ManiDemon ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام به ساب لیدره زحمت کشه SFPD. خدمت شما عارضم که: مورد اول؛ که از همه خیلی مهم تره اینه که ممبره گل شما به بنده فحاشی شدت پایین کرده. داخل ویس که براتون ارسال کردم (از دقیقه ۷۶ به بعد تمامی صحبت های انجام شده قرار گرفته است) همه چیز به وضوح مشخص میباشد. که طبق این بند از قانون: نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران که با Faction Warn پاسخ داده خواهد شد: - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. مورد دوم: این ممبره گلتون، زمانی که درحال انجام وظیفه میباشد، به مدت زمان طولانی Afk میکند و به گفته خودشون درحال تست دادن (TakeTest) می باشد. که من هرچی این شخص رو داخل چت دپارتمنت تگ میکنم، هیچ جوابی به بنده نمی دهد. نکته اش اینجاست که ایشون در اون لحظه، بالاترین رنک درحال انجام وظیفه بوده که موظف جوابگویی چت را داشته. حالا خواسته من چی بود؟ این که کلب رو (Collab) باز کنند. به دلیل وجود تعداد زیاد وانتد های ۱ و ۲، و همینطور باز بودن کلب های سایر اقلیت های Police Department، ایشون نیز باید وظیفه خود را به درستی انجام میداد. طبق این بند از قانون که گفته: شما به عنوان بالاترین مقام فعال در بازی زمانی که اعضای اقلیتتان نمی توانند به تمامی مجرمین متعلق به اقلیتتان رسیدگی کنند و تعداد مجرمین بیشتر از تعداد مأمورین فعال در اقلیتتان میباشد باید با دستور TogCollab/ وضعیت همکاری را روشن کنید. (مجازات: بار اول: اخطار لفظی، بار دوم: FW و بار سوم: اخراج از اقلیت با 80FP) فیلمی که براتون ارسال کردم، ۷ دقیقه میباشد و حجمی نزدیک به ۴۰۰ مگابایت دارد. امیدوارم که مدارک کافی باشه. ممنونم بابت بررسی شکایت بنده، امیدوارم شب و روز خوبی رو در پی داشته باشید. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای ساب لیدر عزیز ارسال شد. +No Feelings- 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52694-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7/page/28/#findComment-854954 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.