رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

نا عدالتی و برداشت اموال بدون مدارک کافی و ارائه مدارک تقلبی | Kamyab- Mehrshad

MeIi

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Meli.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Kamyab.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: Alireza.png

• توضیحات:  
- سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم، طی مسائلی که اخیرأ رخ داده فکر می کنم سوء تفاهمی پیش آمده و به اشتباه یکسری از اموال مصادره شده است.
از آنجایی که تعدادی از این اموال به بنده ارتباطی ندارد و مختص به مالک اکانت می باشد شکایت بنده در این باره نا مفهوم و بی دلیل می باشد اگرچه ایشان شکایتی در این باره تنظیم کردند ولی با این جمله مواجه شدند: "هر زمان اکانت رفع محرومیت شد به شکایت شما رسیدگی خواهیم کرد"
فکر نمیکنم که برای اشتباهی که از سمت مدیریت رخ داده اجبار بر رفع محرومیت اکانتی وجود داشته باشد.

موضوع اصلی شکایت: یکی از اموالی که از اکانت فرد مذکور برداشته شده متعلق به من می باشد (یک NRG-500)، داخل اکانت 2 تا NRG-500 بود که من به تازگی متوجه برداشته شدنش شدم (دلیل دیر متوجه شدنم هم مشخص هست که زمان طولانی از مجموعه غیبت داشته ام و خیلی ها شاهده اش هستند)
اگر مدارکی که داشتید به قدری کافی بوده که NRG-500 بنده داخل این خرید و فروشِ خیالی دخیل بوده من هم باید مشمول این لیست محرومیت قرار می گرفتم.
آخرین روزی که وارد بازی شدم در قبال دریافت گلدی که همچنان داخل اکانتم قابل مشاهده هست پول های داخل بازی ام را به مهرشاد فروختم در کنارش چون می خواستم ماشینی معامله کنم و Slot کافی نداشتم و قصد خرید Slot بیشتر را نداشتم یکی از Vehicle های خودم را به آقای علیرضا امانت دادم.
اگرچه به صورت واضح مدیریت محترم هم در جریان این موضوع هستند که به دلیل مشغله زیاد، متاسفانه زمان کافی برای ورود به بازی را ندارم و اکانت ام برای اینکه بلا استفاده نباشد Share شده است.
♥امیدوار هستم که این شکایت سوءتفاهم باشد و به اشتباه این NRG-500 مصادره شده باشد، لطفا اموالی که به بنده ارتباط دارد را برگردانید ممنونم♥

• مدارک (فیلم یا عکس): مدارک داخل Log قابل مشاهده می باشد.

• دوست دارم که 6
  • مرسی 2
  • هاها 2
  • ناراحت 2
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• ریاست اجرایی

با عرض سلام و درود

15 دقیقه قبل، Kamyab گفته است:

اموال مربوطه با اختیار خودتان جا به جا شده و هر دو عزیز احتمالا بر قوانین مسلط هستید.

شکایت شما رد شد، اما مدارک ارائه‌شده بررسی و صحت عملیات‌های انجام‌شده تأیید گردید.

+ بسته شد

• دوست دارم که 6
  • مرسی 1
  • هاها 1

╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔

مهربانی من 
دعوتنامه ای برای
سوءاستفاده ی تو نیست.

╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• Toofan موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...