HosseinBanGi ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 با سلام به همه دوستان من نزرم ابن که مثل بعزی از دوستا مون که با اندروید بازی می کنند کیک می شن مثل کرش یا دسی یا اکسر اوقات Fsشون میاد پایین روی 10یا12 اگه بشه بازی بروز شه اندروید پلیر ها Fs70 یا 100بگیرن آلی می شه مثل خودم که هر موقع میام توی گیم Fs20یا22 ازین بیشتر نمی شه و تنها مشکل من نیست تنها مشکل همه است اگه بشه کیفیت اندروید بر بالاتر باFs آلی می شه وپلیر های زیادیم میان سرور عالی می شه لطفاً اگه میشه این بروز هم بیارین خیلی عالی می شه و پلیر های گیم از قبل زیاد تر می شن وارساکیاگیم خیلی پور طرف دار می شه خواهشن این بروز رسانی رو بیارید .....نزر شما چیه دو ستان....... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 بستگی به گوشیت داره اگه گوشیت قوی باشه تا FPS 120 هم پوشش میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeadeN ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 چه ربطی به آپدیت داره خب مونده گوشیت چی باشه نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 (ویرایش شده) 19 ساعت قبل، Woodi گفته است: با سلام به همه دوستان من نزرم ابن که مثل بعزی از دوستا مون که با اندروید بازی می کنند کیک می شن مثل کرش یا دسی یا اکسر اوقات Fsشون میاد پایین روی 10یا12 اگه بشه بازی بروز شه اندروید پلیر ها Fs70 یا 100بگیرن آلی می شه مثل خودم که هر موقع میام توی گیم Fs20یا22 ازین بیشتر نمی شه و تنها مشکل من نیست تنها مشکل همه است اگه بشه کیفیت اندروید بر بالاتر باFs آلی می شه وپلیر های زیادیم میان سرور عالی می شه لطفاً اگه میشه این بروز هم بیارین خیلی عالی می شه و پلیر های گیم از قبل زیاد تر می شن وارساکیاگیم خیلی پور طرف دار می شه خواهشن این بروز رسانی رو بیارید .....نزر شما چیه دو ستان....... عزیزم من عاشق معلم کلاس اولت شدم ، نزرم (نظر) بعزی (بعضی) اکسر (اکثر) آلی (عالی) پور طرف دار (پر طرف دار) و اینجا نتیجه میگیریم گوشی شما بی کیفته چون اگ کمی کیفت داشت کیبورد گوشی کلمه هارو اصلاح میکرد یا نمیزاشت کلمه دوستامون رو (دوستا مون. ) بنویسی ویرایش شده December 2 توسط amirdii 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 صلام اومیدوارم با بروظ های بدی موشکل FPS اندرویید تا هدودی درصت بشه نقل قول Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 3 ساعت قبل، Alonso گفته است: صلام اومیدوارم با بروظ های بدی موشکل FPS اندرویید تا هدودی درصت بشه نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 Fps ربط به سخت افزار شما داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.