ZeranG ارسال شده در November 23 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خدمت مسعولین عزیز. در لیست اولیت های LSPD بنده نفر اول بودم که بنده 24 ساعته توی بازی هستم و آنلاینم در طول روز دیدم که این اقا از اولویت های بعد من شروع به تست گرفتن کرده و از منی که نفر اول بودم تست نگرفته. بنده این آقا رو /find کردم و رفتم پیششون و سوال پرسیدم که کی ازم تست میگیرید؟ ایشون جواب دادن که الان کار دارم. من به سرعت آن مکان را ترک کردم که یه موقع ایجاد مزاحمت نکنم براشون. بعد از حدودا دو ساعت فروم رو باز کردم و دیدم که من رو رجکت کردن. من به این که با ایشون ارتباط برقرار کردم اعتراف میکنم اما مزاحمتی از سوی من صورت نگرفته. بنده نفر اول لیست بودم و با اینکه من آنلاین بودم از من تست نگرفتن و رفتن سراغ نفرات بعدی حتی ساب لیدر هم آنلاین بوده و با من تماسی نگرفتن. برای من سواله که چرا باید این اتفاق بیفتد و حق بنده خورده شود. منی که در سرور جزو فعال ترین ها هستم و ماهانه بیش از 120 ساعت از وقت خودم را در این سرور میگزارنم و هزینه میکنم. خواهش مندم که زودتر پیگیری شود. @Ali @Kamyab @DawN @EnDWaY • مدارک (فیلم یا عکس): ✯ OutLawS Is Like Family ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در November 23 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23 با سلام، مدارک به مسوول لیدر ها ارسال شد، با تشکر. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در November 24 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24 در حال بررسی... 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در November 24 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24 درود @mamdng50 شکایت شما رد شد. عملکرد لیدر مربوطه درست میباشد. نقل قول هرگونه تماس با لیدر برای درخواست گرفتن تست منجر به رد شدنتون میشود، در صورتی که 3 روز انلاین نباشید از نوبت حذف میشوید. موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده