UnDeRcOvEr ارسال شده در September 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2018 عکس شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک از کسی که ار او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک شاهدین از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: توضیحات: ایشون رو موتوری که راننده نداره G کردن و به بنده شلیک کردن. همچنین ایشون به بغلای من تیر میزنه ولی تیرش به من اصابت میکنه و این یعنی SILENT AIM . تو فیلم همه چیز تابلو و واضح است. مدارک: کلیک LeT The RaiN WasH AwaY All The PaiN Of YesTerDaY لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ashrar ارسال شده در September 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2018 (ویرایش شده) با سلام فیلم کشتن شما موجود هست در صورت نیاز میتونم برای ادمین یا هر کس که لازم باشه بفرستم و فکر کنم کل مدت زمانی که موتور راننده نداشت زیر 5 ثانیه باشه که من تا خواستم پیاده بشم و شما رو بزنم دیگه مرده بودید ویرایش شده September 17, 2018 توسط Goodman کامل نبودن پست وقتی تو تیله بازی میکردی تو کوچه پشتی ما رو دیوار بند یادگاری نوشتیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnDeRcOvEr ارسال شده در September 17, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2018 عزیزم فیلم رو خواهشمندم همینجا بفرست. در ضمن شما میبایست عین دوستت پیاده میشدی، دلیل نمیشه چون تایمت کم بود پیاده نشی (البته این دلیل چرتیه)، پس Non-rp کردی. بعدشم شما قبلشم اومدی برای کشتن من و وقتی من میدوییدم و شما با mp5 میزدی کل تیرات بهم میخورد. شانس آوردی اینجاشو فیلم نگرفتم. LeT The RaiN WasH AwaY All The PaiN Of YesTerDaY لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در September 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2018 با سلام خدمت شاکي محترم شکایت شما رد شد. موفق باشيد. HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده