Raton ارسال شده در March 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2017 سلام.بنده دیشب توی جشن تولد پگاه خانوم بودم بعد /ad دادم یه متنیو راجع به تولد گفتم خودتون هم گفتین Next Winner : a[M]iN بعد به خانوم پگاه sms دادم که موفق باشی 3> بعد چن ثانیه ادمین مکاول منو بن کرد من از هیچی خبر ندارم نمیدونم چی شده لطفا پیگیری کنین ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raton ارسال شده در March 19, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2017 نمیخواین جواب منو بدین؟یعنی دیگه ممبر ها و پلیر هاتون واستون مهم نیستن ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raton ارسال شده در April 18, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2017 در در 3/19/2017 در 19:55، Raton گفته است : نمیخواین جواب منو بدین؟یعنی دیگه ممبر ها و پلیر هاتون واستون مهم نیستن ؟ Player هاتون هر روز کمتر میشن چون دارین بی دلیل بنشون میکنین.2ماهه به همه دارم میگم که اقا دلیل بن من رو بگین ولی کسی جواب منو نمیده چون دلیلی هم ندارین الکی چرا بن میکنین ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در April 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2017 با سلام. اکانت مربوطه بررسی شده و محرومیتی وجود ندارد، احتمالاً IP شما محروم شده است! لطفا برای رفع محرومیت در این تاپیک درخواست خود را ارسال کنید. موفق باشید! ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raton ارسال شده در April 21, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2017 (ویرایش شده) در 7 ساعت قبل، Shayan گفته است : با سلام. اکانت مربوطه بررسی شده و محرومیتی وجود ندارد، احتمالاً IP شما محروم شده است! لطفا برای رفع محرومیت در این تاپیک درخواست خود را ارسال کنید. موفق باشید! میشه بگید این کجاش ان بنه؟ ویرایش شده April 21, 2017 توسط Raton لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raton ارسال شده در April 25, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2017 در در 4/21/2017 در 18:51، Raton گفته است : میشه بگید این کجاش ان بنه؟ خداییش دلیلو بگین دیگه پس ادمینی که بنم کرده کجاس؟2 ماهه پست میزارم ولی چون هیچ دلیلی برای بن کردنم نداشتین و ندارین جواب پست های فروم بنده رو نمیدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در May 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2017 دوست عزیز لطفا همانطور که به شما گفته شد در بخش شکایت از ادمین ها و یا درخواست رفع محرومیت ارسال خود را ارسال کنید. موفق باشید. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده