Tommy ارسال شده در چهارشنبه در 11:19 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 11:19 دورود به نظر من باید این قوانینی که میگم بزارمش به نظر من اگه کسی از چراغ قرمز ها رد شده باید پلیس جریمه کنه یا پلیس ماشینو بزنه کنار تا یدک کش بیاد ماشین رو ببره برای مثال پارکینگ بعد شما بری از پارکینگ بیاریش یا این که گواینامه بزارید خیلی خوب میشه یا مثلا بشه دراگ ها یا گان رو تو ماشین گذاشت و پلیس مارو گشت نبود ماشینو بگرد باشه وانتد بگیریم و خیلی خوب میشه نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamdng50 ارسال شده در چهارشنبه در 13:29 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 13:29 مخالفم (-) فکر نمیکنم برای یک چراغ قرمر انفدر دردسر نیاز باشه بعدشم داریم سمپ پلی میدیم محدودیت های زیادی وجود داره فکر نکنم بشه توی ماشین گان گزاشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در چهارشنبه در 14:22 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 14:22 اعضای speedc PD میزارن دیگه، خودش مثل چراغ قرمزه مخالفم (-) گانو دراگ گذاشتن تو ماشینم تکراریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در چهارشنبه در 17:07 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:07 منطقیه این بنظرت؟ نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در چهارشنبه در 19:23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:23 2 ساعت قبل، ThunderStorm گفته است: منطقیه این بنظرت؟ اره اینم منطق من نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLo ارسال شده در دیروز در 04:49 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 04:49 خسته نباشی دلاور زیاد به مغزت فشار نیار ممکنه گیرپاژ کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در دیروز در 08:25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:25 3 ساعت قبل، MiLo گفته است: خسته نباشی دلاور زیاد به مغزت فشار نیار ممکنه گیرپاژ کنه من خیلی وقت گیرپاژ کردم نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iPOWER ارسال شده در دیروز در 09:09 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:09 مخالفم (-) نقل قول :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KimG ارسال شده در دیروز در 09:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:24 مخالف (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در دیروز در 09:57 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:57 22 ساعت قبل، Tommy گفته است: دورود به نظر من باید این قوانینی که میگم بزارمش به نظر من اگه کسی از چراغ قرمز ها رد شده باید پلیس جریمه کنه یا پلیس ماشینو بزنه کنار تا یدک کش بیاد ماشین رو ببره برای مثال پارکینگ بعد شما بری از پارکینگ بیاریش یا این که گواینامه بزارید خیلی خوب میشه یا مثلا بشه دراگ ها یا گان رو تو ماشین گذاشت و پلیس مارو گشت نبود ماشینو بگرد باشه وانتد بگیریم و خیلی خوب میشه — همین چیزی میگی اجرا بشه پس فردا خودت اولین نفری که توییت میزاری که این قانون رو ور دارین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.