Tommy ارسال شده در شنبه در 22:09 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:09 دورود بر شما به نظر من اونایی که ماشینش رون رو وست جاده یا خیابونی ول میکنن باید جرمه بدن یا جاهای که نباید پارک کنند پارک میکنند باید جریمه پولی شوند و مکانیک بیاد ببرش با تشکر نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در یکشنبه در 03:51 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 03:51 این مورد هست و اعضای PD جریمه میکنن 5 ساعت قبل، Tommy گفته است: وست وسط* نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLo ارسال شده در یکشنبه در 05:15 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 05:15 7 ساعت قبل، Tommy گفته است: دورود بر شما به نظر من اونایی که ماشینش رون رو وست جاده یا خیابونی ول میکنن باید جرمه بدن یا جاهای که نباید پارک کنند پارک میکنند باید جریمه پولی شوند و مکانیک بیاد ببرش با تشکر اگر پارک کنند: میتوانید با استفاده از دستور Report/ گزارش بدهید و طرف مقابل با توجه به قوانین، مجازات لازمه را دریافت میکند. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZeranG ارسال شده در یکشنبه در 07:34 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 07:34 همین الانشم این قانون هست عزیز نقل قول ✯ OutLawS Is Like Family ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در دوشنبه در 11:43 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:43 در ۱۴۰۳/۹/۲۵ در 01:39، Tommy گفته است: دورود بر شما به نظر من اونایی که ماشینش رون رو وست جاده یا خیابونی ول میکنن باید جرمه بدن یا جاهای که نباید پارک کنند پارک میکنند باید جریمه پولی شوند و مکانیک بیاد ببرش با تشکر درود در حال حاضر این قانون در بازی موجود است. نقل قول 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در دوشنبه در 11:47 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:47 در ۱۴۰۳/۹/۲۵ در 01:39، Tommy گفته است: دورود بر شما به نظر من اونایی که ماشینش رون رو وست جاده یا خیابونی ول میکنن باید جرمه بدن یا جاهای که نباید پارک کنند پارک میکنند باید جریمه پولی شوند و مکانیک بیاد ببرش با تشکر وست وسط جرمه جریمه جاهای جاهایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در دوشنبه در 19:32 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:32 7 ساعت قبل، Metii گفته است: وست وسط جرمه جریمه جاهای جاهایی آفرین می خواستم ببینم فوضولش کی فهمیدم عجب نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeapoN ارسال شده در دوشنبه در 23:07 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 23:07 ارپی میشه سرور نقل قول C۱۰H۱۶O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.