arshiyaCT ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 اقا سلام و خسته نباشید بعضی از پلیرا که میگن اقا ماشبن جدید بیارید و اسکین اضافه کنید بیاییم همون ارساکیا اندروید یا پیسی رو بهش مود اضافه کنیم و لدیم دست پلیرا تا لذت ببرند اللته باید چند نفر باشیم! من فعلا ماشین اد دادم و دارم باگ رنگ و اسکین و اینارو اوکی میکنم اگر کسی توی این کار چیزی بلده توی همین تاپیک بگه که سریع تر اوکی بشه لانچر برای کسایی که دوست دارم ماشین و اسکین جدید تجربه کنند @Kamyab @Mortezaa @SFC @Ali @EnDWaY @Ara @Olden @Syd @Spartan بقیه هم اگر نبودید اسم فرومتون بلد نبودم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 آخریه خوب شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در December 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 ۱ ساعت قبل، UpRoaR گفته است: آخریه خوب شده کلت پلاتین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WinGed ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 18 ساعت قبل، arshiyaCT گفته است: اقا سلام و خسته نباشید بعضی از پلیرا که میگن اقا ماشبن جدید بیارید و اسکین اضافه کنید بیاییم همون ارساکیا اندروید یا پیسی رو بهش مود اضافه کنیم و لدیم دست پلیرا تا لذت ببرند اللته باید چند نفر باشیم! من فعلا ماشین اد دادم و دارم باگ رنگ و اسکین و اینارو اوکی میکنم اگر کسی توی این کار چیزی بلده توی همین تاپیک بگه که سریع تر اوکی بشه لانچر برای کسایی که دوست دارم ماشین و اسکین جدید تجربه کنند @Kamyab @Mortezaa @SFC @Ali @EnDWaY @Ara @Olden @Syd @Spartan بقیه هم اگر نبودید اسم فرومتون بلد نبودم زیباست نقل قول 𝔈𝔳𝔢𝔯𝔶 𝔪𝔞𝔫’𝔰 𝔩𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞 𝔣𝔞𝔦𝔯𝔶 𝔱𝔞𝔩𝔢 𝔴𝔯𝔦𝔱𝔱𝔢𝔫 𝔟𝔶 𝔊𝔬𝔡’𝔰 𝔣𝔦𝔫𝔤𝔢𝔯𝔰 𝐻𝒶𝓃𝓈 𝒞𝒽𝓇𝒾𝓈𝓉𝒾𝒶𝓃 𝒜𝓃𝒹𝑒𝓇𝓈𝑒𝓃 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در December 7 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7 (ویرایش شده) ماشین ایرانی نمیاد ولی خب اگه میومد خوب میشد همشون قشنگن ولی تکسچر هاشو اوکی کنی عالیه ویرایش شده December 7 توسط ThunderStorm . 1 نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در یکشنبه در 12:10 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:10 در ۱۴۰۳/۹/۱۶ در 01:58، arshiyaCT گفته است: اقا سلام و خسته نباشید بعضی از پلیرا که میگن اقا ماشبن جدید بیارید و اسکین اضافه کنید بیاییم همون ارساکیا اندروید یا پیسی رو بهش مود اضافه کنیم و لدیم دست پلیرا تا لذت ببرند اللته باید چند نفر باشیم! من فعلا ماشین اد دادم و دارم باگ رنگ و اسکین و اینارو اوکی میکنم اگر کسی توی این کار چیزی بلده توی همین تاپیک بگه که سریع تر اوکی بشه لانچر برای کسایی که دوست دارم ماشین و اسکین جدید تجربه کنند @Kamyab @Mortezaa @SFC @Ali @EnDWaY @Ara @Olden @Syd @Spartan بقیه هم اگر نبودید اسم فرومتون بلد نبودم فقط ماشین آخری عشق منه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoVaGiRl ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل آخری قشنگه نقل قول :Me :Bro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.