانید یکبار مطالعه کنید که مقداری تعیین شده است و شما خیلی فراتر از مقداره تعیین شده اموال از اکانت برداشتید در مواردی مدیریت میتواند با نظره موسس سرور مقداری بیشتر اموال دهد ولی از دیده بنده خوده موسس هم این مقدار رو تایید نمیکنند ( این هم نیاز به بررسی دارد) در رابطه با شکایتی که خانم ملیکا مطرح کردند باید عارض شوم قرار بود اموال بنده با مقداری گلده تعیین شده جا به جا شود و این معامله ادمین ناظر هم داشته است @EnDWaY که نیاز به تایید ایشان دارم مدارک برای اثبات ادمین ناظر نیز موجود می باشد در صورت نیاز ارسال خواهم کرد. ولیکن معامله ی دیگری بوده تعداده 8 عدد هاترینگ با جابه جاییه 2 عدد 190.000 گلد که فیلمش رو هم جناب @EnDWaY گرفتن و بنده این موضوع رو به صورت خصوصی پیگیری که کردم Manager خدمتشون عارض شدن که پس از رفع محرومیت اکانت بنده به این موضوع رسیدگی خواهد شد، اینکه بنده بخوام رفع محرومیت رو انجام بدم یا نه ربطی به این موضوع ندارد که شما بفرمایید بعد از رفع محرومیت به این موضوع رسیدگی میشه شما میتونید رسیدگی کنید و این کلاه برداری رو پیگیری کنید و مقدار طلای درخواستی بنده رو بهم پرداخت کنید یا اگرم شخص توان پرداخت رو ندارد اموال رو برگردونید و طبق قوانین مربوطه با شخص مد نظر برخورد کنید که از این موضوع جناب @SFC هم با خبر هستند. موضوع پایانی: برای محرومیت هیچ توضیحی به بنده داده نشده و بنده هم به دلیله مشکلات شخصی وقت برای پیگیری و شکایت رو نداشتم خلاصه ای از توضیحات رو خدمتتون بیان کردم ( به شخصه این محرومیت رو قبول ندارم) اگر نیازی به پیگیری و مدارک شد بنده تمام و کمال پاسخگو خواهم بود با تشکر. 27 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت این ارسال پرطرفدار است. Kamyab ارسال شده در December 30, 2024 مدیریت این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 (ویرایش شده) درود و احترام ادعاهای شما عزیزان کذب میباشد. اموال مربوطه با اختیار خودتان جا به جا شده و هر دو عزیز احتمالا بر قوانین مسلط هستید. اما: در ۱۴۰۳/۱۰/۷ در 14:56، MeIi گفته است: اگر مدارکی که داشتید به قدری کافی بوده که NRG-500 بنده داخل این خرید و فروشِ خیالی دخیل بوده من هم باید مشمول این لیست محرومیت قرار می گرفتم. مدرک ما از این موضوع کامل میباشد و خرید و فروش ایشان خیالی نیست. NRG-500 در حساب شما نبوده و شما قصد فروش آن را نداشتید که محروم شوید. هدف مجازات متخلف و ضبط اموال است نه محروم شدن کسی که مدرکی از وی موجود نیست. __________________________________ در ۱۴۰۳/۱۰/۷ در 14:56، MeIi گفته است: اکانت ام برای اینکه بلا استفاده نباشد Share شده است. احتمالا در قوانین عمومی مطالعه کردید که مسئولیت به اشتراک گذاشتن حساب کاربری با خودتان است. _________________________________ @Alireza شما فرصت پیگیری داشتید و پیگیری هم کردید و پاسخ هم دریافت کردید. شما قصد فروش اموالتان را داشتید و این موضوع قابل انکار نیست. اما: در ۱۴۰۳/۱۰/۷ در 19:39، Alireza گفته است: در زمانه مدیریتی بنده: اگر هم خرید و فروشی انجام میشد تا یه حدی اموال به طرف مقابل داده میشد قسمته مدیریتی Staff Responsible رو میتوانید یکبار مطالعه کنید در زمان سرپرستی شما قوانین Staff responsible ربطی به قوانین Manager داشت؟ معاملاتی که ذکر کردید ساختگی و برای لو نرفتن روند فروش اموالتان بود. صرف محرمانه نگه داشتن مدارک متخلفین توسط ما، دال بر سوءاستفاده و انتشار مطالب کذب علیه ما نیست. صداقت داشته باشید. مدارک کل مطالبی که عرض کردم خدمت ریاست اجرایی و مؤسس مجددا ارسال شد. ویرایش شده December 30, 2024 توسط Kamyab 21 1 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 30, 2024 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 با عرض سلام و درود 15 دقیقه قبل، Kamyab گفته است: اموال مربوطه با اختیار خودتان جا به جا شده و هر دو عزیز احتمالا بر قوانین مسلط هستید. شکایت شما رد شد، اما مدارک ارائهشده بررسی و صحت عملیاتهای انجامشده تأیید گردید. + بسته شد 6 1 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده