AGKING1674 ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 نظر منم موافقه با اینکه ماشینای ایرانی بیان ولی خب همچین چیزی به همین راحتیا هم نیست مثلا الان یه مود سمند بخوای پیدا کنی که هم موتور داشته باشه هم بدنه خراب بشه هم روی ماشین ۴ در باشه و هم پلاک گیم روش باشه واقعا غیر ممکنه من خودم ادیتورم و دارم یه تلاشای ریزی میکنم برای اینکه بتونم فقط بعضی از مود هارو فیزیک تخریب بدنه رو روشون پیاده کنم یه سری کارها هم انجام دادم که بشه پلاک های گیم رو بزارم روی ماشین ها و بعضی از ماشینارو تیون کرد توی اینترنت هم دنبال یه سری مود هایی هستم که موتور اصلی خود ماشین رو داشته باشن تا با ادیت زدن بتونم انجین اون ماشینارو بردارم و بندازم روی مود اصلی ای که قراره جایگزین یه ماشین خاص توی سرور بشه ولی خب یه مشکل دیگه هم هست کل ماشینای بازی حدود ۲۰۰ تا هست که حدود ۶۰ تا از اونا قایق و هواپیما و موتور و دوچرخه و تانک و ماشینای نظامی هستن ۲۰ تا ماشین دیگه هم که کلن جزء وسایل نقلیه محسوب نمیشن،بلکه بیشتر یدک کش هستن نصف ماشینای دیگه هم یا خیلی تیون میشن یا کلن سازگاری با مود های دیگه ندارن حدودا با حسابایی که کردم دور و بر ۹۰ تا ماشین هست که اکثر اونا هم دو در هستن،با اینکه ماشینایی که تو ایران هستن ۴ تا در دارن و این یعنی باید نصف ماشینایی که تیون میشن کلن حذف بشن و خب سیستم تیونینگ عوض بشه که این قضیه روی سمپ خیلی جواب درستی نمیده و حجم کلاینت های اندروید و پی سی خیلی خیلی زیاد میشه همچنین بعضی ها که سیستم های ضعیفی دارن اف پی اس دراپ میشن و سرور براشون بشدت لگ میشه درکل خواستم بگم این اتفاق تا حدودی شدنی هست ولی خب هیچوقت این اتفاق اونجوری که میخوایم شدنی نیست! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadTaj ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 نظر من (-) هست نقل قول .𝘿𝙤𝙣'𝙩 𝙁𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙁𝙤𝙧 𝘼𝙣𝙮𝙤𝙣𝙚, 𝙁𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙁𝙤𝙧 𝙔𝙤𝙪𝙧𝙨𝙚𝙡𝙛, 𝙏𝙝𝙚𝙮 𝘿𝙤𝙣'𝙩 𝙉𝙚𝙚𝙙 𝙔𝙤𝙪 𝐌𝐲 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐬 𝑴𝒚 𝒃𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 مخالفم فکر کنم تکراری ترین پیشنهادی که رد شده همینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.