Tommy ارسال شده در شنبه در 22:05 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:05 دورود بر شما به نظر من باید گوشی توی بازی رو تغییر بدن مثلن تو سبک آیفون یا سامسونگ کننش مثلا بشه که عکس رو مثل واقعیت گرفت و گالری بیاد و کلی برنامه های دیگه و به نظر من باید گوشی رو این کارو کنن باش و وقتی گوشی رو میاره تو دستش آیفون باشه یا سامسونگ و این که مثل واقعیت بگیرش جلو صورتش خیلی جالب میشه با تشکر نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZeranG ارسال شده در یکشنبه در 07:40 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 07:40 عزیزم طبقه پیشنهادات قبلیت پی بردم خیلی خلاقی اما به صورته ساده. فکر نمیکنم روی سمپ بشه همچین کاری کرد و حتی نیازی هم نداریم اگر هم بشه الکی بازی سنگین میشه و فایده ای نداره (-) نقل قول ✯ OutLawS Is Like Family ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در دوشنبه در 09:03 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 09:03 مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در دوشنبه در 09:09 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 09:09 در ۱۴۰۳/۹/۲۵ در 01:35، Tommy گفته است: دورود بر شما به نظر من باید گوشی توی بازی رو تغییر بدن مثلن تو سبک آیفون یا سامسونگ کننش مثلا بشه که عکس رو مثل واقعیت گرفت و گالری بیاد و کلی برنامه های دیگه و به نظر من باید گوشی رو این کارو کنن باش و وقتی گوشی رو میاره تو دستش آیفون باشه یا سامسونگ و این که مثل واقعیت بگیرش جلو صورتش خیلی جالب میشه با تشکر درود تکراریه و حجم بازی سنگین میشه مخالفم (-) نقل قول OuTLawS با هیچکس نبودن بهتر از بودن با آدم اشتباهیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeapoN ارسال شده در دوشنبه در 10:25 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:25 ام تی ای میشه کرد اینکارو ولی تا وقتی ای جی سمپ نیاد نمیشه نقل قول C۱۰H۱۶O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در دوشنبه در 11:18 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:18 (ویرایش شده) 52 دقیقه قبل، DastGheyb گفته است: ام تی ای میشه کرد اینکارو ولی تا وقتی ای جی سمپ نیاد نمیشه تبلیغ ویرایش شده دوشنبه در 11:18 توسط UpRoaR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeapoN ارسال شده در دوشنبه در 11:34 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:34 15 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: تبلیغ ام تی ای مشکلی نداره مشکل اونجاس که اسم ببری نقل قول C۱۰H۱۶O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در دوشنبه در 11:37 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:37 در ۱۴۰۳/۹/۲۵ در 01:35، Tommy گفته است: دورود بر شما به نظر من باید گوشی توی بازی رو تغییر بدن مثلن تو سبک آیفون یا سامسونگ کننش مثلا بشه که عکس رو مثل واقعیت گرفت و گالری بیاد و کلی برنامه های دیگه و به نظر من باید گوشی رو این کارو کنن باش و وقتی گوشی رو میاره تو دستش آیفون باشه یا سامسونگ و این که مثل واقعیت بگیرش جلو صورتش خیلی جالب میشه با تشکر درود (-) نقل قول 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در دوشنبه در 19:36 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:36 ای بابا نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در دوشنبه در 20:28 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:28 در ۱۴۰۳/۹/۲۵ در 01:35، Tommy گفته است: دورود بر شما به نظر من باید گوشی توی بازی رو تغییر بدن مثلن تو سبک آیفون یا سامسونگ کننش مثلا بشه که عکس رو مثل واقعیت گرفت و گالری بیاد و کلی برنامه های دیگه و به نظر من باید گوشی رو این کارو کنن باش و وقتی گوشی رو میاره تو دستش آیفون باشه یا سامسونگ و این که مثل واقعیت بگیرش جلو صورتش خیلی جالب میشه با تشکر عقده آیفون ، سامسونگ داری؟ ( — ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.