رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• 2 هفته بعد...
در ۱۴۰۳/۹/۱۵ در 19:25، Darioosh گفته است:

درود

خیلی ها به این مشکل خوردن که وانتد داشتن یا هرچیز اما یک فرد با لول ۵ که ۱۰ دقیقه هم نشده لایسنس گان گرفته میاد شما رو با اچ‌پی ۱۰ کیل میکنه

نظر من اینه که سرور یه آپدیت یا هرچیز بده که این مشکل برطرف شه، مثال: دیگه افراد Civilian نتونن هم دیگه رو حین وانتد، کیل بدن

امیدوارم تایید شه، چون برای خودم پیش اومده کلا ۱۰ ثانیه مونده بود وانتدم بره و همین اتفاق افتاد

و یه چیز دیگه هم باشه، نشه ماشین ها رو ترکوند( با تیر افراد Civilian, فریز بشن). طرف به یه بدبختی و کلی هزینه لامبورگینی میخره آخر باید ۲۰۰ یا ۴۰۰کی پول بیمه بده =))

نظر @Kamyab @SFC @Mohny @Ali و بقیه دوستان که فراموش شدن هم مهمه

مخالفم (-)

حالش به همونه دیگه :D

(-)

ویرایش شده توسط TheTrust

TheTrust.png

☠               ℳ𝒶𝓉𝒾𝓃                 ☠

در ۱۴۰۳/۹/۱۵ در 19:25، Darioosh گفته است:

درود

خیلی ها به این مشکل خوردن که وانتد داشتن یا هرچیز اما یک فرد با لول ۵ که ۱۰ دقیقه هم نشده لایسنس گان گرفته میاد شما رو با اچ‌پی ۱۰ کیل میکنه

نظر من اینه که سرور یه آپدیت یا هرچیز بده که این مشکل برطرف شه، مثال: دیگه افراد Civilian نتونن هم دیگه رو حین وانتد، کیل بدن

امیدوارم تایید شه، چون برای خودم پیش اومده کلا ۱۰ ثانیه مونده بود وانتدم بره و همین اتفاق افتاد

و یه چیز دیگه هم باشه، نشه ماشین ها رو ترکوند( با تیر افراد Civilian, فریز بشن). طرف به یه بدبختی و کلی هزینه لامبورگینی میخره آخر باید ۲۰۰ یا ۴۰۰کی پول بیمه بده =))

نظر @Kamyab @SFC @Mohny @Ali و بقیه دوستان که فراموش شدن هم مهمه

مخالفم (-)

اصلا لذت بازی به همین هست.

56e030_2573wD1wzGdXrQk0S.jpg

:𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

2a1e30_25animation.gif

LoneLion.png

2a1e30_25animation.gif

درود و با عرض احترام!

لذتش به همونه اصلا!

نظر بنده منفی (-) می باشد.

𝐋𝐨𝐬𝐭 𝐢𝐧 𝐋𝐮𝐬𝐭

6be914_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

Fazaei.png

Tahrim.png

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...