arshiyaCT ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 اقا سلام و خسته نباشید بعضی از پلیرا که میگن اقا ماشبن جدید بیارید و اسکین اضافه کنید بیاییم همون ارساکیا اندروید یا پیسی رو بهش مود اضافه کنیم و لدیم دست پلیرا تا لذت ببرند اللته باید چند نفر باشیم! من فعلا ماشین اد دادم و دارم باگ رنگ و اسکین و اینارو اوکی میکنم اگر کسی توی این کار چیزی بلده توی همین تاپیک بگه که سریع تر اوکی بشه لانچر برای کسایی که دوست دارم ماشین و اسکین جدید تجربه کنند @Kamyab @Mortezaa @SFC @Ali @EnDWaY @Ara @Olden @Syd @Spartan بقیه هم اگر نبودید اسم فرومتون بلد نبودم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در جمعه در 09:47 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:47 آخریه خوب شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در جمعه در 10:52 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:52 ۱ ساعت قبل، UpRoaR گفته است: آخریه خوب شده کلت پلاتین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WinGed ارسال شده در جمعه در 17:00 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:00 18 ساعت قبل، arshiyaCT گفته است: اقا سلام و خسته نباشید بعضی از پلیرا که میگن اقا ماشبن جدید بیارید و اسکین اضافه کنید بیاییم همون ارساکیا اندروید یا پیسی رو بهش مود اضافه کنیم و لدیم دست پلیرا تا لذت ببرند اللته باید چند نفر باشیم! من فعلا ماشین اد دادم و دارم باگ رنگ و اسکین و اینارو اوکی میکنم اگر کسی توی این کار چیزی بلده توی همین تاپیک بگه که سریع تر اوکی بشه لانچر برای کسایی که دوست دارم ماشین و اسکین جدید تجربه کنند @Kamyab @Mortezaa @SFC @Ali @EnDWaY @Ara @Olden @Syd @Spartan بقیه هم اگر نبودید اسم فرومتون بلد نبودم زیباست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در شنبه در 08:58 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 08:58 (ویرایش شده) ماشین ایرانی نمیاد ولی خب اگه میومد خوب میشد همشون قشنگن ولی تکسچر هاشو اوکی کنی عالیه ویرایش شده شنبه در 08:59 توسط ThunderStorm . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.