رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

کاهش تیکت های PD

Mehrdad

ارسال‌های توصیه شده

باسلام خدمت پلیر های عزیز.

در آپدیت جدید شاهد تغییراتی بودیم که بخشی از این آپدیت نتایج مثبتی داشته

اما! 

افزایش قیمت تیکت هایی که اعضای PD به پلیر ها میدن خیلی آزار دهنده است 

و بنده خودم  امروز دو تا تیکت جریمه ۴۵کا دریافت کردم که خودش برابره با ۹۰کا!!!

حتی اگر شما این پول رو نداشته باشی وانتد دریافت میکنی که واقعا برای پلیر ها آزار دهنده است و باتوجه به قیمت بالای تیکت ها درآمد روزانه پلیر ها درصد منفی خواهد داشت.

به عنوان مثال فردی با لول ۴۰ و اسکیل راب ۱ در صورت زدن راب بیز تقریبا ۴۵ کا دریافت میکند و این پلیر بعد از ۱ ساعت jail میاد بیرون و تا بیاد حرکت کنه ۴۵ کا جریمه میشه! خب طبیعتا این فرد ضرر کرده و وقت خود را هدر داده

حالا فرد اسکیل ۵ ام باشه تهش ۵۰ کا سود کنه

و با توجه به RPG بودن سرور همچین چیزی منطقی نیست و تا با یه ماشین راه بیوفتی بخاطر سرعت یا هرچیزه دیگه ای جریمه میشی و حتی با Speedlimit ام شاهد کند شدن و کلافه شدن افراد میشه.

امیدوارم قیمت تیکت ها کاهش پیدا کنه وگرنه با افزایش اسلات کاپ و به خصوص اضافه شدن دو فکشن مربوط به PD هر فردی در سرور حداقل ۱ یه ۲ بار جریمه میشود و این امر برای کسایی که در فکشن های کاپ نیستن به ضررشون تمام خواهد شد.

@Ali @Kamyab @Toofan @Mohny @Syd @DastGheyb @Expert @New @AnDriaS @AdmBoT @Automat @iRoNaLDo @Danth @AmirPaKaR @sorush @UnSolved @Exile @IGNOR @Abolfaazl @OmidGH @MashAli @Schizophrenia @NickeL @kopli @IHaMiD و بقیه ی دوستان و پلیر ها

:My Account

Mehrdad.png

928406_24friend-gif-3-.gif

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در واقعیت هم جریمه ها زیاده، خود بنده شامل سیستم صوتی و شیشه دودی بودم ک شد ۸ میلیون تومان!!!!

برابر با بیشتر از یک سون حقوق یک کارمند دولت.

علتشم اینع ک کسی مرتکب نشه، الانم قیمتا رفته بالا که حواسشون باشه 

.ٖؒ﷽‌══════════════════════════════
 .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--.   
یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم....
  .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--.

(/_\)

(•.•)

❤️>/

LiTcH.png

لینک به دیدگاه

سلام و درود نظر من مثبت هست

یک روز مرد خردمندی گفت:

به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره  

377910_24IMG-۲۰۲۴۰۹۱۰-۱۵۴۰۴۱.jpg

b9421_2e1f02_24image0_2_2_2_2_1_gif_ef3b

IGNOR.png

b9421_2e1f02_24image0_2_2_2_2_1_gif_ef3b

لینک به دیدگاه

خود بنده بالای ۲ماهه جریمه نشدم، چون حواسم ب قوانین هست همیشه

(-)

.ٖؒ﷽‌══════════════════════════════
 .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--.   
یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم....
  .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--.

(/_\)

(•.•)

❤️>/

LiTcH.png

لینک به دیدگاه

سلام نظرم - هست 

چون تصادف تو سرور خیلی زیاده 

اون بیچاره ماشین آتیش میگیره از بی توجهی نفر دیگ  چی؟ 

با این جریمه ، آدم ها خیلی دقت میکنند ،  دیگ از ترس تو چهار راه ، خیلی آروم میرن 

این ابدیت نقطه مثبت خیلی هم داشت مخصوصا تیگت ( برای جریمه نشدن. قانون در نقاط حساس و خودتون میدونید pd ها کجا وایسادن را رعایت کنید) 

خنده دار اینجاعه طرف از قصد میاد برای این که تیکت بخوره با سرعت از پیشت رد میشه ، باز شاکی هم هست 

لینک به دیدگاه

درود

مهرداد در کل آپدیت خوبی هست بنظرم و ایجاد آرامش و ثبات داخل خیابون های سرور میکنه ولی بنظرم اینکه مبلغ بر حسب لول هست آزار دهنس که فکر میکنم اگه مبلغ با توجه به بالابود سرعت محاسبه بشه بهتره.

نظر من هم مثبته هم منفی.

در پناه حق

51cb12_241728327643380.png

𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

Automat.png

𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔

Cartoon.png

Cappuccino.png

iMeysam.png

لینک به دیدگاه

سلام 

آقا مهرداد به نکات زخیمی اشاره کردند.

به نظر من باید یه مقدار کاهش پیدا کنه قیمت تیکت ها، ولی با حرف بعضیای دیگه هم موافقم که باعث ایجاد نظم توی سرور میشه.

اما این آپدیت به نظرم میتونه پلیر های مختلفی رو از گیم زده کنه. مخصوصا پلیر های لول پایین ( و طبیعتا فقیر ) به خاطر سرعت بالایی که داشتن، فقط با یه دستور کل داراییشون رو میدن و مسلما از بازی کردن توی این سرور زده میشن.

من هیچ وقت خودم از روی سهل انگاری تیکت از هیچ کاپی نگرفتم اما از اونجایی که همه ی پلیر های سرور مثل داداشای من میمونن از قصد سرعتم رو زیاد میکنم که براشون اکتیویتی رد بشه. ( پیش خودم میگفتم گور بابای 4کا ، چیزی نیست که! )

اما آخرین باری که تیکت گرفتم از خان آقا متین بود اونم 45کا.

از اون روز به بعد دیگه من اون آدمی که دوست داشت کاپ ها اکتیویتی بزنن نشدم حقیقتش.

خلاصه امیدوارم یه تغیر کوچولو موچولویی توی این تیکت دادن های کاپ ایجاد بشه.

ممنون ازت که از تاپیکت با خبرم کردی @Mehrdad

29 دقیقه قبل، amirdii گفته است:

سلام نظرم - هست 

با این جریمه ، آدم ها خیلی دقت میکنند ،  دیگ از ترس تو چهار راه ، خیلی آروم میرن 

این ابدیت نقطه مثبت خیلی هم داشت مخصوصا تیگت ( برای جریمه نشدن. قانون در نقاط حساس و خودتون میدونید pd ها کجا وایسادن را رعایت کنید) 

خنده دار اینجاعه طرف از قصد میاد برای این که تیکت بخوره با سرعت از پیشت رد میشه ، باز شاکی هم هست 

خب حرف شما درست ولی طرف فقط توی 4 راه های Market و نزدیک بانک LS هواسش جمع هست. یه 1000 متر بره سمت LV با لاین خلاف هم برات رانندگی میکنه داداش. توبه گرگ مرگه :D

NickeL.png

6c7018_24dorcci-%D8%AF%D9%88%D8%B1%DA%86

لینک به دیدگاه

موافقم که قیمت تیکت ها کم بشه چون از طرفی اون لذتی رو که در زندگی واقعی نمیتونیم تجربه کنیم، یعنی رانندگی با سرعت زیاد و ویراژ دادن رو از دست میدیم، و این خودش کلی از جذابیت گیم کم میکنه

-Dead_Side.png-

-Swear.png-

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔               ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬               ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔

╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔                       ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔             . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡            ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔                     ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

لینک به دیدگاه

29 دقیقه قبل، NickeL گفته است:

سلام 

آقا مهرداد به نکات زخیمی اشاره کردند.

به نظر من باید یه مقدار کاهش پیدا کنه قیمت تیکت ها، ولی با حرف بعضیای دیگه هم موافقم که باعث ایجاد نظم توی سرور میشه.

اما این آپدیت به نظرم میتونه پلیر های مختلفی رو از گیم زده کنه. مخصوصا پلیر های لول پایین ( و طبیعتا فقیر ) به خاطر سرعت بالایی که داشتن، فقط با یه دستور کل داراییشون رو میدن و مسلما از بازی کردن توی این سرور زده میشن.

من هیچ وقت خودم از روی سهل انگاری تیکت از هیچ کاپی نگرفتم اما از اونجایی که همه ی پلیر های سرور مثل داداشای من میمونن از قصد سرعتم رو زیاد میکنم که براشون اکتیویتی رد بشه. ( پیش خودم میگفتم گور بابای 4کا ، چیزی نیست که! )

اما آخرین باری که تیکت گرفتم از خان آقا متین بود اونم 45کا.

از اون روز به بعد دیگه من اون آدمی که دوست داشت کاپ ها اکتیویتی بزنن نشدم حقیقتش.

خلاصه امیدوارم یه تغیر کوچولو موچولویی توی این تیکت دادن های کاپ ایجاد بشه.

ممنون ازت که از تاپیکت با خبرم کردی @Mehrdad

خب حرف شما درست ولی طرف فقط توی 4 راه های Market و نزدیک بانک LS هواسش جمع هست. یه 1000 متر بره سمت LV با لاین خلاف هم برات رانندگی میکنه داداش. توبه گرگ مرگه :D

نکته خوبی اشاره کردید😂

ببین تمام شهر تمام بزرگراه ها pd  کمینه اینو بدون😂

لینک به دیدگاه

حرف شما درست!برای جریمه مبلغ کمی نیست.

منتها، با افزایش قیمت ها من هیچ تغییر محسوسی رو مشاهده نکردم،بخصوص لاین مخالف! با اینکه لاین خودم بود چندین بار سرعت رو کم میکردم و یا باید جا خالی میدادم که درنهایت تصادف کردم (جاده Lv)

من احتمال میدم همین موضوع هم نمیتونه آمار رو پایین بیاره چون یکی که از قصد مخالف  میره تا به بقیه آسیب بزنه با یک اکانت با سطح کمتر اینکارو میکنه.

نظر شخصی من اینه جرایم رانندگی در مناطق خاص باید متغییر میبود، یعنی درجاهایی مثهLv که آمار تصادفش نسبت با جاده های دیگه بیشتره نباید یکسان باشه و همینطور جرایمی که شخص مکررا انجام میده روی مجوز رانندگی و همینطور روی اعمال جریمه های آتی شخص تاثیر بزاره، بصورتی که الان شاهدش هستیم جرایم افزایش پیدا میکرد و درصورت نداشتن سابقه در فاصله زمانی مشخص،مجوز شما به حالت اولیه باز می گشت.

شاید در آخر به این نتیجه برسند مسدودیت مجوز رانندگی به مدت طولانی تر عاقلانه تر باشه.

d14906_24AG-SA-0015.jpg

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، amirdii گفته است:

سلام نظرم - هست 

درسته ولی فقط میگم قیمتش رو کاهش بدن

درکل با توجه به نظراتتون فهمیدم که اپدیت خوبی بوده ولی گاهی وقتا با یه حرکت کوچک جریمه میشی باید زمان و مکانی که بعضیا انجام میدن تیکت ها داده بشه ولی بعضی جاها واقعا آزار دهندس و پول بسیاری کم میشه و شاهد ریزش پلیرا ها خواهیم بود.

ویرایش شده توسط Mehrdad

:My Account

Mehrdad.png

928406_24friend-gif-3-.gif

لینک به دیدگاه

با اینکه خودم pd هستم و این موضوع خیلی به نفع منه ولی بازم با نظرت موافقم مهرداد جان

جریمه ای که بابت رانندگی با سرعت بالا برای لول +۴۰ مشخص شده از بیمه اکثر ماشینا بیشتره😂

𝓓𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽𝓮𝓿𝓮𝓻 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓪𝓷𝓽 𝓷𝓸 𝓶𝓪𝓽𝓽𝓮𝓻 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓼𝓪𝔂

892d10_24e72209-24a13614-24AdmBoT-Cover-

UnSolved.png

892d10_24e72209-24a13614-24AdmBoT-Cover-

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، Mehrdad گفته است:

و بنده خودم امروز دو تا تیکت جریمه ۴۵کا دریافت کردم که خودش برابره با ۹۰کا!!!

از این لحاظ خیلی بده 

پیشنهاد خوبی دادی اما بعید میدونم درستش کنن

ویرایش شده توسط TheCaptain

Если я расстроюсь, я расстрою тебя

Captain.png

WK For Ever

لینک به دیدگاه

درود خدمت شما

با کاهش یافتن قیمت جریمه ها مخالفم دلیلش هم همونطور که دوستان گفتند و اشاره کردند

تیکت هایی که بازیکنان عادی از شهر LS دریافت میکنن خب این قیمت به روند بهتر و نظم در سرور میشه که بازیکنان یه مقدار بیشتر رعایت کنن و سرعتشون رو حفظ کنن خود لیدر های اقلیت Cop هم اعلام میکنن در چت عمومی که شهروندان قوانین رانندگی رو رعایت کنن مخصوصا سرعت

با این حال کسانی که میگن لذت ماشین سواری از بین میره و نمیتونیم با سرعت زیاد بریم میتونن تو شهر های دیگه ای اینکار رو کنن و یا اتوبان ها

و اینکه بیشتر پلیس هایی که رادار یا همون کنترل سرعت میزارن داخل شهر LS هست

و اونم حتی بیشتر پلیر ها اون قیمت تیکت رو پرداخت نمیکنن یا Q/ یا وانتد رو ترجیح میدن

با این حال با پیشنهاد شما مخالفم 

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

بله درسته حتی در واقعیت هم زیاد شده بنده سیستم صوتی را روشن کردم و صداش زیاد بود و آزار اذیت مردم بود و حدود ۴.۵ میلیون جریمه شدم

𝐒𝐮𝐫𝐯𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐚𝐦

𝐌𝐚 𝐍𝐢𝐆𝐆𝐚𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐇𝐚𝐬𝐭𝐢𝐦

𝐒𝐓

FlighT.png

لینک به دیدگاه

مهرداد جان با شما موافقم اما باید تغیرات ریزی اعمال شه

𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞

لینک به دیدگاه

اصن کار پیدی جریمه کردنه و رعایت قوانین راهنمای رانندگی تو دنیای واقعی هم قیمت جریمه ها بشدت افزایش پیدا کرده ولی خب قدیما یارو میومد فقط ۱۵ تا اکتیویتی تیکت میرفت بعدش دیه کسی نمیومد ولی با این سیستم افراد برای پول بیشتر میان سرعت سنج میزارن و نظم بهتری به سرور داده

ولی خب این سیستم باگه از شما ۴۵ک کم میکنه به ما هیچی نمیده فقط اکتیویتیشو میده

درکل (-)

⁸Angels playing disguised with devil's faces

2e1f02_24image0-2-2-2-2-1-gif-ef3bfa88a5

Nightfall.png

2e1f02_24image0-2-2-2-2-1-gif-ef3bfa88a5

Officer

لینک به دیدگاه

درود،

همانطور که همه ی ما در سرور شاهد هستیم که نه تنها بعضی ها

سرعت خیلی بالایی میگیرن، در خلاف جهت هم رانندگی میکنن!!

اگر هم چیزی بهشون بگید شروع به فحاشی میکنن!

به قول معروف دو قورت و نیمشون هم باقیه

ولی حقیقاتا مقدار جریمه در حال حاضر غیر منطقی و زیاد هست

بهتره یکم مقدارش رو کمتر کنن ولی جریمه ی خلاف رانندگی کردن

رو بیشتر کنن

شخصا خودم بیشتر بیمه هایی که از دست دادم به خاطر خلاف 

رانندگی کردن بعضی از اشخاص بوده

نه تو‌ آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...