رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بن بی مورد - mobin

kadkhodaa

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: kadkhodaa.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Mobin.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: الله شاهد هست.

• توضیحات: با سلام خدمت سر پرست عزیز ایشون به من pm دادن که از پینت‌بال بیاین بیرون برای چک pc بعد اومدم که بیرون گفت آیدی بده منم تا رفتم عدد آیدی انیدسک رو بخونم برق ها رفت بعدش سریع با گوشی اومدم تو بازی که بهشون بگم برقا رفته وایسن تا برق بیاد دیدم اکانتمو 30 روز بن داده الان شما بهم بگین من چه گناهی دارم که برقا رفته یا رییس اداره برق ام من داشتم بدون مقاومت آیدی رو میدادم که ایشون بیاد چک pc که این اتفاق افتاد سرپرست گرامی بنده الان باید چیکار کنم که اینطوری به نا حق بن بشم اونم یه بار نه دو بار یه بار هم دیروز بود ولی امروز من مقصر نبودم برق رفت حتی ادمین مربوطه چند دقیقه ای هم صبر نکردن بن دادن لطفاً یه کاری و کمکی بهم کنین به قرآن و الله قسم برق رفت دروغ نمیگم @EnDWaY @ZakharAsli

• مدارک (فیلم یا عکس): ucp.

ویرایش شده توسط kadkhodaa
  • دوست دارم که 1
  • هاها 3

kadkhodaa.png

NaakHoDaa.png                       a3ed13_24IMG-20241213-071429-649.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، بنده فکر میکنم با شما نیز داخل بازی هم صحبت کردم و توضیحات لازمه رو برای رفع ابهام به شما دادم ولی متاسفانه قانع نشدید.

مدارک برای سرپرست عزیز ارسال شد.

شاد و پیروز باشید.

Staff Note

• دوست دارم که 3
  • هاها 3

وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی

مراقب رفتارت با آدما باش

یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو  میبینی

Mobin.png
💚❤️💛
Sadaf.png

لینک به دیدگاه

• سرپرست

درود:

@kadkhodaa, عزیز:

باتوجه به قوانین مربوطه هرگونه خارج شدن از بازی با هر دلیلی بعد از اعلام ادمین برای کنترل سیستم

به معنای  عدم همکاری می باشد.

شکایت شما رد شد.

شاد باشید.

+بسته شد.

• دوست دارم که 1
  • مرسی 2
  • هاها 1

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

❤️ NwA ❤️

Still Free CreW

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

لینک به دیدگاه

• SFC موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...