UnDeRcOvEr ارسال شده در September 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2018 (ویرایش شده) عکس سایز کوجک از اطلاعات کاربری شما از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری کسی که از او شکایت دارید از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از شاهدین: توضیحات: من تو باشگاه بودم و داشتم Muscles جمع میکردم، هم فکشنی های ایشون اومدن و هی گفتن بیا پایین ما وار داریم. منم گفتم نمیام پایین دارم Muscles جمع می کنم.هی گفتن و منم گفتم نه. آخر سر تو چت اقلیت به لیدرشون گفتن و ایشون منو ریسپاون داد. تقاضای رسیدگی دارم. ( من سو استفاده از AFK نکردم و نمیخواستم مانع اونا باشم بلکه اونا بعد من اومدن تو باشگاه و شروع کردن بحث کردن، در این مورد هم با آقای Mahdi صحبت کردم و گفتن کارشون اشتباه بوده). مدارک(عکس یا فیلم): مدارک(عکس یا فیلم): مدارک(عکس یا فیلم): ویرایش شده September 8, 2018 توسط UnDeRcOvEr LeT The RaiN WasH AwaY All The PaiN Of YesTerDaY لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در September 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2018 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم ادمین مورد نظر 24 ساعت زمان پاسخگویی را دارد @AriianDeaD ویرایش شده September 17, 2018 توسط HiTLeR Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnDeRcOvEr ارسال شده در September 17, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2018 با سلام. شکایت خود را از ایشان پس میگیرم. با تشکر LeT The RaiN WasH AwaY All The PaiN Of YesTerDaY لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در September 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2018 تاپیک بسته شد Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده