Nima00edit ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: من به دلیل فعالیت های ضد مجموعه تعلیق شده ام!!!! من از این ادمین مدرک میخواهم. من چه فعالیتی بر ضد این مجموعه انجام داده ام؟ من حتی 1 ماه هست وارد سرور هم نشدم!!!! چرا الکی تعلیق میکنن ؟ من از ایشون مدرک میخوام! من چه کاری کردم بر ضد این مجموعه؟؟؟؟؟؟؟؟ این که من کدنویس هستم یعنی نمیتونم اینجا پلی بدم؟؟ • مدارک (فیلم یا عکس): وقتی آفلاین بودم بن شدم . ندارم ویرایش شده August 30, 2018 توسط Nima00edit 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 با سلام، مدارک برای مدیریت فرستاده شد همچنین خود Founder گفتن تلیقتون بدم Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 با سلام، بدلیل تعلیق شدن حساب کاربری Mohammad.Nice، این حساب نیز بدلیل داشتن اشتراک با اکانت Mohammad.Nice نیز تعلیق شد. شکایت بسته شد/ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده