Destroyer ارسال شده در یکشنبه در 17:54 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:54 26 دقیقه قبل، AmirMamad گفته است: @Destroyer @Luigi نقل قول 〘 Alone in the middle of world full of people 〙 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MisTy ارسال شده در یکشنبه در 17:56 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:56 MovMenT Torino @MatinMovMenT@AmirTorino نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elinasan ارسال شده در یکشنبه در 18:05 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:05 1 ساعت قبل، Integer گفته است: @ZakharAsli & @SaDaFi (دو تا بامزه) | @AdmBoT & @Elinasan (دو تا مهربون) | @EnDWaY & @JinX (دو تا خشن) | @Slap & @Olden (دو تا ابیوزر) | @Luigi & @Destroyer ( دو تا زوج عزیز :)) ) | @Kamyab (مرد تنهای شب) | @Azure (یه تاپیک فقط باید واسه اون کسایی که با این امیر آقا بودن زدش ) ❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در یکشنبه در 18:10 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:10 Myself Myself 1 نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در یکشنبه در 22:06 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:06 5 ساعت قبل، Integer گفته است: (دو تا خشن) مطمئنی خشنیم؟ من یادم نیست بخدا آخرین بار کی خشن بودم یا عصبانی پ.ن: آقایونِ اَدمین صداشو در نیارید 1 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTiin ارسال شده در یکشنبه در 22:11 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:11 17 ساعت قبل، MiLo گفته است: :nickname Nel Mel اوه عالی بود نقل قول بعضی از داستانا بدون خداحافظی تموم میشه... :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MadFlighT ارسال شده در یکشنبه در 22:14 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:14 @MadFlighT @LanskySiegel نقل قول 𝐈𝐦 𝗟𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗼𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐖𝐊 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTiin ارسال شده در یکشنبه در 22:18 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:18 مبین عزیز که البته آیدی فرومش رو ندارم و @SaDaFi عزیز این دوتایی هم از حق نگذریم زوج خیلی خوبین 1 نقل قول بعضی از داستانا بدون خداحافظی تموم میشه... :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در سهشنبه در 03:09 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 03:09 در ۱۴۰۳/۱۰/۲ در 19:54، Integer گفته است: یه تاپیک فقط باید واسه اون کسایی که با این امیر آقا بودن زدش یه تایپیک که خوبه برا Geo کل فروم پر میشه نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در سهشنبه در 08:23 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 08:23 تو این سرور زوجی وجود نداره دلیلشم بگین تو گیم بیایین پیش بنده بگم شعرغزل نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Enter ارسال شده در سهشنبه در 09:14 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 09:14 @Salvage اینا چی میگن؟ نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در سهشنبه در 10:20 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 10:20 در ۱۴۰۳/۱۰/۳ در 01:36، EnDWaY گفته است: مطمئنی خشنیم؟ من یادم نیست بخدا آخرین بار کی خشن بودم یا عصبانی پ.ن: آقایونِ اَدمین صداشو در نیارید نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salvage ارسال شده در سهشنبه در 10:35 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 10:35 @Enter ولشون کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در سهشنبه در 11:10 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 11:10 در ۱۴۰۳/۱۰/۳ در 01:36، EnDWaY گفته است: مطمئنی خشنیم؟ من یادم نیست بخدا آخرین بار کی خشن بودم یا عصبانی پ.ن: آقایونِ اَدمین صداشو در نیارید نه خدایی عصبانی نمیشی ولی یه زره تند و تیز و خشنانه برخورد میکنید منظور من این بود وگرنه خیلی هم عاقل و بالقید 1 نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در سهشنبه در 13:55 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:55 @Semtex اقا کاظم گل لطف داری @Alonso ارادتمندیم حاج متین @Cake4EveR مخلصیم نظر لطفته @HemosO عشقه منی دادا @Arshiyaa چاکریم اقا @Integer مشتی هستی @MaTiin لطف داری عزیز دلم دم همگی گرم که لطف داشتید ببخشید اگر کسی جا موند سعی کردم کسی از دوستان از قلم نیوفته و عذرخواهی میکنم بابت تاخیر یه مدتی نبودم دسترسی نداشتم به فروم و سیستم بازم تشکر میکنم از همتون 3 نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با آدما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sira ارسال شده در سهشنبه در 16:22 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 16:22 بهترین کاپل بنظر من @Noise و کسی که مرید زده باهاش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در سهشنبه در 16:44 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 16:44 المان و اتحادیه شوروی, قبل از 1941 نقل قول Slap for SA-MP .Unique software that provides great functionality and easy customization !Slap on SA-MP will allow you to completely change the look of the game to your liking, everything to your taste !Our software is packed with cool features that will enhance your gaming experience لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KaftarBaze ارسال شده در سهشنبه در 16:56 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 16:56 سینگلا اعلام حضور کنن نقل قول 𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در سهشنبه در 17:00 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:00 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۱۰/۳ در 01:36، EnDWaY گفته است: مطمئنی خشنیم؟ من یادم نیست بخدا آخرین بار کی خشن بودم یا عصبانی پ.ن: آقایونِ اَدمین صداشو در نیارید همین هفته پیش جمعه HQ BLL خشن نبودی هاااا فقط یکم اعصاب نداشتی اون Amirjansuz بدبخت از ترسه علی q داد ویرایش شده سهشنبه در 17:01 توسط Peak نقل قول Number One Family ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTiin ارسال شده در سهشنبه در 17:53 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:53 3 ساعت قبل، ZakharAsli گفته است: @Semtex اقا کاظم گل لطف داری @Alonso ارادتمندیم حاج متین @Cake4EveR مخلصیم نظر لطفته @HemosO عشقه منی دادا @Arshiyaa چاکریم اقا @Integer مشتی هستی @MaTiin لطف داری عزیز دلم دم همگی گرم که لطف داشتید ببخشید اگر کسی جا موند سعی کردم کسی از دوستان از قلم نیوفته و عذرخواهی میکنم بابت تاخیر یه مدتی نبودم دسترسی نداشتم به فروم و سیستم بازم تشکر میکنم از همتون مشتی نیک فرومت رو عوض کن حداقل تشخیصت بدیم نقل قول بعضی از داستانا بدون خداحافظی تموم میشه... :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در سهشنبه در 19:42 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:42 2 ساعت قبل، Peak گفته است: همین هفته پیش جمعه HQ BLL خشن نبودی هاااا فقط یکم اعصاب نداشتی اون Amirjansuz بدبخت از ترسه علی q داد گفتم صداشو در نیار دیگه ای بابا نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در سهشنبه در 19:53 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:53 @AdmBoT و @Elinasan 1 نقل قول تویـــــ تاپ 10 منم اینا نیستن ته جدول نهایت فیکسن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در سهشنبه در 20:01 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:01 @EnDWaY ادمین عالی اما خشن هستی 16 دقیقه قبل، EnDWaY گفته است: گفتم صداشو در نیار دیگه ای بابا نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KomanD0 ارسال شده در سهشنبه در 20:04 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:04 در ۱۴۰۳/۱۰/۳ در 01:36، EnDWaY گفته است: مطمئنی خشنیم؟ من یادم نیست بخدا آخرین بار کی خشن بودم یا عصبانی پ.ن: آقایونِ اَدمین صداشو در نیارید داداش یه صحنه Hq Bll رو ترکوندی همین سع چار روز پیش نزدیک بود بزنی همرو بن کنی میگی خشن نقل قول My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در سهشنبه در 20:12 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:12 29 دقیقه قبل، EnDWaY گفته است: گفتم صداشو در نیار دیگه ای بابا آیا من ادمینم نقل قول Number One Family ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.