رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

YeSawnOffMazeratBoos | DM

Terrorism

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Terror.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

YeSawnOffMazeratBoos.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از

شاهدین از طریق کنترل پنل:  _________

• توضیحات: ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn)

• مدارک (فیلم یا عکس): 

https://uploadkon.ir/uploads/245002_24bandicam-2024-12-02-19-12-49-947-Trim.mp4

ویرایش شده توسط Terrorism
اشتباه

702611_24dedrrbg-b3363b19-5ad6-431c-af84                           ـ٨ـﮩـ۸ـﮩـ  𝘛𝘦𝘳𝘳𝘰𝘳𝘪𝘴𝘛 𝘉𝘢𝘟  ــ٨ـﮩـ۸ـﮩ 

: 𝙈𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩

Terror.png

: 𝙈𝙮 𝙗𝙧𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧𝙨   

KrillZ.png

ExTerMe.png

iSaJaD.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• Terrorism عنوان را به YeSawnOffMazeratBoos | DM تغییر داد

با سلام و درود شاکی محترم @Terrorism

اول: با توجه به شکایت شما بنده میدونم چیکار کردم که شما اقدام به شکایت کردید لذا بنده دفاعیه خودمو ارسال میکنم.
دوم: شما بعداز کلن وال دمیج خوردید و سیستم کلن وال جوری طراحی شده که 5ثانیه الی 10ثانیه بعداز اتمام کلن وال ما میتوانیم یکدیگر را کیل کنیم یا دمیج بدیم و اگر DM شده بود وارن وانتد برای شما ارسال میشد.

و مطلب اخری که میخوام خدمت شما عرض کنم ما اینجا هستیم تا در ارامش روحی و روانی یک بازی جذاب را سپری کنیم نه اینکه از یکدیگر شکایت کنیم و انها مجازات شوند باز هم اگر بنده مشکلی در روند بازی شما ایجاد کردم از شما 

طلب بخشش دارم و گردنه بنده از مویه سر باریکتر تابع قوانین هستم.

با عرض پوزش که یکم مطلب ارسالی بنده طولانی هست.🙏

🌹موفق باشید.🌹

• مرسی 1
  • چی چی 1
لینک به دیدگاه

درود @Terrorism

شکایت شما رد شد.

DM صورت گرفته نشده.

نقل قول

در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت)

موفق باشید، بدرود.

Ramtin.png

C14H22N2O

لینک به دیدگاه

• Robert موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...