Viego ارسال شده در جمعه در 15:28 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:28 با عرض سلام و ادب و احترام اتفاقی که رخ داده: در حالی که به علت اینترنت ضعیف به شدت در پینگ بالا و لگ به سر میبردم 2 عدد ستاره تحت تعقیب بودنن (Wanted) گرفتم، پس برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی سریعا شروع به فیلمبرداری از صحنه ی بازی کردم؛ همانطور که فیلم مندرج شده گویای همه چیز میباشد سرور برای بهبود پیدا کردن اوضاع من، منو ری استارت کرد و ضمن ورود مجدد به سرور متوجه اضافه شدن 2 عدد ستاره ی تحت تعقیب بودن (Wanted) جدید به خودم شدم، و در بهت و تعجب موندم، شاید الانی که این پست رو میخونید من در زندان به سر میبرم، اما این پست رو میذارم که بازیکنان عزیزه دیگری اسیر این مورد همچون من نشن؛ بنده ی حقیر در قالب پیشنهاد میتونم بگم به نظرم اگر سیستمی ادد بشه که زمانی که پینگ بازیکن از حدی فراتر بره سرور اتفاقات و موضوعاتی که برای اون بازیکن رخ میده رو بازبینی کنه یا کلا اعمال نکنه میتونه باعث حل شدن این مورد بشه، برای مثال بازیکنی که پینگش از 500Ms بالاتر باشه دمیجی که وارد میکنه کلا رجیستر نشه، خود بازیکن و وسیله ی نقلیه اش هم کاملا ناپدید (Invisible) بشه؛ در ادامه براتون فیلمی گذاشتم که از شرایط مشابه پیش اومده هست و مقداری هم چاشنی طنز بهش اضافه کردم که در حین تماشای اون لذت ببرید، تشکر از وقتی که برای پست من صرف کردید. فیلم نامبرده: https://uploadkon.ir/uploads/d1bd06_24Bug-Wanted.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در جمعه در 15:54 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:54 از چندسال پیش که تو سرور ام تاحالا همچین باگی ندیدم نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در جمعه در 16:08 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:08 درود. وقتی پلیس به شما اخطار دستگیری داده باشد و شما از بازی به هر نحوی خارج شوید ۲ ستاره وانتد میگیرید به دلیل Running . در فیلم ارسالی شما حالت DC هستید و چت لحظه ای را ندارید. احتمالا پلیس به شما اخطار داده و سرور هم به دلیل کندی اینترنت و لگی که هستید شمارو Relog داده و این باعث شده تا شما ۲ وانتد بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Viego ارسال شده در جمعه در 16:49 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:49 52 دقیقه قبل، DastGheyb گفته است: از چندسال پیش که تو سرور ام تاحالا همچین باگی ندیدم والا منم مدت زیادیه سمپ بازی میکنم حقیقتا منم ندیده بودم. 39 دقیقه قبل، LordMeysam گفته است: درود. وقتی پلیس به شما اخطار دستگیری داده باشد و شما از بازی به هر نحوی خارج شوید ۲ ستاره وانتد میگیرید به دلیل Running . در فیلم ارسالی شما حالت DC هستید و چت لحظه ای را ندارید. احتمالا پلیس به شما اخطار داده و سرور هم به دلیل کندی اینترنت و لگی که هستید شمارو Relog داده و این باعث شده تا شما ۲ وانتد بگیرید. آره داداش حق با توعه ولی خب منی که چیزی ندیدم و کاری نکردم ظلمه در حقم، واسه همین میگم که بهتره اون تایمی که بازیکن پینگش بالاست اقدامی صورتش انجام نشه، مثلا نشه بهش اخطار داد زمانی که کاپ اخطار میده بهت اررور بده که بازیکن پینگش بالاست امکان داره پیام شمارو نبینه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2930338593 ارسال شده در جمعه در 19:10 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:10 چندماه پیش برای من هم همچین مشکلی پیش اومد بازی کرش خورد بعد دوباره اومدم داخل بازی یک وانتد دریافت کرده بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmdtaj ارسال شده در جمعه در 19:16 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:16 + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinBanGi ارسال شده در جمعه در 19:16 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:16 داش منم این مشکل دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در شنبه در 06:05 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:05 درود. فعلا برای جلوگیری اینو اجرا کنند خوبه ولی فکر کنم ایده های بهتری برای این موضوع وجود داشته باشه. من موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در شنبه در 06:14 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:14 نت ایران کلن خراب من روزی ۱۰۰ بار کرش و باگ می خورم 1 نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feo ارسال شده در شنبه در 10:36 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:36 سلام و درود (+) خسته نباشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در دوشنبه در 14:22 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:22 ازش سواستفاده میشه؟ خودم فک میکنم میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در دوشنبه در 14:25 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:25 داداش میم بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در دوشنبه در 14:26 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:26 نت ایران خیلی خوب چی بگم عجیبه نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.